Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 813
  • 460
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Инджи кога казва на Мехмед за бебето?

# 451
Цитат
Знае ли някой какво се случва с Енгин? Дали Мехмет ще разбере за какво става дума или

ББ
Енгин умира, защото Инджи го убива

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 00:16 от iskrica_nadejda

# 452
Пишете с ББ. Не всички искат да знаят какво става напред! ББ Енгин ще я заведе в тези стари постройки в околността, там има от него специално подготвена стая като спалня, там ще върже Инджи и ще я държи в очакване на хеликоптера. Мехмет разбира какво става, защото Енгин и взема тайно телефона и той не може да се свърже с нея. Освен това Пънар му казва, че Инджи е бременна. Тогава тръгват с Онур да я търсят.

# 453
Ох, дано се вижда края на Енгин-овата ера. Жив дявол е. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 454
Нова съм във форума и искам да разбера какво означава
Цитат
ББ

# 455
ББ означава бели букви, вмъкваш цвят и вместо някой от дадените пишеш white

Инджи кога казва на Мехмед за бебето?
Пънар му казва, защото разбират че нещо става

# 456
  • София
Нова съм във форума и искам да разбера какво означава
Цитат
ББ
Означава "Бели Букви". С бели букви се пишат въпросите и отговорите на бъдещото развитие на сериала, защото много от нас не желаят да четат какво ще се случи. На първа страница е обяснено точно как се пише с ББ. После, който иска, маркира и чете.
Сега е редно да си редактираш предишния пост.

# 457
Малеее , голям екшън съм изтървала  ooooh!! Едвам ще изчакам до утре , та да си ги гледам на спокойствие! Peace Като ви чета , Енгин явно пак се е развихрил  #2gunfire!
Аз нещо не мога да се справя с ББ , изивинете ме за въпроса - Ниханчето припна ли вече ? А , Инджи разбра ли , че е бременна ? Още веднъж се извинявам за ББ , но ще съм благодарна да ми отговорите с ББ! Praynig

Sayerin , джанъм , няма ли малко снимки за лека нощ ? Praynig

# 458
# 459
  • София
Госпожа, не можах да гледам отначалото, но дадоха, че Нихан се опитва да ходи, а Панар съобщи на Инджи по телефона, че е бременна. Инджи замина с Енгин в командировка. Реши да не казва на Мехмет по телефона и помоли Панар да си мълчи, но тя сподели с Онур.
Няма нужда от ББ за вече излъчени епизоди по БТВ, нали?

# 460
Офф,как ще изтрая до утре ,незнам.Тъкмо днеска си мислех да не го гледам повече тоз филм ,че не мога нищо да свърша в къщи ама много ми е интересен,че и малкия покрай мене и той гледа. Joy
Дано се свърши тоя Енгин,голям гадняр значи. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт