Есента наближава, а АПРИЛчето е готово на дупе да сяда!

• 23 888
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Деси, ами тя Ния все около яденето е така, ама по 1 час, беше де, вече не е чак така, но си права, едва ли е това!Спокойно! Hug
Мамочка, да сте живи и здрави!Бъдете все така сплотено и щастливо семейство!  bouquetМишенка е голяма сладурана, с тая руса главица, направо... Heart Eyes

# 616
Мамочка,ами хайде честит празник!Бъдете все така влюбени както първия ден!

Принцеске,ти направо ме замисли Rolling Eyes.Ще видим утре/нощес как ще е...

# 617
  • София
Мамочка  Hug ,честита годишнина   bouquet ! Пожелавам ви любов ,страст  и топлина  в отношенията !

Аз съм пак по  скитня.На Враца съм при мама  Mr. Green .

# 618
 Здравейте момичета  Hug
 Минавам набързо да ви видя как сте и отивам да полегна до малкият. Да ви се оплача, кашлицата му вместо да изчезва се засилва,  все по- сополив става и гласът му не се връща  Sad май няма да ни се размине антибиотика...вече 7 дена няма подобрение  Sad Утре сме на лекар и ще ни кажат окончателно какво ще става.
 Деси, Сами понякога прави така на гърдата , но аз съм забелязала, че това го прави когато ще ми идва...на мен нали от третия месец ми дойде...вече ви се оплако-похвалих че ми закъснява с около две седмици  Crazy Как ви завиждам че изобщо не ви идва. Може и нещо др да е променило вкусът на кърмата, вероятно е временно и ще отмине. Аз си мисля, че на мен окончателно ми спира кърмата  Sad, усещам че малчо е гладен, а когато се опитва да хапне на по- често от два часа в гърдите ми няма нищо  Sad. Ще си направя пак онова лактогонно чайче, но ... май е загубена кауза. Покрай разправиите с мъжа ми май и детенце ще страда  ooooh!
  Ох, дали от времето или просто от вътре ми идва, но ви е едно мързеливо тези дни...чувствам се адски уморена и оотпусната...дано да е временно и за по- кратко
 Честити месечинки на всички малки принцове и принцеси  Heart Eyes
 Лека и спокойна вечер майчета  Hug

# 619
Здравейте и от мен,
много сте писали тези дни, аз бях заета с малкото човече и Диди не ми даде нито минута покой Blush
Да честитя на всички бебчета направили 6 месеца Heart Eyes здрави и щастливи да растът!
Честита 6та годишнина на Мамочка с пожелание във вашият дом да цари любов, разбирателство и радост Hug Heart Eyes
На всички болни пожелавам бързо оздравяване Heart Eyes
Нагледах се на сладки бебоци то Априлче грозно няма, всичките са от хубави по-хубави Simple Smile Heart Eyes
Деси много сте готини Русенските майчета с малките зайчета Hug, а за Анито направо нямам коментар какав е бонбон Heart Eyes
Аничка най-накрая видях клипчето много е сладка, а пък вие наистина много чисто ядете леле ако ни видите нас на какво  Animal Pig прилича Crazy
Олче тази случка с спасителя Вели направо на нокти ме изправи, добре че си имате батко ми ние какво да правим ще ни го заемеш ли Mr. Green
Деси05 много сладки Десито и Емо Heart Eyes
Нани честито зъбче, бели, подредени и здрави да растът! newsm47
Ей Кафенце само по гостита ходиш! Mr. Green
А сега да ви се покажем и ние
Ето я и бъдещата хакерка на мама    

# 620
  • Някъде там...
Мамочка, честита годишнина! Нека никога не изстива семейното огнище!  Hug
Поем, ако ти намалява кърмата около МЦ, пробвай да пиеш Калмацин, по 1 таблетка дневно, помага да се увеличи лактацията.
Аз днес трябва да водя дребните на консултация, но така ми е изморено, че не знам как ще се замъкна до поликлиниката. За последно ще сме при заместващия, нашата педка се връща другия месец и тогава ще ми е по-лесно, защото тя прави консултациите в събота, когато и мъжа ми почива. Иначе ходя сама с количката, поликлиниката не е близо, а и там едва се оправям с двете ревящи бебета, които писват всеки път само като видят доктора.  Tired
Много реват моите напоследък, трудно заспиват, мрънкат, по цял ден с тях се занимавам, вечер като заспят до никое време се занимавам с къщна работа и направо съм като парцал.

