Темата на ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ мами, с малки бебета шавливи и засмяни!

• 36 875
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
  • Panagyurishte
Добро ден и от мен! И мен петък 13 ми плаши макар, че нищо фатално не ми се е случвало досега newsm78 . Момичета давате ли все още вигантол, защото на мен педиатърката ни каза лятото да не давам, а този месец консултацията я пропуснах заради грипната епидемия. Фонтанелата почти му е затворена. Лек ден на всички!

# 661
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добър ден!

Амбър на патеричка Честит Рожден Ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана жена и майка!

Karacheviyska прекрасно заглавие!

Много обичам петък 13. Много ми върви на него и очаквам страхотен ден какъвто пожелавам и на вас!

# 662
  • София
Привет и от нас Simple Smile
Поизгубихме се - хвана ме гипчето мен и една седмица бях доста зле. Вчера живнах, да чукна на дърво малкият го подмина, а и аз удържах без антибиотици и усложнения и си го кърмех. Ще видим днес на контролния преглед как съм де. Иначе на консултация този месец няма да го водя - ще минем и без информация за тегло и ръст.
Започвам и аз умуването за 1-годинка какво да правим - още един месец време имам:)

Лек ден и приятен укиен - мисля ние да скокнем до някъде че таткото е свободен но да видим дали и къде

# 663
                                  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРАСТАВИЧКА!ДА СИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА!                                                     

# 664
Krastavichka честит рожден ден Със сигурност НИКОГА няма да забравя рождения ти ден, защото
МОЯТА ПРИНЦЕСА ГАЛИНА ДНЕС СТАВА НА ЕДНА ГОДИНА. Мами почерпете се за повода:

# 665
Момичета, много ви благодаря за пожеланията за рожденният ми ден Simple Smile Останах много приятно изненедана;)   bouquet

# 666
Честит първи рожден ден на Галина!
Пожелавам и здраве, весело, безгрижно и незабравимо детство!

newsm59 newsm38   newsm59

При нас освен зъбоникненето всичко е ок.  Алекс много слушка, танцува и вече се заиграва по-продължително време сам, което много ме радва  Wink

# 667
4естит първи рожден ден на малката дама Галина на мама Камелия,да расте здрава усмихната и много красива госпожица,да радва много мама и тати

# 668
Честит ви празник,Ками!  bouquet Да ви е жива и здрава порастналата малка дама!   Hug
п.с.Миленка,нямам отърване от теб! Joy Hug

# 669
п.с.Миленка,нямам отърване от теб! Joy Hug
hahaha hahaha ли4и си кой е без мъж,нали тъй беше  Joy

# 670
Честит рожден ден на принцеса Галка!
Да расте здрава, умна, благородна и красива за радост на тати и мама!

Усмихнат и хубав ден в спокойна семейна атмосфера на всички декемврийки!

# 671
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДУРИ

Моята принцеса ще направи 1 год. точно на 31.12.2009 год. Мисля да организирам страхотно парти.

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 12:25 от teodora_uzunova

# 672
  • Panagyurishte
Честит рожден ден на всички празнуващи и от мен!

# 673
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛКА!!  Честито и на мама и тате, да са живи и здрави всички и много, много радост да си носят взаимно Hug

# 674
  • в мечтания дом с любимите мъже...
Здравейте и от мен.Напоследък нямам време да пиша,само надниквам.От 2 дни си имам лазещо човече,макар че го чаках вече да прохожда....Със закъснение-ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на малката Галина-да носи само радост на мама и тати. Hug

Общи условия

Активация на акаунт