Юлче лятото изпраща, стяга се за ясла - ЮЛИ 2007

• 20 324
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
добро утро
Оставих Ева и се приготвям да ходя на работа  Mr. GreenНадявам се да свърша по рано и да се прибера да си полегна,това сутрешно ставане ме убива   Tired
Ева не парви много пакости вкъщи, не се катери кой знае колко.Когато го прави просто й казвам да внимава повече, може би защото не е падала досега по стабилно затова съм така толерантна.Когато преценя обаче че нещо не е за нея , го взимам, следва рев , опитвам се да й отклоня вниманието с нещо друго (ако е  в истерия- дори давам нещо което също не е позволено ,но е по малко безопасно), после когато се успокои й обяснявам защо за по следно съм дала този предмет.Ако обаче истерията продължава излизам от стаята  PeaceТя спира да плаче на 3-4 минута
Бубе, нямам спомен, сънувах те в хотела на Созопол(Лагуна) ,ама какво точно беше .....................

# 691
Добро утро Hug
Иве подкрепям с 2 ръце  Party
При нас аз съм строгата, аз забранявам и се карам, а Бисер всичко и позволява - ние затова се караме най-често  Rolling Eyes
Ина си е голям инат и като реши че иска нещо - това е. Нищо не помага  ooooh! Направо скандали си правим вкъщи с нея  Mr. Green
Но мен ме слуша, а баща си го върти на малкия си пръст Confused
Последното е че не иска да ходи - все някой трябва да я носи на ръце. Обясних и че вече е голяма и не можем да я носим като малко бебенце и при мен вече си ходи, но на баща си разправяла вчера "Гуши ме тати! Аз сам маничко много маничко бебенце" и това придружено със скимкане като коте  hahaha И той разбира се веднага я гушнал  Close
Голяма манипулаторка е и  знае винаги къде ще пробие и къде да се пробва Wink
Един метър човече, а го прави на мармалад направо  ooooh!
Браво на Коки  Heart Eyes Еленко радвам се, че сте добре  Hug  bouquet
Хубав ден - после пак ще поспамя   bouquet  bouquet  bouquet

# 692
  • Асеновград
Тедо също не ще да ходи , походи походи малко пък се измори , протегне ръцете пред мен и аз нарамвам всичките му 18 кила и почвам да пъхтя като кон след състезание.
За забраните , у нас е доста трудно , тесничко ни е и няма как да скрия всичко забранено , просто няма къде да го сложа , понякога ми идва да крещя от теснотия и гледам много , много да не се връзвам.Та ако докопа нещо забранено , което е на достъпно място , не се карам , вината е моя , просто го взимам от ръцете му.Ако не е толкова опастно и изпадне в истерия , чисто и просто се предавам.И с крем се е мазал , и се е гримирал , с четка и сенки , както си трябва , как беше докопал точно синьото не знам , ама докато загрея , че не се ударил , а се е гримирал  ooooh!.Освен истериите , Тедо напоследък се сърди , като се успокои , започва да се цупи на всеки и нищо да не иска , тогава просто казвам на всички да не му обръщат внимание и след малко сам идва да се закача.Моя проблем е друг , ако някоя от така изброените случки се случи горе и сме само двамата добре , той поревава , аз си запушвам ушите и като се успокои обяснявам.Обаче ако сме долу при баба , дядо и леля , когато почне да реве и всички в един глас да му се обясняват и да го успокояват , не можете да си представите какво настава.Не разбират , че трябва да го оставят да се успокои сам и така още повече го дразнят.
А също , ако единия родител се кара , Тедо винаги търси съдействие от другия , дали пък той няма да застане на негова страна.
Олях се , а?
Айде хубав ден , стига толкова от мен.