# 621
Мамочка честита годишнина и дано щастието не ви оставя!!!!!! Hug
poem  Hug Hug Hug Hug Hug надявам се скоро да намерите разрешение на проблема със половинката за да не се тормозиш вече  Hug
Жабче дано този път не са така ревливи  Praynig
mimeto80 много е сладка Диди  Hug

# 622
  • not found
Уж всеки път чета и все нещо изтървам  ooooh!
Принцеске,  Praynig по-скоро минат коликите на малката Ния , аз като знам Тони как се дра 15 дни , представям си какво ти е да я гледаш малката вече 5-6 мес  Hug
Аничка, потърпи още малко без цигари , толкова си издържала - малко остана  Hug А за учението и аз не знам какво ще правя  ooooh! Как ще уча - ти поне си започнала , аз тепърва ще почвам  Flutter
Нани, честито зъбче  Hug здрави , бели и подредени  Hug
Чоки, по въпроса с кърменето , колко време мисля да го кърмя , ще видим как стой въпроса със зъбите , защото малко ме плашат  newsm78 но да не говоря предварително  Flutter
Деси, може би е временно неразположение неяденето на Ани , ако й никнат зъбки или колики както е писала Принцеската ...  Hug
Мамочка, Честита годишнина , пожелавам ви още още 100 по толкова дълголетие , разбирателство и любов  Hug Мамочка , ще изям Мишка  Hug
Поем, 7 дни сте чакали детето само да се бори с настинката ? И ние така бяхме , но само 4 дни чакахме ... после почнахме антибиотика , понеже Тони не започваше да се подобрява  ooooh! Лекарката ни каза да изчакаме малко време преди антибиотика , защото Тони можел сам да се пребори с настинката  ooooh! Вярно нали не е хубаво да се дава АБ , но да чакаш едномесечно бебе да се пребори само  ooooh! Разсъждавам върху клавиатурата , понеже ми е болна тема ... колко некадърни лекари има  ooooh! Тъкмо това обсъждахме с мъжа ми преди няколко дни , колко манипулируема е педи  ooooh! Когато Тони беше на 3 мес. ми спореше , че детето не е хубаво да не е захранено до 6 мес. и разни подобни , а последния път като ходихме и й казах , че Тони е на 5 1/2 мес. тя каза добре , може до 6 мес. без да е захранен  ooooh! Не харесвам такива хора , които си менят мнението според ситуацията , особенно , ако е лекар . Какво доверие може да ми вдъхне ? Ние затова спорим непрекъснато с мъжа ми , защото аз все не съм съгласна с лекарката  ooooh! Все аз съм знаела много или всичко , както и да е ... Разсъждавам си  Crazy Поем , надявам се Сами скоро да оздравява  Praynig и всички други бебоци , които все още са болни  Hug
Миме , цункай сладката Диди  Hug
Жабче, пожелавам ти една тиха разходка до клиниката  Hug

За Тони няма нищо , днес сестра ми започва у-ще и да видим как ще се справям без нея , защото свикнах все някой да ми помага ... Но си желая успех  Peace Засега само толкова  Flutter

