.Понеже вече се научи да си отваря вратите и отива до външната врата и почва да реве и удря по нея
ние бяхме на село,малко починахме и пак у дома-едно и също-Оливия не се спира-сега иска да я гоня-познайте-оставам без крака.днес пропуснахме следобедната разходка,защото Олито дремна по обеда 30 мин-и развали режима
-преди малко заспа уморена да шета в къщи-да видим до кога ще е.....
Там не искат пароли

Като гледам още доста има де се попълват редиците ни с липсващи мами.

сега ще пробвам да пусна тоз пост, че да видя дали този пъти ще се получи - защото аз, за рзлика от всички вас, мили дами, ви писах едни дъъъъъълги-дълги потове...поне да не си губя времето и този път!
Айде и до следващия пост!!!
) Но исках да ти споделя друго - много често при такъв световъртеж се касае за отолити (камъни в ушите, грубо казано, в каналите...) - от приятели лекари в чужбина знам, че там практикуват някакви маньоври за премахване на тези отолити - т.е. за отлепването им от стената на каналите и за секунди всичко се оправя - става въпрос за мануални маньоври - за рязко завъртане на главата от едно определено положение в друго...но не знам тук кой се занимава с това...ако можеш да разпиташ светилата!
- служебна де, ама е хептен нова...исках просто да ви се похваля, че е чисто бяла - много, много ми харесва..като един бял лебед съм в сивата София
ВдфдОООр ньнш
Снимките ще кача в сайта ни като се приберем в Сф, че от тоз лаптоп е мн сложно. ИСкам да кажа, че всички Варненски мами са страхотни сладурани, а дечицата са разкош! Много усмихнати, весели, все едно се познавахме от 100гд, много хубаво си изкарахме, времето мина супер бързо... искаме пак!
/, но останахме страшно доволни! Дано утре времето е хубаво и се видим в Морската! Ето малко снимки
ВдфдОООр ньнш

Записвам се в темата и бягам да разглеждам снимки
То с този късмет, останахме без фото точно за първия учебен ден 

Личи си,че много от мамите са почнали работа.А които не са са по почивки .
И благодарско на Сиска, че се е заела да ни прави колаж. Скоро и аз ще сложа снимка, че Цецко никак не седи мирен да го снимам
А дали ще може да пусна снимка и на двамата? Една обща...че не пиша при юлки 2009, а Мишо да не се разсърди
Я казвай бързо къде е това райско място, където сте били? Много чисто, с малко хора
ааааа, супер май сте си изкарали! Страхотно е наистина!
тоя народ се побъркА да се жени ТЦ ТЦ ТЦ! Но пък на мен ми е кеф да тропкам хорце на чужда сватба
, а като е гладен ми посочва шкафа със солетите и др. подобни нещица за хапване или като види храна си казва ам-ам. И все се чудя там дали изобщо ще има на кой да каже....
Не знам....излях си мъката поне.
Препоръчани теми