Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 953
  • 460
  •   1
Отговори
# 180
Честит ти рожденик,TraYkovA  

Да ти е живо и здраво малкото слънчице,много да те радва и слуша.И да изживее едно незабравимо,весело и безгрижно детство  Hug nbirthday  bigdance2

# 181
  • Разпиляна във въображението
Трайкова, да ти е живо и здраво момченцето!

# 182
да ти живо и здраво мъничето, щастливо детство и много радости да ти носи     и за мама    

# 183
Трайкова, да ти е живо издраво детенцето и нека всико което го прави щастливо му се сбъдне

# 184
Някой знае ли кога ще проходи Нихан??? newsm78

# 185
Честит празник на малкия юнак и щастливата мама!   bouquet

# 186
 smile3525 за Трайкова и  newsm59  ura за малкия рожденник.Живи и здрави и много много щастливи!!!

# 187
Много ви благодаря момичета Hug Днес няма да мога да се включвам много,защото кухнята ме зове cook cook А малкия да расте Убавец като Мехметчо Wink(и без това като цвят на косата го докарва Whistling) А като започне филма бяга и вика: Инджи,Меметеееее  Joy Joy Joy

# 188
# 189
Честит празник , Трайкова !  bouquet А на малкия юнак пожелавам здраве , щастливо детство и много слънчеви усмивки ! Да расте умен и красив , за радост на мама и тати ! newsm59 Tada  ura!

# 190
  • Sofia
Честит празник, Трайкова! smile3525 Да е жив и здрав малкият юнак и мнооого мнооого да радва мама и тате! nbirthday  bigdance2  party023

# 191
Честит Рожденник на Трайкова много здраве и усмивки  Blush Heart Eyes

В Пловдив кога ще се съберем

# 192
  • На морето!
Не ми се вярва да е ФШ, много скромно го раздава вашият любимец  Rolling Eyes

# 193
Светла,уби ме с този въпрос  rotfImbo
Мисля че не е фотошоп,просто не се знае в момента на снимката за какво е мислел  smile3506

# 194
Ако можете да отклоните за малко поглед от червеното квадратче на снимката обърнете внимание на стъпалата му.Не ви ли се струва,че са в малко неестествена позиция спрямо краката Thinking

Общи условия

Активация на акаунт