# 623
Малко позакъснях тази сутрин с кафето Blush Hug

Снощи в 1.30h,и после в 5h Анито си сука нормално,без да се криви и около 10 мин.,както обикновено.Тази сутрин в 9h обаче пак същите изпълнения като вчера-дърпане,ритане,викане,и 3 минутно сукане Rolling Eyes.
Чудя се дали няма да ми дойде цикъла скоро,така както го описва poem,на такова ми прилича Thinking,а и вчера и онзи ден имах странни болки ниско долу(както при ПМС)...
Незнам,обаче е много неприятно  Tired,сега разбирам как сте се чувствали момичета,чиито бебчета така се дърпаха и не искаха да сучат Rolling Eyes.Не вярвах че ще ми дойде до главата,Анито по принцип толкова добре се храни,дано е временно наистина Praynig

poem ,дано все пак се размине АБ,и положението се окаже не чак толкова сериозно Praynig.Бързо оздравяване на бебчо fingerscrossed Hug
А за мързеливото настроение-и моето е такова Blush,особено баткото като е на градина съм го ударила на лентяйство отвсякъде Laughing Mr. Green
За двуседмичното ти закъснение...ами таковаааа,има ли вероятност да си 2 в 1,и Сами да си има братче/сестриче пак априлче,ммм Heart Eyes?

Миме,хакерката е страхотна   love001

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 10:24 от *Black & White*

# 624
Деси, ама не ми се връзвай толкова, няма страшно, и да са колики - нищо! HugЩе отмине и замине! Wink
Жабче, не ти е лесно, аз сама ме е страх да я водя мойта ревла, мъжа ми си идва от работа, кара ни до там и после се връща, а иначе на частния педиатър и ние в събота ходим!Дано тоя път по-леко да мине ходенето! Hug
Кафенце, айде хубава почивка, да те поглезят! Wink
Нани, айде и от мен честито зъбче! Hug
Аз вчера бях на погача на племенника ми Стоян, милия не му хареса гостито, като никога беше много неспокоен!Ния я оставих вкъщи на баща й, гледаха се почти цял ден!Като си тръгнах от сестра ми и мъжа ми звъни по тел. да му купя сникърс и кола, че се изтощил милия! JoyААамаха, да не ми вика после, че лесно се гледало дете!/е, той никога не го е казвал, камо ли за нашето зверче, ама нали е такава приказката! Crazy/Абе помага ми много човека, само дето се оплаквам от него!

# 625
Мамочка, честита годишнина! Да продължавате в хармония и разбирателство да се радвате на двете си прекрасни творения и на вас самите!   bouquet
wazse, да оздравяват бързо миличките и да са ти весели адреналинки.  Hug
На Калин честото зъбче! Да му изникват леко и безпроблемно всички останали, да подреди в устенцето бели и здрави (и остри) перлички. Мама Нани да му купи най-бялата дрешка.  Simple Smile Браво, че се подобрява кожичката му дребоска.
Олче, браво на Вели! Златна отмяна си имаш.  Heart Eyes
Цикъл ако ще идва, да е направо вторият.  Crossing Arms И аз като Жабчето имах кръвоизчезване при предното ми раждане.  Tired
Шампионирам аз схемите за захранване.  Да живее копи-пастата.  Laughing
Деси, случвало ми се е такова поведение на цоклата. Тя по принцип си е бърза. Пробвала съм да я прилъжа като пръскам аз кърма в устата и става една - веселба, хилежи и игра.   

# 626
  • София
Деси, на мен на зъбЕ ми прилича. Thinking Не искам да те плаша, дано е временно нещо, Елина по същия начин започна стачката. Само нощем сучеше добре, през деня писъци и дърпане. И започна да стои гладна по цял ден от ИНАТ, спря и да пишка. Sad
Силно ГУШ и дано наистина отмине, че е много гадно!!! Praynig Hug Heart Eyes

Все забравям да ви похваля русенки колко сте готини! Няма по - организирани и точни мами! Peace
Софиянки, ние кога ще се отсрамим най - сетне??? Rolling Eyes

wazse, надявам се следващото ти включване да е вече с добри новини. Много мъчно ми стана за душичките. Ужасно ме е страх от болести, 10 живота няма да ми стигнат да претръпна. Confused

poem, малкият сладур ми обра всички точки как стои прав! Shocked Жесток е! Взимайте мерки и бързо да оздравява, че не е шега работа дълго това състояние за бебе... Praynig

Заместилите обедно хранене - по колко г пюре трябва да изяждат, когато спре да се предлага мляко, след/преди това???

