Темата на ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ мами, с малки бебета шавливи и засмяни!

• 36 981
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
  • Велико Търново
Благодаря, че отговорихте за рибата. И аз се чудя още, защото в менюто на кухнята е включена.

Спокойна нощ и спящи бебчета ви желая!  smile3524

# 286
Аз също давам Вигантол по 2 капки, но не са ми казали да е задължително преди първото ядене и аз го давам с вечерното.

Рибено пюре давах 2 пъти, но Никола се втресе от него и за пръв път се намръщи на храна, жалко че е Никола, а не обича риба Laughing Та оттогава не съм давала риба, но някой път ще му приготвим в къщи хубава прясна рибка и може би ще му се понрави, че тази в пюретата е  Sick

Иначе ние опитахме 3-те кухни: Junior, Ози, Ян Бибиян и май и 3-те ги хареса ще видим с коя ще продължим  newsm78

А сега сме болни, Николчо има температура и сополи и много му е зле, само стене и мрънка  Tired
Дано по-бързо да отмине болеста му  Praynig

# 287
Ние днес ставаме на цели 10 месеца!newsm68
Честито на всички празнуващи бебчета Heart Eyes
Утре сме на ДК и ще се отчетем и с мерки.

# 288
   Здравейте и честити месечинки на порастналите ни бебоци  bouquet
 tsveta_pile/b], за Вигантола е много добра идея, и аз ще почна вечер да го давам Peace  Мисля, че тук в Дружба също има тези кухни и ще проверя условията- знам че искат 10 навършени месеци Thinking
  Вчера и Александър не беше никак добре, следобяда повръща 4 пъти и беше зле, но днес е много по- жив и спокоен. Чакам го да се наспи и ще го заведа при педиатърката за мое успокоение.
 Бързо оздравяване на Никола Hug
      Хубав и спокоен ден на всички

# 289
Привет и от нас  Hug
Аз риба още не съм давала и се чудя дали да не пробвам, защото тя не хапва нито едно месно пюре. Направо съм се видяла в чудо с това дете  ooooh!
Домашните, които и правя също ги недолюбва и само я кара на купешки зеленчукови. Не съм я пробвала на кухня, но честно казано ме мързи да се занимавам и с този ангажимент  BlushДнес бяхме на ДК и резултатът е следния: качили сме 300 гр и 1 см та вече сме 8000 гр и 71 см. Педи каза, че се развива много добре и че си наддава добре, но на мен все ми се вижда малко. Като гледам другиде 9 месечми мадами май ние сме най- малки  Sad
Е това е за сега от нас лек и слънчев ден  Hug

# 290
Жени, аз също съм в Дружба, а кухните само Junior са от 8-ми месец, а останалите са от 10-ти. Ама ние нали скоро ги навършваме и реших от тази седмица да започнем с кухнята.

# 291
Здравейте сладурки!Влизам набързо да почерпя за РД на любимия вчера,че нямах никакво време.

Честита месечинка на празнуващите бебчета!
Желая ви прекрасен ден!

# 292
Добър вечер  Hug
Брейййййййй, каква пустош днес  newsm78
Мони, честит рожден ден на любовта много да те слуша   bouquet
Моят пък тази вечер е на банкет и ми е малко скучно. Сега оправих Славяна, тя вече спи, а аз съм си направила едно коктейлче мента с тоник и блажено си пийвам пред компютъра  Mr. Green
Рени, Петя къде сте? Нещо ми се губите  newsm78
Хайде лека вечер  Hug

# 293
  • София
Тук съм, тук съм Геви, благодаря, че питаш  Hug Да цункаш сладката Славянка от нас   remybussi

Аз следя темата и чета, ама с писането.....fiuuuuuu То като гледам доста мами са се позагубили  Rolling Eyes

Иначе Митачето е добре, расте и хубавее и все повече не слуша  Crazy

Сега в неделя се прибираме в България и такива вълнения около нас  newsm44

Честита месечинка на порастналите Крис, Йоана и Адела  Kissing Heart Да са живи и здрави и много щастливи!
 Tada

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 22:04 от petya_

# 294
Добро утро  Hug
Малейййййй Петя, страхотен момък си имаш пу пу  Hug Голям сладур и колко е модерен самооооооо  Heart Eyes
Пожелавам ви леко пътуване и весело изкарване в България  Hug
Честита месечинка на празнуващите днес декемврийчета   bouquet
Приятен ден на всички, въпреки лошото време  Hug

# 295
Здравейте момичета
Ние сме си вече в къщи...Много съжалявам,че не се включвах да пиша,но гледахме да използваме последните хубави дни.....Но ви четааааа РЕДОВНО!
При нас какво ново..ами Кати вече се изправя по мебелите и ходи на гърне....Нашия тати остана без работа много нелепо...и така..малко не съм в настроение от тогава...че имаме и колица да изплащаме....Абе изобщо....
Абе Петенце,това Митаче голям сладур станал бе....Пу-пу-пу....
Оф,моето диване се събуди...А имах още да пиша....
Хайде чао за сега ,отивам да й правя обяда
Много целувки на всички дечица сладки....

# 296
Привет и от мен!!

Пете, Митачето е вече цял мъж бе, уроки да не са му.... пу пу пу!!  Дано България ви посрещне малко по-слънчева в понеделник, че днес просто се изсипа небето!1

А ние сме настинали със сополи и температура Sad  Ходих ме на доктор, но няма нищо сериозно, даже май ще се окаже, че зъбките са ни помогнали, но милата е такава киселичка, не дава и на метър да се отдалеча от нея.  Не иска да си спи в креватчето, само до мен и то ако може върху мен. Толкова е трогателна милата, много ми е мило да се гуши в мен, ама лошото е, че й е от дискомфорт и се мъчи със запушеното носле Sad Sad

Чао за сега от мен и да се пазите всички, че студенкото иде

# 297
Здравейте, ето ни и нас  Laughing
В гръцко изкарахме добре, въпреки че времето не беше много топло, поне не валеше.
Госпожицата расте и хубавее, вече имаме купища малки дрешки, дано братовчедка ми си има през март момиченце та да не отидат зиян роклите  Mr. Green Joy
А сега да се пооплача, че миналата седмица боледувахме от какво ли не.Първо се появи кашлица , рядка, но от сърце дълбока и сочна, решихме, че е от зъби, защото ни пробиват 5 и 6 , после се появи т. и разтройство. Температурата бе бая височка 39,6 и въпреки нея бебка си бе жизнена и усмихната, ама не и майка й.Редувах нурофен и панадол и тя не падаше, накрая включих и беладона, падна , но се появи обрив по целия корем и гръб, вероятно алергична реакция от някое лекарство.Педи като видя обрива каза, че може и скарлатина да сме изкарали и сега чакаме резултата от гърления секрет.Но каквото и да е важното е , че вече ни мина ooooh! ooooh! ooooh!
Олекна ми, дано не съм ви отекчила много, но ми се споделяше.
Лека вечер и спокойни бебчета  smile3524

# 298
 ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ! Wink
 НИЕ ДНЕС СТАВАМЕ НА 10 МЕСЕЦА newsm44 newsm03И ДА ПОЧЕРПЯ ЗА ТОВА  party023  bigdance2 newsm18
 НО СМЕ МАЛКО БОЛНИЧКИ И КРИВИЧКИ И ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ИЗКАРАМЕ ДЕНЯ,НОЩА БЕШЕ КОШМАРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
 Е ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ И МНОГО УСМИВКИ!!!!

# 299
  • Ямбол
Здравейте малки и големи сладури,
Честити  10ти месечинки на Стефчо на Биби,
бебе Албена 3,300 кг, 50 см на мама stassi
бебе Патриция 2,100 кг, 46 см на мама Yammy
бебе Ралица 3,800 кг, на мама bebenceto
бебе Мартин 3,000 кг, 50 см на мама stasi_76
бебе Георги 3.000 кг, 50 см и бебе Ясен 3.060 кг, 50 см на мама Гризката
бебе Борис 3.560 кг, 53 см на мама nolita
бебе Красимир 4,190 кг., 52см на мама honda_vt