# 693
  • София
ДУ
В къщи доста падна Т,облекла съм ги добре,някой пуска ли нещо отоплително?

# 694
  • Варна
Хайде сколасах и аз да седна да напиша два реда.Добър ден  bowuu
Омесих една питка, изистих и се цопвам тук.Нелия отново е сополопроизводител и тая седмица си е пак вкъщи. Вече взе да ми писва  ooooh!Буха като дърто магаре, водих я на лекар и слава богу нищо не е слязло надолу/поне засега/.Започва се омагьосания кръг една седмица вкъщи, една на ясла. Как ще почвам работа  Sick. Май и трябва и предсрочно да се върна, та незнам.Нова година ми е толкова далечна още, нищо не съм мислила, а и тази година ще съм сама  Sad
У  нас също аз съм тежката артилерия. Баща им толкова много ги гевези, че всички караници също почват от това. Вчера ги оставих за час сами и като се връщам, той я лакирал с един пембянорозов лак и да не е съвсем мацка и сложил голяма татуировка на ръката -черен дракон  Rolling EyesИ всичко е само и само да стане на нейната.Като го ядоста нещо и им вика- сега ще извикам майка ви да ви се скара  Outta JointНелия напоследък е в ужасен период- май най-гадния дотук newsm78. Едвам се сдържам./понякога неуспявам даже  Blush/Като се ядоса и започва да хвърля всичко с всичка сила и накъдето свари. Вече на няколко пъти се разминава на косъм със стъклената врата  или витрината на секцията.Айде наковах я яко стига толкова  Laughing
Честито на Татяна за хубавата вест. Леко бременеене   bouquet Hug
И все забравям, честито на Кирова за превъзходния резултат. 14 кг са си сериозна цифра, откъдето и да я погледнеш .Това ми напомня, че трябва и аз да се взема в ръце. С тез питки и вкъщи по цял ден незнам как ще стане  Blushо

# 695
Момичета имам питанка  Blush
Я кажете, които имат наблюдения и опит, в детски градини добре ли отопляват  newsm78
Все се чудя какво да облека на Ина  Rolling Eyes
BOOTY и при нас е същата история с хвърлянето  ooooh! За една бройка щяхме да купуваме нов монитор  Rolling Eyes

# 696
  • На края на вселената!
Веси, зависи в коя група е детенце. Давам пример с нашите две групи. Малката е на първи етаж. Спалнята им е с три външни страни. Вече имат парно, но е студено. В занималнята има допълнителна голяма печка на ток и работи нонстоп. Но в спалнята пускат една духалка и не е много ефективна за голямото помещение, още повече че я спират когато децата са в спалнята, че е опасна и шумна. Затова ще купуваме печка и за спалнята, монтира се на стена. Под другите групи на 1етаж има други помещения - кухня, абонатна, пералня, те се по-топли, но под нашата ясла има бункер - празно неизползваемо помещение.
Групата на Лина е над тази на Кати. При тях освен че са с три външни стени на спалнята са и последен етаж (ни така, ни иначе). Та и при каката е студено. И двете ги обличам с чорапогащник, с потник и блуза, отгоре суичер/елече. Казват че им е добре и топло. Виждала съм да ги разсъбличат горните дрехи като много подивеят.

Таня, честита ви радост! Леко и приятно до края!

# 697
Мими, благодаря за бързия отговор  Hug
Ще направя разследване из ДГ  Mr. Green

# 698
  • София
Мими, благодаря за бързия отговор  Hug
Ще направя разследване из ДГ  Mr. Green
хм в нашата не поддържат някакви високи Т, да кажем 20-22 макс според мен.
от днес имат парно, доколкото помня, но в спалното бас ловя че си е студено.
интересно той не обича да му е топло, а пък аз от тази седмица тракам със зъби почти постоянно и ходя да пускам климатика и духалката Rolling Eyes
мога да ти кажа как го обличам и определено го събличат жените, като си играе и не стои на едно място.
чорапки (къси или тричетвърти), пантофки, анцунг (по-рядко панталонче), който е памучен и е среднодебел, не най-поларестите, после гащи, потник, тениска с къс ръкав, блузка с дълго ръкавче тънка и най-отгоре суичер, който му махат почти веднага след като закусят, той е само за дотам и докато хапнат и ако не се е затоплило, щото лелята каза че и до 16 градуса стига Т понякога, като не се отоплява, но те бързат заради децата да затоплят. миналата година слагах чорапогащник, ама тази още не съм, жената каза че е добре така.
в нас е с подобни дрехи, може би без тениската, но като сме без парно и Т е накъде 20-22. ако се е затоплило повече, махам дрехи Peace
иве и аз взимам крема, редовно ми се тръшка, но това е положението.
вкъщи май аз съм по-строга, ама чат-пат разменяме ролите. Rolling Eyes

