Отговори
Здравейте,  Rolling Eyes пише ви едно отчаяно момиче  Cry  и много ще се радвам,ако ми помогнете,защото наистина имам нужда от помощ!  Praynig Какви ли не диети сам правила едновременно с упражнения,но уви-нищо.Четох най-различни коментари за най-различни хапчета за отслабване,за които си нямам и понятие дали действат или не.Забелязах,че от всички хапчета за отслабване най доволни са от:Фемимодел,Инхуа Слим,Липоредукт Плюс,Витаслим,Слим Бал,Америтек Слим,Захир и ябълков оцет на капсули(Натурфарма).Някой има ли информация за тях дали действат,кое действа и кое не?Благодаря ви предварително!  Hug

# 1
От хапчета не се отслабва, а се обеднява.

# 2
  • София
На абсолютно същото мнение съм.Отначало вярвах че имат някакъв ефект, но вече съм сигурна че са създадени с цел печелене на пари.От тези който си изброила от личен опит мога да кажа, че Липоредукт, Витаслим и Захир нямат абсолютно никакъв ефект.

# 3
  • Балчик
Хахах, хапчето глад действа безотказно. Разбира се след това правилно захранване и разумен хранителен режим.

# 4
Инхуа е чай, бе  newsm78
Както и да е, ти като отслабнеш от хапчета и кожата ти увисне, как мислиш ще я стягаш? По-добре сега се поти 2 часа във фитнеса, за да си стегнеш не само мускулите, а и мазнините да премахнеш без да се отпуснеш, отколкото да гълташ хапчета и да се чудиш после какво да я правиш излишната кожа... Всичко с времето си, само свободно време и воля ти трябва (:
Между другото, мисля, че и противозачатъчните имат доста добър ефект по отношение на теглото, а и не само него, влияят и на кожата и т.н. Всичко е относително де, на едни действа по един начин, на други по друг, организмите са различни (:
Успех и дано си намериш правилния начин ^^

# 5
Ако наистина имаш сериозно отношение към проблема с теглото си отиди при диетолог. Спести си десетките проби и грешки и тоя рекъл, оня казал.
Звучиш ми като съвсем младо момиче и явно още се хващаш като удавник за сламка. Хапчета за отслабване няма! Има такива, които в известна степен допринасят за процеса на регулиране на теглото, но само на тях не може да се разчита.
И с това „на диета съм и правя упражнения” до никъде не се стига. Храненето и спортът са начин на живот. Най-добре се обърни към специалисти и в двете насоки.

# 6
Аз от 68 до сегашните 62 съм на не много строг режим, като в неделя ям сладко на поразия и пица или макарони, бе наяждам се, но през седмицата - без закуска или черен хляб с нещо тънко 1 филийка, на обед почти пълна чиния и вечер до 6ч вечеря и то малко. Е да вярно е, че ги свалям от февруари месец, обаче са за постоянно, а от както и тренирам (пак февруари) кожата ми се стегна, няма го увисналия корем от секциото, гърдите видимо се стягат, дупето да не се хваля Mr. Green Така че мацко само упоритост и желание. Аз започнах от това че бях 55кг преди и всички дрехи ми стояха перфектно, а след като родих отидох за дънки и си харесах най-страхотните, но не ми станаха ... уви. Тогава изпаднах в истерия и вярно, че имах и дете, което е до някъде оправдание, но се стегнах и започнах този режим. Не искам да плюя диетите, но мъжа ми пише науни новини от сферата на биологията и беше чел за едно изследване, което беше свързано с диетата на Дюкан. Общо взето било много вредно (меко казано), а пък на морето преди седмица докато чаках за една пола продавачката ми разказа за една нейна приятелка стигнала до болница от тази диета, защото в периода на захранване си позволила вафличка или пастичка и започнала да повръща всичко и айде в болницата с незнам ти какви проблеми. Възхищавам им се много, но не бих се подложила на нещо толкова вредно. Дори да нямаш време за фитнес, прави в къщи, аз така си правя. Успех Peace

# 7
Защо не влезеш в подфорума на Красива мама - "Диети, отслабване, поддържане на фигурата". С протеиновият режим, например, отслабнах към 2 кг за 2-3 дни, без глад. "Режима на Дюкян" мисля, че се казваше темата. Провери. Peace

# 8
Благодаря ви момичета за отговора,но има ли някой,който е пил Био Корект Плюс,поне ако действа да го пия заедно с някаква диета и упражнения,знае ли някой дали действа или малко от малко да подпомогне?Благодаря ви предварително,мацки!

Общи условия

Активация на акаунт