Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 907
  • 460
  •   1
Отговори
# 210
Цял ден нямам нет,обяждах се 5 пъти през 30-60 мин и ей ся дойде  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Бясна съм.Но като ви прочетох ми мина  Hug Нищо му няма на краката,а наистина не бях обърнала внимание  Crazy червеното квадратче гледах  Crazy

# 211
Цял ден нямам нет,обяждах се 5 пъти през 30-60 мин и ей ся дойде  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Бясна съм.Но като ви прочетох ми мина  Hug Нищо му няма на краката,а наистина не бях обърнала внимание  Crazy червеното квадратче гледах  Crazy

А аз бях два дни без нет заради бурята беше ад  baby_neutral baby_neutral

Много тъпа роля на Мехмед на моменти - МНОГО!!!!

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 20:42 от хабиби

# 212
Ох тоя много ме изнерви.Инджи каква жертва прави заради тях,а той при оная джофра Нихан.Как я одряза по тела.Ама майка му ли търси при Нихан.И тоя Енгин  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Абе направо тея серии  ooooh!

# 213
леле тоя енгин ми къса нервите  #Cussing out

# 214
Евала на Орхан.Ей на т'ва му се вика мъж,който цени жена си и семейството си.Разбива се момчето от работа,за да може да купи нещата които Рукие хареса  Peace

# 215
Инджита кога стана толкова печена на компютъра  newsm78
А мъжа й - и той с Ниханката  #2gunfire

# 216
И тая лигла НИхан какво ми се превъзнася,отишла за първи път и очаква веднага да скочи и да припка ли?И пусна крокодилските сълзи.И даже и чорапите и бяха мръсни  ooooh!

# 217
Въййййййй, била от най-важните хора за него  #2gunfire
Тая Нихан изобщо не трябваше да се явява

# 218
В  моменти като този , така ме  дразни Мехмед , че червеното квадратче ми иде да го ползвам като мишена за дартс #2gunfire! А и Инджи - кога най- сетне ще и светне лампата?!Шереф , за пореден път , ме изкефи - страхотна е ! Peace

# 219
  • Варна
Почитателките на Мехмед видяхте ли му сега босите крака. Цели два пъти ги дадоха. Joy
Мен ме е яд на Гьокхан. Жена му бременна той тръгнал срещу мафията да се бори.

# 220
Аз пък се дразня на Дефне.Как възпитават това уважение към по-възрастните като тая пикла вечно отговаря на родителите си.Не мога да си представя, че моите деца така ще ми отговарят. ooooh!
А тоя Мехмет все против Енгин, ама  вечно търси Нихан.Как пък не си отвори очите, че същото прави и тя като Енгин ooooh!.Охххх, тия мъже.

# 221
Аз пък се дразня на Дефне.Как възпитават това уважение към по-възрастните като тая пикла вечно отговаря на родителите си.Не мога да си представя, че моите деца така ще ми отговарят. ooooh!

И аз това се чудя - всички се съобразяват с нея. Не й се дразня, само се чудя откъде намират това търпение.

# 222
Инджита кога стана толкова печена на компютъра  newsm78
А мъжа й - и той с Ниханката  #2gunfire

Ха, ха, тя Инджито нали получи лаптоп за подарък от Пънар още като реши да се връща в Истанбул след първата раздяла с Мехмет, а то беше доста отдавна, бая е потренирала... Joy
Пък Шереф, "много социална станала"... Това направо ме убиха! И тя кат' нас... Joy

# 223
  • София
Е, хайде кажете как да не те е яд. Докато Инджи се чуди как да спаси Шадолу, отказа се от бизнеса, който сама създаде и е готова да напусне работното си място, за да угоди на Мехмет, той разбирате ли, неможел сега да говори, защото бил с Нихан, която пък била мноооооого разстроена и видиш ли това е по-важно от жена му и темата за компанията. Все едно Инджи е по-заинтересована от него за тази компания.  ooooh! Извинявам се ама е нахалство да не ходи на работа заради Нихан, а заради Инджи какво направи- нищо. Тя имаше нужда да сподели с него разговора с Енгин, който я разстрои. Важно е Нихан да не е разстроена, Инджи ще се справи някак си #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 224
Почитателките на Мехмед видяхте ли му сега босите крака. Цели два пъти ги дадоха. Joy

О, видяхме и босите крака, и босия акъл! Тръгнал да ми води Нихан по любимите места, където им било хубаво преди, ами после как да не му се точи оная... ooooh!И посред нощ взел да ми се лигави в спалнята, вместо да скочи на жена си #2gunfire Даже не я забеляза, че излиза от стаята...
gospojata, може ли след теб и аз две-три стрелички да метна : Praynig

Общи условия

Активация на акаунт