Благодаря много за отговорите снощи с 300 зора заспа на другата страна и ще гледам да я слагам по често и да ги редувам някак си - ако тя не си реши друго де
Зори много кофти това при теб дано се оправят нещата по бързо и ако се чустваш по добре при ваште стойте там най-важното е да сте спокойни и ти и Габко.Аз другата седмица в понеделник се прибирам на Видин и ще излезем на разходка с бебоците
Чочо-сан и мойта бебка не може да си изяде всичко аз си й правя по 120 ама все си й остава по 10-20 в шишето.Много рядко успява да ги изяде ама не мисля че е нещо притеснително най-вече защото си е спокойна не плаче че е гладна и явно си й стига.
Мами които къпете мъниците самички в коритото как се справяте че на мен нещо ми е малко трудно особено изплакването а трябва да свикна някак си че вече ще става студено а и зимата и незнам как ще е.Петък и Събота таткото като си ни е тук е лесно ама през седмицата незнам
Иначе малката много обича да се къпе и вече си знае вечер - къпане ,малко масажче,папкане и после идва Сънчо
.
Оф трябва да сменя чаршафа, добре, че го написах та да се сетя
.
,ооооообаче нослето ни мъчи яко,все е запушено,това пръскало не помага особено,предписаха ни едно мехлемче,бая скъпичко,дано поне е ефикасно.
ден
,направо от неговото неспане и денем,немога да си наваксам сън
и така ми е малко по леко.

.