Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 300
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Честит имен ден на всички празнуващи и от мен!   bouquet

# 451
Здравейте ,момичета  Simple Smile

Честит имен ден, на van4eto_02 и на всички останали които празнуват днес!Да им е живо и здраво името!Ето и едно букетче за настроение в този прекрасен слънчев и празничен ден!

# 452
Честит имен ден Ваня и на всички останали именници!!!

# 453
              ЧЕСТИТ  ИМЕН  ДЕН   на всички , които празнуват днес  !!!

van4eto_02      , да ти е живо и здраво името и с гордост да го носиш !!!        Специално за теб          Hug    Hug     Hug   

# 454
Благодаря момичета за поздравленията! Макар и позакъсняла да ви почерпя, че в къщи имаме двоен празник и съпругами има имен ден!
Това е за вас!

Честито и на всички останали празнуващи!

# 455
Здравейте момичета  Grinning...

Честит бабин ден ,на всички наши баби  Grinning....и на всички доктори и сестри които са помогнали за израждането на нашите деца!Да са живи и здрави !

букет за всички вас

приятна вечер момичета  Simple Smile

# 456
Здравейте момичета  Grinning
 Ако днес решите нещо за среща казвайте ,може да успея да се измъкна.... Peace

Да ви почерпя виртуално днес ставаме на три месеца...

Желая ви прекрасен ден  Peace

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 10:03 от merydit

# 457
Честити ви месечки, да растете живи и здрави и да радва бебчо мама и татко![/color]

Кога се разбрахте за среща аз пак не разбрах! Кога и къде?

# 458
Здравейте  Simple Smile.Така като гледам не е имало среща...защото то никой не е влизал тук...къде се загубихте момичета...ще я затваряме ли тази тема?

# 459
  • до една звездичка
...къде се загубихте момичета...ще я затваряме ли тази тема?

Няма, споко. Stop Къде по-тежки случаи е имало...  Whistling

# 460
Здравейте момичета  Simple Smile

Как сте днес  Grinning.....май се очертава хубаво време  newsm78  но пък за сметка на това има вятър...ако и той спре ще е чудесно Grinning Да ви питам нещо...вече разбрах ,че сладкарски бои могат да се намерят в лорите/сва/....но ме интересува освен Златна рибка и Неделя ,къде другаде мога да намеря Марципан за моделиране на торти   chef.....защото питах в Кауфланд ,не можаха да ме опътят .За това някой вземал ли от някъде и от къде или си прави....Dandi ,доколкото знам във Варна е известен марципан Варна и всички са доволни от него...ти ползвала ли си?

# 461
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА И ОТ НАС НА МАЛКАТА ВЕЛИАНА. ДА Е МНОГО ЗДРАВИЧКА, УСМИХНАТА И БОДРА!Малко със закъснение, но не съм влизала няколко дни във форума.
Малко подаръче:

Вчера в кауфланд мернах някакъв марципан за торти. Беше на най-долния рафт под украсите за торта. Но изобщо не знам, дали е добър, как се прави и колко струва, просто го видях.

Ние днес май няма да излизаме, заради вятъра. Трябва да се пазим и да се доизлекуваме, че ни предстои някаква ваксина този месец.
Момичета, някой да има телефона на д-р Луладжиева? Моята дъщеря ми счупи телефона и сега повечето ми номера ги няма, само тези, които са били запаметени в картата останаха. Трябва ми, за да се запишем за ваксина.
Хайде, чао засега от нас! И целувки  Hug  bouquet

# 462
Merydit, сигурно вече си се информирала, марципан Варна е парено тесто, омесено в мнооого пудра захар. От него могат да се правят хубави и ефектни фигурки от начинаещи в моделирането /като мен например  Mr. Green/, както и "чаршафи", обаче на вкус не е от най-добрите комбинации. Аз лично го ползвам само за фигурки, които после предимно хвърлям, а върху тортата слагам шоколадова глазура, за по-вкусно. Ето това например бях направила за първия рожден ден на Сисито:

Тогава не можах да намеря сладкарски боички и оцветих фигурките със сокчета на прах. Жълтото беше със степ портокал, червеното и розовото - със степ вишна и малина, зеленото беше с боя за яйца, която е подходяша и за сладкиши, кафявото - с какао, а езерцето го оцветих със синьо кюрасо.  Mr. Green

# 463
Здравейте и от мен! Аз съм нова все още във форума. Искам да ми препоръчате (ако може ест.) добър АГ в Т-ще, който да е съгласен ако се наложи да ми направи секцио. Защото такива неща чух преди 2-3 дена от една приятелка която беше мин. седмица в болницата там, че... Започнах да се съмнявам дали наистина там са едни от най-добрите доктори. Simple Smile

# 464
Здравейте момичета  Grinning

LaMariposa , благодаря ти много за хубавите пожелания  Hug ...а относно марципана ще погледна пак там освен сега да са получили тези дни или да са му сменили мястото,защото преди няколко дни като ходих не видях да има такова нещо там.....то другия вариант е да си направя но не знам дали ще успея.....пък и сега се чудя дали да е изобщо да покривам цялата торта с такъв фондан  newsm78

Dandi
,благодаря ти ...много хубава торта си направила а ти ли си правиш фондана или го купуваш готов...и знаеш ли колко време може да престои без да се развали?

nikitta_82 ,здравей  Hug .....значи аз ще ти кажа от кого съм доволна и според мен и някои други мами кой е добър..но все пак ти си решаваш кой ще избереш...
Д-р Емил Абаджиев,Д-р Скорчева,Д-р Марио Георгиев /написала съм ти ги в реда в който си мисля че трябва да си помислиш първо кой да е/пък ако ти се наложи секцио те са длъжни да го направят...какво значи това дали е съгласен...но по принцип ти ли искаш секцио или ти се налага?  Peace

Забравих да питам   ooooh!...какви неща си чувала за там ,ако воже да ги споделиш де  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт