Мамочка, да сте живи и здрави!Бъдете все така сплотено и щастливо семейство!
Мишенка е голяма сладурана, с тая руса главица, направо...

май няма да ни се размине антибиотика...вече 7 дена няма подобрение
Утре сме на лекар и ще ни кажат окончателно какво ще става.
Как ви завиждам че изобщо не ви идва. Може и нещо др да е променило вкусът на кърмата, вероятно е временно и ще отмине. Аз си мисля, че на мен окончателно ми спира кърмата
, усещам че малчо е гладен, а когато се опитва да хапне на по- често от два часа в гърдите ми няма нищо
. Ще си направя пак онова лактогонно чайче, но ... май е загубена кауза. Покрай разправиите с мъжа ми май и детенце ще страда 

здрави и щастливи да растът!

, а за Анито направо нямам коментар какав е бонбон 
прилича 

по-скоро минат коликите на малката Ния , аз като знам Тони как се дра 15 дни , представям си какво ти е да я гледаш малката вече 5-6 мес 
А за учението и аз не знам какво ще правя
Как ще уча - ти поне си започнала , аз тепърва ще почвам
здрави , бели и подредени 
но да не говоря предварително 

Мамочка , ще изям Мишка 
Лекарката ни каза да изчакаме малко време преди антибиотика , защото Тони можел сам да се пребори с настинката
Вярно нали не е хубаво да се дава АБ , но да чакаш едномесечно бебе да се пребори само
Разсъждавам върху клавиатурата , понеже ми е болна тема ... колко некадърни лекари има
Тъкмо това обсъждахме с мъжа ми преди няколко дни , колко манипулируема е педи
Когато Тони беше на 3 мес. ми спореше , че детето не е хубаво да не е захранено до 6 мес. и разни подобни , а последния път като ходихме и й казах , че Тони е на 5 1/2 мес. тя каза добре , може до 6 мес. без да е захранен
Не харесвам такива хора , които си менят мнението според ситуацията , особенно , ако е лекар . Какво доверие може да ми вдъхне ? Ние затова спорим непрекъснато с мъжа ми , защото аз все не съм съгласна с лекарката
Все аз съм знаела много или всичко , както и да е ... Разсъждавам си
Поем , надявам се Сами скоро да оздравява
и всички други бебоци , които все още са болни 

Засега само толкова

,а и вчера и онзи ден имах странни болки ниско долу(както при ПМС)...
,сега разбирам как сте се чувствали момичета,чиито бебчета така се дърпаха и не искаха да сучат 
.Бързо оздравяване на бебчо

,особено баткото като е на градина съм го ударила на лентяйство отвсякъде
?
Ще отмине и замине! 

ААамаха, да не ми вика после, че лесно се гледало дете!/е, той никога не го е казвал, камо ли за нашето зверче, ама нали е такава приказката!
/Абе помага ми много човека, само дето се оплаквам от него! 

Браво, че се подобрява кожичката му дребоска.
И аз като Жабчето имах кръвоизчезване при предното ми раждане.
Не искам да те плаша, дано е временно нещо, Елина по същия начин започна стачката. Само нощем сучеше добре, през деня писъци и дърпане. И започна да стои гладна по цял ден от ИНАТ, спря и да пишка. 

Отделно в момента нашата бъдеща градина е приютила цяла група на една околна, вместо 20 деца са 40, остави че нямат шкафчета за всички, ами нямат и легла
Нещо ентусиазмът ми съвсем се изпарява, незнам дали си струва цялата история, дано не стана пишман, ако почне и разни болести и бацилки да ни носи с Елина вкъщи, за цвят...

.Дано каквото и да е,скоро да ''премине'' 

),и се надявам Вели да свикне така бързо и безпроблемно с децата ,както го направи Саши(в началото в яслата,и сега в градината)
.Стискам палци всичко да тръгне добре,да продължи още по-добре, а болестите
.Успех на ''ученика'',Олче