Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 907
  • 460
  •   1
Отговори
# 240
Е като се е облегнал...защо трябва да му е в такова положение, все пак това е парапет Wink) Не разбрах връзката с парапета.

Ако ходи, краката му наистина са преплетени и неестествено изглежда, не може да се върви с кръстосани крака.

Ами той от лигня вече е прихванал от Нихан Joy Joy Joy

# 241
А мен най-големия ми страх е да не изместят Перла през работно време, а вечер да дават Сървайвър и Денсинг старс #Cussing out

# 242
Жертвала се Инджи! Ми и аз ще направя всичко това за мъжа си а и няма да му следя разговорите!  Thinking

Ако го преместят филма, загазихме! #Cussing out

# 243
Жертвала се Инджи! Ми и аз ще направя всичко това за мъжа си а и няма да му следя разговорите!  Thinking

Ми то няма как да не му ги следи, той все пред нея си чурулика с Нихан; пък и нали го остави да си говори по тел-а и излезе, и друг път го е правила, м/у впрочем  Peace

А нали филма щеше да е от 21 до 22???

# 244
Ами според мен , това и е проблема на Инджи - твърде много се жертва и твърде често прощава! Peace Колкото и да не съм и фен , има някои достойнства , които не могат да и се отрекат  -  организирането на пикника беше страхотна идея ! Wink

# 245
  • Варна
Ами според мен , това и е проблема на Инджи - твърде много се жертва и твърде често прощава! Peace Колкото и да не съм и фен , има някои достойнства , които не могат да и се отрекат  -  организирането на пикника беше страхотна идея ! Wink
Да идеята беше супер, но това с розата беше върха. Мехмед стои с роза в ръка и тя му вика сега ми дай розата. И после като отидоха на пикника за какво си говорят за Енгин и за Рукие. Не можеха ли нещо за себе си да си говорят.

# 246
Май са си изчерпали семейните теми!  Laughing

Това вече е по-отскоро

# 247
Абе то още какви сцени ще има, не ми се мисли  ooooh!

ББ: а като роди Пънар и като заряза Инджито с корема напред и хукна да пие с Нихан кафе. Жена му бременна, ходи из болницата да го търси, той с Нихан кафе пие, а Инджито се прибра сама с радостта от бебетата на Пънар и Бахар, а Мехметчо си изля чувствата на Нихан за щастливите събития  #2gunfire
Ох, ужас - това не искам да го знам. В повече ми идва.

# 248

Ми то няма как да не му ги следи, той все пред нея си чурулика с Нихан; пък и нали го остави да си говори по тел-а и излезе, и друг път го е правила, м/у впрочем  Peace

Излиза, че Инджи - момичето от Афийон  - е по-тактична от него. Като не се сеща той да излезе,  newsm78 Sadтя излиза!

А нали филма щеше да е от 21 до 22???

# 249
Май са си изчерпали семейните теми!  Laughing

Това вече е по-отскоро

И с тен е хубав! То добре ,че качваш по някоя плажна снимка, че само с тия боси палци тая вечер, ще ни вихрят пак фантазиите.

# 250
 Joy
А тази е много голяма, става и за екран  Wink
http://img32.imageshack.us/img32/8994/38202982.jpg

# 251
  • Sofia
Много тъпо са го измислили това за Мехмет и Нихан, толкова серии да се лута между едната и другата и да ни лази по нервите, прекалено са го разводнили  Crossing Arms Аз от сега не мога да го издържам, пък не знам #Cussing out Бива да възкръсне тая, ама по-бързо да се разбират с Мехмет и да не се разтакават 100 серии,  Whistling ooooh! с предните "приятелки" поне бързо се осъзнаваше и изчезваха от хоризонта, ама тая овца #2gunfire И защо всеки път й носи цветя, на Инджи кога е носил цветя, освен ако не са скарани и не е гузен???Лелеее, и аз ще добавя стрелички на онова квадратче...

# 252
Много тъпо са го измислили това за Мехмет и Нихан, толкова серии да се лута между едната и другата и да ни лази по нервите, прекалено са го разводнили  Crossing Arms Аз от сега не мога да го издържам, пък не знам #Cussing out Бива да възкръсне тая, ама по-бързо да се разбират с Мехмет и да не се разтакават 100 серии,  Whistling ooooh! с предните "приятелки" поне бързо се осъзнаваше и изчезваха от хоризонта, ама тая овца #2gunfire И защо всеки път й носи цветя, на Инджи кога е носил цветя, освен ако не са скарани и не е гузен???Лелеее, и аз ще добавя стрелички на онова квадратче...

Е, нали пред Инджи и каза, че тя е от по-специалните "овце". Почва да е дразни много наш Мимет. И аз ще гърмя.

# 253
Лека нощ, милички! И не напредвайте толкова през деня, че вечер не смогвам да изчета всичко. Шегувкам се!

# 254
  • София
Цитат
И защо всеки път й носи цветя, на Инджи кога е носил цветя...

е, това и аз се питам- цветя за Нихан, за Инджи "йок" както биха казали в Турция. Тя сама си ги купува, че той нямал да се сети ooooh! А за Нихан се сеща хмммм
 Така нестава  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт