Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 416
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
http://www.youtube.com/watch?v=IfFKyuSjiHA&feature=related
мисля,че не е пускано,за мен поне е ново Heart Eyes

Ще може ли някой да се доближи да висотата Му  Confused
newsm25

# 271
Някои ще може ли да ми каже от къде да си изтегля Michael Jackson-History  Rolling Eyes Embarassed търсих в дата-та обаче там има нещо като някакъв ремикс или и аз нз,пък на други места не мога да я намеря... Cry Благодаря предварително

# 272
kate7oo  опитай в замундата

# 273
# 274
sisa788   Калин@ благодаря ви много  Hug Peace

# 275
Много обичам Hold My Hand.

A това е Cry out of joy - MJ tribute from AKON

# 276
AEG подготвят грандиозен концерт за рождения ден на Майкъл през 2010 г.... Cry Tired
Ще може ли някой да се доближи да висотата Му  Confused

Леле, отсега ли са се заприготвяли!! newsm78
Нещо ми е тъжно и безсмислено с тези концерти, колкото и да са грандиозни - не искам никой друг да ми пее песните му...В момента това е повече, отколкото мога да понеса.

# 277

Фльор, не се въздържах Simple Smile

ангелче  newsm51 newsm51 newsm51

# 278
Мен този ремикс на History ме разби  #Crazy

http://www.vbox7.com/play:aac98f94

# 279

В статията пише (доколко е достоверна, незнам, а също и превода е с онлайн преводача), че заради системните удари, които Джо му е нанасял в интимната област има проблеми със създаването на поколение. Затова е търсил донори на сперма. Ако е вярно ми се иска направо  да смачкам Джо. Но е нещо много лично и затова не ми се коментира.

Благодаря, Сладкишка! Иска ми се да не е вярно!

# 280
# 281
# 282
Аз пък днес се чудя какво още й трябва на прокуратурата,за да арестува Мъри и да му предяви обвинение?

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 21:03 от liliyyy

# 283
Аз пък днес се чудя какво още й трябва на прокуратурата,за да арестува Мъри и да му предяви обвинение?

Ами Лили, това е прокуратура, правосъдие, тях не ги интересува че някой си е отишъл преждевременно заради човешка ръка, заради нещо направено "от друг". Много се умълчаха, семейство Джаксън също. Вярно, че много скоро беше 3.09., но с минаване на времето нещата може и да се потулят. А може би някой има изгода да се протакат нещата? newsm78
Оказва се, че след като е зарязал Майкъл със системата и след това го е намерил недишащ първо е звънял на Клайн, после на адвоката си, след това има мистериозен телефонен разговор и чааак тогава подканва някой да звънне на 911. По-фатално мотаене от това в такъв момент ... при това съвсем умишлено и осъзнато  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 284
  • София
момичета, изпуснах ви и нямам време да се върна да чета. искам да попитам продават ли вече билети за концерта в памет на Майкъл във Виена?

Общи условия

Активация на акаунт