Темата на ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ мами, с малки бебета шавливи и засмяни!

• 36 894
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • Panagyurishte
Добър вечер и от мен! Krastavichka, с големият ми син се сблъсках с проблема много подсечено дупе, смених доста кремове докато се излекувахме, сега няма да ти казвам какви, защото бяха от групата на кортикостероидите, обаче един кожен лекър ме посаветва да махна памперсите докато се оправи детето. Известно време използвах тензухени пелени, много е трудоемко, обаче имаще ефект, ако искаш опитай и ти. Също така може да пробваш крем бебе тан, който също съдържа цинк, обаче добре се разнася. Цената му е някъде около 1,50 обаче при нас имаше много положителен ефект.
Мами моето бебе е почти на 11 месеца а няма още зъбчета.Вашите съкровища имат ли бе че или някои още нямат. Започвам да се замислям тъй като дъщеричката ми на неговата възраст имаше 8 зъбчета.
ние имаме само две, третото е на път Grinning, нямаш място за притеснение. Лека вечер на всички!

# 631
Миленче,и аз съм от Варна не мога да ти помогна,но в този сайт:www.sgeb.bg/ има карта на всички банки/Експрес банк/,цъкаш най вдясно на клонове.

# 632
  • София
Милена/Ени , сещам се само за един клон срещу парка Заимов (срещу трамвайната спирка на 20 и 22) Peace, по диагонал на театъра (дано ме разбра).

# 633
4естит първи рожден ден на принцеса Елизабет на мама Бамби25 много усмивки на малката кукла,много здраве и много много да радва мама и тате  Heart Eyes

# 634
благодаря ви и за отговорите за Експресбанк, mira_georgieva това за Подуяне ли става въпрос,понеже аз съм си във Варна а мъжа ми е в София и е то4но в тоз квартал

# 635
  • около ВАРНА
момичета много ви благодаря за изчерпателните отговори

# 636
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КУКЛИЧКАТА ЕЛИЗАБЕТ!
Само положителни емоции и много поводи за радост и гордост да носи на всички у дома!
 ura Tada

Привет и от нас с Никола - едни от най-НЕредовните декемврийчета!
Завърнахме се едва преди 20-тина дни от моренцето   car003 и все още трудно се адаптираме сред ограниченията на градската среда в Сф след близо 5-месечно отсъствие и волен провинциален живот.

Очакваме с нетърпение първата си годинка  newsm38 Giftс тежестта на цели 10,200 кг , ръст от 75 см. и цели 6 зъбчета (+2 на път).

Тъй като Нико има непоносимост към повечето храни, сме на домашна кухня (персонално приготвена за принца) и също имахме проблема с подсеченото до мокри рани дупенце в резултат на тази непоносимост. Опитали сме от всички изброени кремчета и повечето са наистина добри, но при по-леки форми на раздразнена кожа. Самите мокри рани лекувахме като при всяка смяна на памперса след измиване на дупето промивахме раните с напоен с лайка, смрадлика или по-често с риванол тампон и се оставя да изсъхне и после се нанася обилно с крем. Зарастват за 1 денонощие. Освен това пудренето с чиста хума или разтворен в малко водичка на кашичка също помага.
След това мажехме с Ексипиал бадемово масло, който е мазен и без цинк. В резултат сега дупенцето е в перфектно състояние и само при лек намек за зачевяване мажем с БЕБЕ ТАН - велико кремче (с цинк и невен) за около 1 лв. и стотинки, което с вида си буди предубеждения, но няма мама, която да го е ползвала и да не го е благославяла. Разбира се необходимо е да се ограничи и изтоника на раздразненние - от специалист или от самата мама с наблюдение и изключване на потенциалните причинители. Успех!

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 12:06 от nucaHa

# 637
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честит рожден ден на бебе Елизабет!

Добър ден и от мен! Ние на село си изкарваме прекрасно. Баба много ми помага и купона е пълен!

Съжалявам да чуя за талкова болни дечица, но сезона е такъв и няма как.

Добре дошли на новите мами и юнаци.   bouquet qni4ka05 как се казва това голямо момче, че ви вмъкнах на първа страничка, но без име?

Айде чао за сега!

ПП Подготвям нова темичка послучай рожденните дни на нашите съкровища!

# 638
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА ЕЛИЗАБЕТ!!! Да расте здрава, усмихната и с много късмет.

Нинка, и аз си мислех какво подобаващо заглавие да спретна и да ви предложа за нашия важен декември месец по случай годинките на нашите бебчовци. Но както винаги ти си бърза и навреме се сещаш за нещата. Благодаря  bouquet
И все пак се сетих едно заглавие, ето го: Неусетно времето отмина, ДЕКЕМВРИйчето ни стана на година.

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 13:40 от Karacheviyska

# 639
  • На брега на реката
ЧРД на рожденичката!
Ние следобед ще правим прощъпулни, даже си мисля, че оизакъсняхме. Вече само на вън ме държи за ръка, вкъщи изобщо няма нужда от мен, даже ми я блъска ръката  hahaha Голяма работа сме. Вече сме с 3 зъбчета, като последното беше голям тормозител  #Crazy
Иначе нищо интересно не се случва с нас, яде, спи, бърбори, прави БЕЛИ и не слуша, като почти всяко дете.  Joy
Целувки на болничките, цунки и на проблемните дупета! Приятен ден от нас   bouquet

# 640

Честит Първи Рожден Ден на Елизабет! Да расте здрава и мнооооого щастлива!

# 641
Честит Рожден Ден на Елизабет! Всички декемврийки с радост поздравяват бебка Елизабет и желаят здраве и щастливо детство, защото бебешката 1-ва година свърши и сега и предстоят много забавни игри и прекрасни моменти.

# 642
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на принцеса Елизабет newsm59 newsm38  ura!
Нека расте живо ,здраво и много палаво дете за радост на мама и тати  Heart Eyes!
Времето лети неусетно.

Браво на всички проходили декемврийчета newsm51!

Бързо оздравяване на болничките дечица.

Нинка, браво и на теб HugУспяваш да предвидиш всичко>

# 643
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИЗАБЕТ.  bouquet  bouquet  bouquet

# 644
Честит рожден ден Елизабет да растеш много красива и щастлива, добра и търпелива, бъди на мама радостта и на тате гордостта!

Общи условия

Активация на акаунт