.Та от тогава се старая да го придържам към подобен.Понякога се получава,понякога не ,но искренно се надявам да се справим
.Аз смятам ,че бързо ще се научат

Иначе си ви следя постоянно 
И вие сте много сладки... Честита ти нова придобивка, със здраве и безаварийно шофиране...
А пък ми е и едно такова леко свито и притеснено... не за друго, ами искам всичко да е идеално и да оправдаем доверието, че булката ми е най-добрата приятелка
да я водя на изследвания /по-скоро ме бърка пишкането сутрин, все не успявам да й взема урина/, но тези дни вече тр да отидем.
адски сме скучни да знаете!
тя много хубав бански има бе
ама нещо не й стои на малкото дупе!Полито гледам на нудистки плаж ходи
Муси изобщо не си извънгабаритна
доста добре изглеждаш за бременна.
Габата си е същата от снимките и клиповете,голяма ревнивка е 
адски сме скучни да знаете!

, откакто сме се върнали е при тях и да пак си върна рева сутрин на оставяне в яслата, не яде много добре, в момента се адаптира детенце и ми е малко мъчно. 

Ще си взема извинителна бележка от чичко доктор
Днес бях на ушен доктор, че откакто кумувах миналата събота, нещо оглушах. На всичкито отгоре, до сега спах
/ Щото мислех да сложа едно линкче да ме видите какъв съм слон станала /доста съм по-извънгабаритна от Муси
/, ама ще почакате още малко... Ето като още едно извинение едно клипче с Мимето от сватбата - http://pipilotki.multiply.com/video/item/30/30
.
.Много ми е интересно как е изтърпяла роклята
? Питам,защото и ние лятото бяхме на сватба и имаше една шаферка,която беше на 2,5г и почти в началото на сватбата се разрева и и махнаха роклята и седя по пампа

Този цвят много ти отива и роклята е много хубава и много добре ти стои,а ти грееш бе жена...страшно излъчване имаш на снимките!
ама нали съм му свикнала!
трансформирах вече леглото на Дани като за по голям (Цък) и го залепих за нашето просто защото ми писна в малките часове едва гледаща да ставам да го вземам.Той фактически не спеше повече от 3-4 часа в неговото после аз го местех при мен.Сега си спи с креватчето....мноооого близо до мен 
голям образ е Калата,как го е измислил само 

Препоръчани теми