Ние сме в предстартова треска с тази градина. Нерви нямам вече да я мисля. 3 дни най - малко ще се разкарвам да нося всички документи, защото докато ги съберем, срокът им ще изтече. ooooh! Отделно в момента нашата бъдеща градина е приютила цяла група на една околна, вместо 20 деца са 40, остави че нямат шкафчета за всички, ами нямат и легла  Shocked, а искат от самото начало по цял ден да го пускам. Sick Нещо ентусиазмът ми съвсем се изпарява, незнам дали си струва цялата история, дано не стана пишман, ако почне и разни болести и бацилки да ни носи с Елина вкъщи, за цвят... Sick
Днес ще ходим на обяд да се запознаем с учителката му и ще им обърна сериозно внимание, че не се издържа вече. Все едно в Кембридж ще ходи... ooooh!
Оплаках се. Embarassed

Честити зъбета на всички озъбени Mr. Green сладури, ние сме още в другия отбор (все по - намаляващият). Laughing
Какво беличко купувате, дайте идеи, като ми дойде на главата. Flutter

миме, голяма кукла е малката хакерка! Heart Eyes

# 627
  • Враца
момичета, аз имах с алекс вашия проблем със сукането. при това продължи около месец.
но и през ум не ми е минавало да го отбивам...

мисля че ще съм ви полезна, като ви кажа, че му хванах цаката с 2 малки трика- първият е да го приспя първо ипосле да го нахраня- дори ми се е случвало по 6 часа да не яде, щото не иска да заспи /а в същото време си изяжда ръцете и мрънка от глад/  и втория трик е да го кърмял егнала- лица в лице, и го намествам на цицата- така му беше по-удобно... но не винаги действаше, докато номера с приспиването беше безотказен Peace

да ви кажа, за този 1 месец без ръце останах, но всичко премина изведъж, все едно не е било...

много търпение, ама много, и много желание да кърмите се иска...но се преживява.

целувам ви всичките Hug Hug Hug Hug

# 628
Благодаря ви,момичета Hug.Дано каквото и да е,скоро да ''премине'' fingerscrossed

Все едно в Кембридж ще ходи... ooooh!
Joy Joy Joy
Дано се харесате взаимно с госпожата,Вели най-вече,и да му е интересно и забавно на градината!Майските дечица съм забелязала са много приспособими и общителни(във всякакъв смисъл-игри,забавления,не визирам само говоренето Hug),и се надявам Вели да свикне така бързо и безпроблемно с децата ,както го направи Саши(в началото в яслата,и сега в градината) Hug.Стискам палци всичко да тръгне добре,да продължи още по-добре, а болестите  smile3513.Успех на ''ученика'',Олче  love001

# 629
Здравейте и от нас. Вчера стана гришко християнче. М)алко си поплака, защото се уплаши от новата обстановка но иначе всичко мина много добре.
За храненето яде домашни зеленчукови пюрета. Засега забелязвам че му харесват повече от купените. Аз ги правя по кашави и с по - малко нишесте.
Бебчо обича повечко да лежи по гръб. обръщам го по - корем и той започва да ръмжи и да се опитма да се обръща по гръб. Веднъж успя. Ревна и се обърна.
при мене между двуту дуца разликата в годините е 4.8 мес. Каката помага, но проявява и ревност. Сърди се когато ме гледа как храня гришо. Иска и на нея да и правя каша, да и давам пюре. А малкия много и се радва  като е види.

Общи условия

Активация на акаунт