Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 301
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Аз не съм го насочила към някого конкретно.
Просто такова изнасям фактите такива, каквито са!

# 437
Stefi, гласувах! Благодаря!  bouquet

Даааа, точно така стоят нещата и всички сте прави! Знаете, обаче, че няма абсолютна истина, както няма абсолютно черен цвят. За всеки истината е различна и всеки харесва или не различни неща в мястото, където живее. Но дотук с увода, както е казала Ванчето, хабенето на енергия в мърморене е абсолютно излишно, тя може да се впрегне в нещо градивно. Ако обаче хората ги мързи, изказват се само по форумите, а иначе се крият в миша дупка, напълно си заслужават условията, в които живеят. Не го приемайте лично, дами! Наистина имаше идея за сдружение и за вършене на нещо полезно, но да стоиш у дома пред компа и да се жалваш, че няма кой да те почеше, където те сърби се оказа по-лесно, за съжаление. Явно нашите деца имат за родители домашни дървени философи. Слагам и себе си в това число, защото въпреки усилията си, не успях да се справя със злободневието на създаването на едно тайкова сдружение. Явно имам още какво да уча, но се надявам скоро да го науча и да успея! Сега ви оставям с моите тиради, че може пак да досадя на някой и да ме изгони,  Laughing  пък толкова приятно си губя времето в този форум  Laughing

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 18:25 от LaMariposa

# 438
Така като гледам дискусията се заформи след моя пост  Simple Smile....значи  newsm78.........досега писах но го изтрих  Naughty...защото смятам че няма смисъл да го пиша....всеки  решава дали иска по добро бъдеще за детето си и с какво може да спомогне за това ... Peace

# 439
      Момичета , ЗА МНОГО ГОДИНИ   !!!  Желая на Вас и на семействата Ви  много здраве , късмет и благополучие през новата година!!!

Малеее  , големи сте кулинарки       , браво       !!!

mimoletka   Честити Ви ходещи крачета!!!

Ние сме болни и аз и Преслава  Tired   , още от преди нова година и няма минаване  ooooh!    . Ужас , как ги мразя тези болести  #Cussing out   .   

Имаме си и нови попълнения     !!!

# 440
lina1313 Да се оправяте бързо  Hug

мале не знам гледахте ли раждането на чужденката/габровката в тях...естественното раждане  #Crazy ....тези хора не са добре...аз разбирам естественно..ама чак такова нещо като това което видях....тенджера,сол,плацента,дете,под,куче.....мизерия.... ooooh!....дано с детенце всичко да е наред  Praynig ...

Стефи ,регистрирах се и аз  Grinning Peace

# 441
Не вярвайте на медиите за случая в Габрово - преекспонирана е цялата история.
И двата репортажа са доста изкривени - и първия и втория преди малко.
Нещата не са винаги такива каквито ги изкарват медиите (затова и гледам рядко ТВ).
 Hug Hug Hug

# 442
И от мен за много години!!!То от това мойто работене не ми остана време ни да пиша ни да чета ни да празнувам нито нищо .И аз да се похваля на Коледа моята хубосница проходи верно било че ставали чудеса и сега елати ни вижте ,като герой от екшан филм е бърза ,поттичва, пада ,става, таркаля се .Абе луда работа.Да ви поздравя всички стрхотни кулинарки сте аз в тая област хич ме няма ама с практика ще стане.Айде лека нощ да спинкате сладко,че времето утре ще е хубаво водете децата на разходка.

# 443
ДОБРО УТРО, МАМИ! Как спахте?  Hug
Аз сега ставам и бързам да пусна кафенце за всички:

ЧЕСТИТО НА ИМЕНИЦИТЕ! ДА СА ВИ ЖИВИ ИМЕНАТА И С ГОРДОСТ И ЗДРАВЕ ДА СИ ГИ НОСИТЕ!

Малееее, Исанке, откога не си писала! Все се оглеждам, а ти само работиш. Спри малко, почини, бе, ще изработиш всичката работа и за нас няма да остане  Joy
Честити ви крачета, да ходят смело, бързо и само напред!!!   bouquet

Стефи, за случая снощи се изясниха в късните новини, че всъщност всичко било наред, условията били повече от добри и такива неща, но всеки има право да одобрява или не постъпката им. Все пак раждането е минало без медицински надзор. То, като се замислиш, от друга страна, някои и в болница да идат пак толкова им обръщат внимание, че по-добре да са си били в къщи...  newsm78

lina1313, мерси за пожеланието и бързо оздравяване и от мен!   bouquet
И аз още много кашлям, много ме мъчи тази кашлица. Малката се зарази от мен, започна със сополи, но с хомеопатичните за един ден спряхме инфекцията и снощи си легна много по-добре. Пък аз не се лекувам с тях, чакам май да стане по-лошо...  bouquet Голям съм мързел по отношение на себе си... newsm78
Хайде чао, засега, събуждайте се и пишете...

# 444
Здравейте и от мен  Hug
Пак съм пропуснала това което са дали сноще по новините за родилката ..но сега ще го видя в нета...
 LaMariposa ,благодаря ти за кафенчето...страхотен каймак  Simple Smile
isana84 ,честити ви крачета   bouquet

Днес пак не става много за раходки сега пък и вятър духа....не че не я разходих малко в кауфланд  Wink рано рано докато няма много хора...опа ставам че душичката се събуди и ще иска да папа ...приятен ден на всички...до скоро момичета  Peace

# 445
              ЧЕСТИТ  ИМЕН  ДЕН   на всички , които празнуват днес !!!

isana84   честити Ви ходещи крачета!!!

# 446
Регистрирах се и аз в сайта, за Търговище.

# 447
Благодаря ти  Dandi   Hug

Честит имен ден на всички които празнуват днес!Да са живи и здрави и много щастливи!   bouquet  bouquet  bouquet

# 448
Честит имен ден на именниците и весело празнуване.Благодаря за пожеланията,а за работата край няма народа пари няма иначе пак пияните не свършиха(алкохола също).Чао за сега от мен да се стягам че утре пак влизам в серия ooooh!

# 449
Честит имен ден и от нас! Да ви е живо и здраво името и нека светеца чието име носите ви съпровожда и закриля във всяко едно ваше начинание!

Общи условия

Активация на акаунт