Темата на ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ мами, с малки бебета шавливи и засмяни!

• 36 982
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Добър вечер от мен !
 първо да чиститя на всички празнуващи бебоци newsm10
За прането на бебешките дрехи,аз все още ги пера отделно от нашите,но не с бебешки прах а с прах които ползвам за наще дрехи!
 и да се похваля Раличка вече си ака на гърне и даже от два дена маи се стиска и като го види сама си отива до него и като я сложа си върши работата с книга в ръка smile3534 newsm44 за което много се радвам. Днес например сутринта си ака в гърнето и към обед излязохме на разхотка тя обикновенно си ака и на обед,но милото ми се е стискало цял ден  и като се прибрахме като си видя гърнето отиде до него и започна да се кара smile3514 а когато я сложих на него тя с облекчение ме погледна и си свърши работата това го прави вече 4 път. Затова си мисля че се стиска.
 Е похвалих се!!!!!!!!!!!
 лека вечер от мен!!!
 Ето и малко снимки
http://dek2008.snimka.bg/baby/ralica-na-mama-bebenceto

# 466
И аз последно купих някакъв детски Тайд, надявам се да няма проблеми. Иначе до сега все с Тео бебе.

Момичета, да питам вашите слънца пият ли вече от чашки. Аз опитвам да й давам чайче от чашка, ама става голямо мазало. Стиска чашката с ръчички и навира муцунка вътре, защото си го харесва чайчето, обаче като си напълни устичката и й изтича. Много е смешна. Опитах и с накрайника на Авент, ама се задавя от по- голямото количество течност и пак тече по брадичката и ни е пълен врата.

Ние утре ще направим 11 месеца, ходенето не го уважаваме, но сме номер едно по катерене. Започва да разбира, а може би отдавна е на ясно, но аз не съм я разбрала. Днес след като я помолих да не лапа батерийте на дистанционното, а да ги постави там където им е мястото, в продължение на 10 минути положи огромни усилия да ги навре в гнездата и разбира се не успя, но беше много впечатляващо. Да не си помислите, че я третирам като кутре, но ми носи и пантофите Laughing Laughing

Лека и поспалива на всички мами и дечковци Hug

# 467
# 468
bebenceto ,мале малката голяма сладурадна,пухкава,само за щипане и мачкане,да я изядеш направо.

# 469
Привет!
Бебенце,много сладка малката пухка! Hug
Гледам за пране си говорите.Аз пера всичко отделно бебешко,на баткото и нашето.Някак си по хигиенично ми се вижда.Иначе от доста време вече не гладя всичко.Ама аз простирам на остъклен балкон и мисля че все пак е по -чисто.Иначе за детското пране използвам от израелската прах.
Сан4ес,ние не само,че не пием от чашка ами и от шише не пием.Ужас.Това моето не иска да пие течности и това си е.Единствената течност и е кърмата.До скоро поне фрешове пиеше сега и това не и харесва.За вода да не говорим.
Иначе да се дооплача ние сме в групата на болните.Дая е с бронхит и възпалени уши,а баткото ни е с ларингит.Направо аман от тези болести.
Голямо Hugза всички болнички и бързо оздравяване!

# 470
  • София
Честит първи рожден ден на Виктор  на мама Denny&Viktor!!! Пожелавам весел празник, много здраве и щастие на малкия!!! Simple Smile

# 471
Бебенцето, страхотна е малката сладурана. И ние много уважаваме книжките, и нашето гърне е същото, но нямаме същия успех.  Sad Нищо, аз си го слагам, пък той когато му дойде музата ще направи каквото трябва.
О, вече си имаме първи рожден ден?! newsm78 Нека да е жив и здрав Виктор! Да расте щастлив и много усмихнат, с много късмет!

Усмихнат ден на всички, аз все повече се вълнувам и довършвам приготовленията за кръщенето. В неделя ще кръщаваме Митачето в навечерието на празника му. Grinning

# 472
Честит Рожден Ден, на бебе Виктор! Да е все така първенец в живота!

Абе Бебенце, как може да е толкова дудана вашата Раличка? Laughing Навярно е минала 10 кг? Аз такива бузи и гевречета не бях виждала от много време!  Hug

# 473
Честит Рожден Ден, на Виктор! Желая на него и милите му родители здраве, щастливи моменти и много радост!
bebenceto, голяма пухкавелка вашето момиче. Аз се опасявах че моето момче е доста окръглен, но като видях вашите снимки се успокоих. Въпреки че Никола е вече може би 11кг. не изглежда дебел на голо, няма гривнички, явно е набит и тежи. Абе мъж, които си тежи на мястото  Wink  Laughing

# 474
Честит първи рожден ден на Виктор!   bigdance2
Много късмет,усмивки и незабравимо детство му желая!!!На мама и тате много любов!!!

Аз само да вметна ,че мойто момченце тежи 12,200 кг и е 77 см!!!
Лек ден и слънчево настоение на всички!!!

# 475
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР!!!МНОГО ЩАСТЛИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕ ДА Е!!!
Бебенцето,лелееее,каква хубавелка си имате...Пу-пу-пу....Да ви е здрава....
Сисето84,направо ме впечатлихте с размери.Браво.... smile3501Ние се мотаме още на 8.500 и 75см....

# 476
  • На брега на реката
Здравейте мами!
Написах един дълъг пост, форума заби и всичко изчезна  ooooh!
За това сега телеграфно! Мимка расте, имаме 1 зъб, проходи преди около 10-тина дни, вилнее из къщи и почти никога не ме слуша  Joy Голям е инат, сърди се като и кажа не и все се вре в баща си, като и направя забележка!
Мони, и Мариела не иска сокове, рядко пие вода, предимно преди да заспи. Но ние не се кърмим, т.е. почти никакви течности не поема. Не знам да се притеснявам ли??
Прах за пране не позлвам, само течен препарат. Сега съм с на Фрош и съм мн доволна. Става и за нашето пране и за бебока.
Бебенце, голяма бузанка си имаш! Да я нацелуваш!
ЧРД на Викторчо! Да е  жив и здрав и много да слуша мама и тати!
Пуска малко снимчици, паролата е Mimi
http://pupito.snimka.bg/children/nasheto-malko-sukrovishte.317839.14876506.big
Лек ден и целувки на всички!   bouquet

# 477
Здравейте на всички не съм писала много отдавна но ви чета редовно Simple Smile Благодаря Ви за пожеланията за моето пораснало момче. Ние чакаме гости но рожденника ни заспа Simple Smile

Заповчдайте на виртуална почерпка

# 478
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честит рожден ден на малкият-голям Вики! Да е много здрав, весел и щастлив!

# 479
Честито на първия декемврийски рожденик! Много здраве и щастливо детство на Виктор! newsm38

Ние днес бяхме на консултация и да ви кажа по повод мерките, че отлепихме от 8,300 и имаме прираст 500 гр. и 1 см. до 75 см. и вече съм по-спокойна след застоя в килограмите. Но като гледам вие за какви мерки говорите.... Mr. Green какво ядат вашите дечковци?  newsm78 При нас храненето пак е проблем, днес почти нищо не е яла. ooooh! ooooh! ooooh! Кажете ми какъв е режимът ви на хранене, какви количества и кога, по колко пъти кърмите? Все си мисля, че яде малко или просто е много подвижна и не й се лепи. Вече се чудя дали да не я дохранвам вечер, че и се събужда през нощта по 2-3 пъти. #Crazy
Пера отделно с Тео бебе и ще е така доста дълго време.
San4es от чаша пие малко смешно и сложно, но пие рядко и не я тормозя.

Общи условия

Активация на акаунт