# 699
Оп и аз съм тук .
Сашо спи Пешо замина на кръжок въпреки гадното време.
Така от прочетеното по горе установявам че нашите питомци са доста палави и изобретателни по този повод да ви кажа какво сътвори Сашо точно преди да го сложа да спи докато аз миех чините от обяда нашят отворил всички чекмеджета на скрина и съответно той се преобърна заедно със сложения върху него телевизор .Добре че скрина е до спалнята и тв-то падна наспалнята ама диването доста се изплаши явно защото подмокри гащите.
Вече направо вдигам ръце и се предавам не помагат нито обяснения нито каране нито наказания. #Crazy
Все се каня да ви питам в колок часа заспиват вашите деца защото на мен това ми е основен проблем от 9и половина да 11 се приспиваме като праз това време успява да овършее всичико и накарая яде и бой,защото нервите ми си изпилват до край.
А за отопллението аз снощи и днес включих по малко климатика че при нас стана доста студено.

# 700
  • София
h.kirova коки за кратко през летните месеци имаше лек режим, демек общо взето като окапе.
но от септември си ляга в 8 и до 9 се приспиваме. минимума е 30 минути за приспиване да ти кажа, каквато и магария да измисля Rolling Eyes
добре че сашко само се е уплашил, а н его е затиснал скрина Praynig

# 701
Ох то няма как да го затисне скрина защото няма място но този телевизор за втори път го събаря и се страхувам да не го събори така че да се удари в нещо остро и да гръмне кинескопа и направо не ми се мисли ,но вече незнам как да го опазвам маи ще взема да последвам съвета на майка ми и да го вързвам с един лестик за кръста си че да го усещам къде е инъче не мога да свърша нищо в къщи. ooooh!

# 702
Привет,моми4ета !
Аз доста поизоставам тук,но сега имаме много бюрократи4на работа и е ужас.
ДА се похваля,4е ве4е се записах магистратура и то държавна поръ4ка. Марти е тази седмица у нас,4е ка6ля и се гледат с дядо му  Mr. Green
Бързо оздравяване на болни4ките !

# 703
Аз въпроса за заспиването си го бях оставила за понеделник - да не досадя  Mr. Green, но сега и аз ще си кажа болката Sad
Така се надявах сега Ина като става в 6.45 да заспива по-рано, но не - тя е на друго мнение от 9 часа вечерта започваме да се гоним и да спорим да ляга и така за около 30 мин я вкарвам някак  в леглото, а заспиването е някъде към 10  Tired Като 30 мин аз трябва да пея песнички по поръчка - вчера искаше за "Де кинки с пъсти пепеинки/превод в ефир - Две калинки с пъстри перелинки/   hahaha Направо сме за клип и това е всяка вечер Tired
Изчезвам
Лек и хубав уикенд на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 704
  • Бургас
Иве, чувствай се поканена  Mr. Green
Аз в неделя имам изпит по Маркетинг в туризма, сдухах се от учене на теории и концепции и мога гордо да заявя че НЕ знам нищичко  ooooh! въпреки че материята я разбирам прекрасно, не мога и не мога да запомня кой какво казал, как го казал и най вече как се казвала майка му  Outta Joint  #Cussing out

Честита радост на Татяна, лека и безпроблемна.
Честито ново возило на мимозка, леко и безаварийно каране. Завиждам благородно. Иска ми се вече да сменя вектрата  Whistling
Ясленчетата сладки да се държат и да не се разболяват.
Уф Донси ужасно е това с печката дето си пуснала. Добре че в къщи не се налага да използваме такива техники, а и още е топличко у нас. Прозорците са отворени дори  целодневно  Wink
Ивчо кривчо въпреки бясовете вече не ми се катери така. Само бара сега покорява, ама много върви след батко си и гледа да се дразни. Стигам до там че докато се прибере Слави аз ходя след него и го вардя, щото ще се ступат набързо с батко си. Не мога да сложа вечерята да се готви дори.
Само Ивчо ли заспива след 10:30 че дори и 11 часа  Embarassed
Улях се, сори  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт