Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 276
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Добро утро момичета. Благодаря за посрещането  bouquet
Меридит благодаря за предложението, ще пиша когато се заприготвяме ако се наложи.
За сега си оставаме на Варна с тия сибирски студове. Беше планирано накрая на месеца да си ходим за 10-ина дни но ще оставим за малко по-натам.
Хубав ден и мнооого слънце, че да се свършва с тая зима вече. Flowers Sunflower

# 571
Добро утро и от мен!Съжалявам,че рядко пиша ама не смогвам.А между другото Младен вече рядко прави лекарства явно е имал проблеми с доброжелатели.То един свестен човек да има и го закопават.По вапроса за маичинството и яслите и аз да си кажа.Когато детето тръгне на ясла между 1 и 2 си годинка, но майката не е на работа има вариянти да си вземаш цялото майчинство, но това зависи от директора на детското заведение.Ако пък майката е тръгнала на работа на първия месец, когато се плащат осигоровките се подава молба декларация по образец 54 с което удостоверяваш че ще работиш на 2 или 4 часа и си искаш половината майчинство.Можеш да си прехвърлиш и цялото маичинство на бабата на детето, но тя трябва да е в трудоспособна възраст и естествено да не е на работа,а ако е на борсата да я наемеш от там като детегледачка и тогава ще ползваш тази програма или тоест майчинството до 3 годинка на детето като паричките ще постъпват на нейно име под формата на заплата.А аз заради нередности от ноември насам нямам майчинство и все си чакам.Айде за сега чао и приятен ден.

# 572
Ейййй, изпреварили сте ме, пък едно кафе не сте пуснали?! Бива ли така?  Hug
Хайде да ви е сладко:

ana-mari, Както Исанка каза, Младен не се навива вече да прави нищо. Явно някой го е проверявал. Аз го бях търсила лятото, но категорично ми отказа и ми затвори телефона. Но пробвай, може пък да се е разминало.
Исанке, ако майката тръгне на работа и майчинството продължи си е укриване, много директори го предлагат, защото те не са длъжни да съобщават, но самата майка е длъжна и ако я хванат, че е на работа ще дължи незаконно изплатеното с лихвите. Става, ако си без договор и шефът ти те скатае. Но аз не бих рискувала, пъзла съм  #Crazy
Нери, има често обяви в търговищките вестници да се продават разни бебешки неща. Като решите да си идвате, роднините ти тук, могат да ги купят и да проверят и дано имате късмет!  Hug
Хайде, приятно кафенце! Аз изкукуригвам с това малкото сама в къщи.  #Crazy #Crazy Mr. Green И на него му писва! Бай!   bouquet

# 573
Благодаря за кафенцето LaMariposa ....
ох ставам сега че ще папкаме ...до после Grinning

# 574
Хайде момичета..да черпя по едно питие в този студ за настроение и сгрявка....преди да сме почнали пак да се храним..

не можах да пиша ,че имах гости .....хайде ставам ,че ще папка миньонка  Peace

# 575
  • София
Има ли ранобудниии
Хайде на кафенце

Аз от вчера съм дежурна и по воденето на Криси до училище, та куквам рано-рано на компютъра  Rolling Eyes. Ще трябва да се оправям сама с децата известно време, че половинката залипсва в командировка... Упокоявам се че поне от следващата седмица започва втория срок и ще учат следобяд, че това ранно ставане никак не го обичам. Сега правя разни гимнастики - водя Криси донякъде (има една много гадна за пресичане улица до нас) и после я пускам сама, а аз тичам обратно в къщи, че Любо остава да спи самичък  ooooh!. После стоя на тръни с телефон в ръката и я чакам да се обади, че е пристигнала в училище... до сега не съм я пускала сама...
Та оплаках ви се рано-рано  Rolling Eyes

Нери добре дошла и от мен   bouquet
Другите са ти дали някои идеи, но ако и майка ти поразпита съседи и близки все си мисля че ще се намерят някои неща за временно ползване. Иначе по повод многото багаж моя мъж каза, че следващия път като търси да купува кола ще търси поне ТИР  Mr. Green

Хубав и слънчев ден на всички  Hug

# 576
Здравейте и от мен  Grinning
InaD ,благодаря ти за кафенцето...и аз съм станала от рано ...ама докато се намоткам чак сега успявам да влезна...
абе страшно си е с тези улици  Naughty....особено в Сф както там трафика е още по голям....няма проблеми да ни се оплакваш ако решиш и в 02 през ноща ....нали сме за това тук да ти подаваме по едно виртуално рамо Hug
Хайде ...сега отивам и аз да посвърша още някоя друга задачка...и пак ще се кльопна тук по някое време  Peace

# 577
Здравейте, мами!
InaD, мерси за кафенцето! В последно време много ми е нужно. Ние пък си седим само в къщи тези дни и направо изкукуригвам. Отпуснала съм се като парцал и нищо не ми се прави  Confused
Инче, разбирам ти страховете, нистина са основателни, но пък нали все някога ще трябва да им повярваме и да ги пуснем сами да летят... Вие сега се подготвяте за това с каката. Тя изглежда много умно, добро и мъдро дете, предполагам, че можеш да й вярваш?! Ох, добре, че има мобилни телефони, че едно време нашите родители как са ни пускали... newsm78
Но тогава беше друго. Хората бяха по отзивчиви. На мен като дете много пъти ми се е случвало възрастни лели, баби да ми помогнат да пресека някоя трудна улица или са ме вземали под крилото си, като пътувам сама до село... Ама сега, не е за приказване!  #2gunfire

# 578
  • София
Аз на Криси й имам доверие, обаче на другите хора, шофьори, улични кучета и т.н. как да вярвам... И аз навремето от 6 годишна си стоях сама, ходех и се прибирах от предучилищна... на училище не помня да са ме водили, въпреки че майка ми там работеше - е, ако се е случвало по едно и също време да ходим... Не знам навремето тогава наистина е било по-спокойно, а може би и родителите ни са били по-смели... знам ли вече  Thinking

Сега се сетих и погледнах - ами имаме си днес РОЖДЕННИЧКА  Heart Eyes

Dega да ти е много здрава малката красавица. Да расте умно и добро дете   bouquet

и за мама

# 579
Честит рожден ден Стела!!!
Голяма да порастнеш  Wink
Цялото щастие на света ти желая от все сърце!!!

# 580
Честита ти рожденничка  ٠•● Dega ●•٠!Да ти е жива и здрава и много щастлива!
за детенце...

и едно букетче за мама ...
...Да си изкарате приятно празника! Peace

# 581
  • до една звездичка
Благодаря, момичета! Да сте живи и здрави! Ето почерпка от нас с рожденичката.  Heart Eyes

# 582
Честит рожден ден и от нас! Нека Любовта изпълва цялото същество на Стелинка и да й бъде пътеводна звезда през целия й живот!

# 583
Честит рожден ден на порасналото момиченце и от мен! Да расте здравичка и много щастлива!

Днес замалко да изпишат баща ми от болницата, но му се размина. Не им харесало нещо и ще го задържат още няколко дни. Иска ми се вече да се прибира вкъщи. 

# 584
Dandi ,бързо оздравяване на баща ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт