Темата на ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ мами, с малки бебета шавливи и засмяни!

• 36 981
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Иха браво на Марти, много е готин а сигурно вълнението и радоста на мама и тати са огромни.И аз чакам този момент с нетърпение.Когато Давид ще се изправи и ще тръгне и вече няма да е бебе а детнце  Hug
Честита месечинка и на Никола.
Момичета да ви попитам дали сте забелязали мъничетата с коя ръка посгат към нещо. Давид май предимно с лявата ръка. Може би е доста рано да се определи дали ще е левичар,но сякаш с лявата му е по лесно. И в този дух едно много интересно тестче.Ще се радвам да споделите на къде се върти мацката.При мен обратно на чесовниковата. http://az-moga.com/?p=52

# 436
благодаря ви на вси4ки за милите думи4ки
Есес Марти посяга с лявата ръка,но май съм 4увала 4е пове4ето деца посягат първо с лявата.при мен мадамата се върти обратно на 4асовника Peace
4естита месе4инка на Никола  Heart Eyes

# 437
  • София
Браво на Марти.   bouquet

Честити месечинки на всички сладури.    bouquet

Мимина, Амбър, страхотни прилики.  Laughing
Чаена, Калоян и той прави същите неща като Дидо. Joy Аз си мисля, че скоро ще проходи, но ще видим  Wink

Днес няма разходка в това мрачно време, май и мен ме мързи да излизам и ще си стоим вкъщи. Sad
Лек ден от мен и послушни бебоци.  Hug

# 438
Честита месечинка на Никола и на всички родени днес!!  Как отлетя времето и вече си мислим за първия рожден ден!!

eses при мен се върти и в двете посоки, но повечето време го възприемам по часовниковата ....

В Кн слънчицето прави опити да се появи и след като стане котето, ще го водя на разходка. Дано не се ские до тогава, но няма значение, важното е да не вали, иначе е меко и приятно.

Мами, аз я сложих в проходилката преди 2 седмици и тя вече се научи да излиза от нея. Не ще да ходи, ама как се катери, ако може на лампата ще се качи. Като котка е  - от пода на дивана, от дивана на масата..... не мога за секунда да я оставя. Ще махна обиколниците на креватчето, че ги ползва за опора и ще излети и от там, пък нали до тоалетна трябва да ходя, да му се не види #Crazy #Crazy

Лек и спокоен ден

# 439
Момичета споделете на какви игри си играете с мъничетата че нещо ми е слабо въображението за тази възраст.

# 440
Привет на всички!
Може и да сте ни позабравили,ама то ние сме си виновни!Хубаво лято,разходки и нямах много време за компа!Но сега вече почнаха студовете и се задържаме в къщи!
Накратко за нас-всичко върви добре-имаме си 7 зъбчета,още не ходим,само се друскаме на едно място,обожаваме да стоим с главата надолу и да лапаме всичко до което се докоснем Laughing
Честито на Марти-безаварййно щъпукане!!!
Сега да се похваля-купихме си собствено жилище newsm44!На пролет ще го обзавеждаме и живот и здраве на лято се нанасяме!!!
Това е от мен засега!
Вече обещавам,често ще ви посещавам Grinning!
Лека вечер на всички!!!

# 441
Аз си я виждам тази да се върти по посока на часовниковата стрелка, явно интуитивно мислене имам. Ако обаче погледнете долу сянката - започва да се върти обратно. Това е трик, но е факт, че я виждам надясно да се върти.

А Дидо танцува. Flutter На някои песни започва да танцува и то е съвсем ясно, на други не иска. Музикално ми е мишлето и това си е! Mr. Green

# 442
  • Велико Търново
Честита месечинка на Никола!
Честита месечинка и на Митачето!
 Tada

# 443

Добро утро, слагам кафето, гледам никой не се е събудил още.
На мама Милена, честито ходещо бебче.
latka и на мен ми се връща на работа, но фирмата ни нещо е в криза.Дано до година да се оправи и да се върна безпроблемно там, че работата ми харесва и колегите.
Моята мацка е 8.300 кг и 72 см.Нещо много слабичка ми се струва има ли и други бебки с такива размери.Хапва си добре, но нещо не и се липи, дано да е все така,ама като гледам разни таблици с килограми се притеснявам.
Честито на всички пораснали бебоци, и приятен ден от мен момичета.  bouquet

# 444
Добър ден вече и от нас!!

Бърз отчет от нашата консултация. 9100гр. /+300/ и 73см /+1/. Доки каза, че сме перфектни. На другата консултация да отидем с бонбони за първата ни годинка Laughing Laughing

Лек ден и от нас

# 445
                                           Здравейте мами
                 Мерси за кафенцето, сега си го пийвам, когато Александър спинка.
  Честити месечинки на сладките ни бебоци  bouquet
 Ени, честити първи крачки на Марти. Представям си какво вълнение е за всички ви Hug
siseto84, Честито за новият дом  bouquet Много любов и весели детски гласчета да го топлят. Бъдете здрави и щастливи новодомци Two Hearts
 Вече втори ден си седим вкъщи без разходка, но е време да се вземем в ръце, че положението е нетърпимо Wink Всички режими и навици вече са в историята, а за капак днес цял ден сме без вода......, та сме на мокри кърпчки за дупето Whistling хайде стига толкова мрънкане Wink
   Хубав и усмихнат ден на всички

# 446
Тази мадама както и да я гледам прави полукръг наляво и после се връща с полукръг надясно и така може би предизвиква зрителна измама че се врътка в една посока, зависи кой начален момент хване окото, а това кое полукълбо е по-използувано едва ли може да се установи с този тест  Wink

По отношение на работата и при нас момента не е пододящ за връщане, криза и съкращения много, та и аз ще изчакам, а иначе и на мен ми липсва... но и мъниците се нуждаят от нас още.

Жени, ти май си от Дружба,  Laughing подготви се до около 21 часа днес да няма вода, сменят магистрален кран за цяла Дружба  Close

# 447
Тази мадама дето се върти я "познавам" поне от година и половина,спомням си,че още живеехме при родителите ми цялата рода се зверихме да я зяпаме  Laughing При мен се върти в двете посоки! Peace
Ха добър вечер!  Grinning Диманче вече спинка,а Нолинка и тати са в банята,та рекох да поседна за минутка...наш'та кака пак е хремава и тази седмица ще пропусне градината и ще се гледаме у дома! Grinning
За връщане на работа и през ум не ми минава,ще си гледам бебока до навършване на 3г! Grinning
Уф,изкъпаха се...айде,лека вечер!  Hug

# 448
  • София
Привет - голям ужас без вода ейййй. И Бобо май без баня не може да се усети че идва "големият сън", уж се приспахме ама ще видим ....

За работата - ако имаше как да получавам пълната си заплата още 1 година и да знам че като се върна пак ще има работа и място за мен с удоволствие бих гледала малкия - времето толкова бързо минава че просто не мога да се усетя..
Да се похваля и аз - и ние направихме първите си стъпки сами - пусна се днес сутринта между мен и татко си - направи си 3-4 крачки и тупна по дупе. Май с моето екзалтирано "бравооо" го уплаших повече от залитането и падането:)

Eses беше питала за игрите - основно аз строя нещо с кубчета или конструктор, а той с голям кеф го руши, друга варияция е аз прибирам в легена с играчки /вместо кутия / той го обръща, играме на "хей ръчички, хей ги две", на иди си -дойди си" /тук е голям кеф като сме надолу с главата:)/, подаваме си топка седнали на пода, а и разбира се "ту-ту", или "бау-бау" или каквото ми дойде да извикам като се крия и показвам внезапно зад нещо.
Пробвах и нещо като куклен театър ама не се впчеатлява за сега
Лека нощ

# 449
Добър вечер и от мен! Няма с какво да се похвалим. Продължават да текат лиги като водопад, а на хоризонта все още не се вижда зъбче. Вече сме здравички, дай Боже по-дълго. Приготвяме се за кръщенето и се молим за хубаво време в неделя.
И Митака много обича да руши каквото съм построила с кубчета. Като е в столчето за хранене на масата (от сгъваемите) се заиграва доста с играчките и като му омръзне започва да ги хвърля на земята и да чака някой да му ги дава отново. С паяка вършеем навсякъде, вече го повдига, за да мине праговете и буквално го чакам всеки момент да излезе от него, докато се опитва да си вземе нещо от земята или от рафтовете. Иска да го държа да ходи, да ходи, да ходи, да ходи... Без кръст останах... И така. Лека вечер, че ми се отвори малко работа, преди да легна.

Общи условия

Активация на акаунт