Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 399
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
Цитат
That a devious and calculating Michael squashed his brothers' solo musical careers.
(гадост)

Нищо чудно, че е избягал в Бахрейн и е поддържал връзка единствено с майка си.

# 346

Това го обсъждахме доста отдавна и дори аз пуснах линк към тази информация.
Но продължавам да мисля,че Майкъл заслужава такъв трибют.И изобщо не съм убедена,че Джърмейн ще стане по-популярен с това.А дали ще спечели също не ме вълнува.Важно е какво ще донесе на всички 70000-80000 човека,които ще са там.
Момичета,съжалявам,че така страдате,че не сте успели да видите Майкъл на живо...Това пък се случи на 20 метра от мен. Пак ме разплакахте,ей!

http://www.youtube.com/watch?v=pw6XWMgg-5k

# 347
Направо ми се гади!И сега остава да сме благодарни на Джърмейн за "сърдечния" трибют!И аз съм съгласна,че Майкъл заслужава такъв,но в никакъв случей не и от"обичния" си брат.Странно как останалите му братя останаха в сянката на прожекторите,докато този ни се набива постоянно навсякъде? Thinking

# 348
А може би един ден ще се питате "Защо не отидох до Виена?"

# 349
Хм, всяка гадна информация за Майкъл, която ми попада независимо дали от брат му или от чужди хора засилва любовта ми и вярата ми в искреността Му  Heart Eyes Керванът си върви, кучетата си лаят... Whistling

А може би един ден ще се питате "Защо не отидох до Виена?"

Лили, за какво да ходя, да рева през цялото време и кого искам да видя от изпълнителите - ами никой, тогава защо ми е този мазохизъм  Crossing Arms

Преодоляла си го   Tired?  Хм,   newsm25, не е толкова лесно  Hug

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 16:26 от Сладкишка

# 350
Защото мила моя това ще е последния ти шанс да изпиташ върху себе си какво означава да си сред ревяща тълпа от фенове на Майкъл.Защото там Всичко ще е Майкъл.Защото...Как да обясня нещо,което не може да се обясни с думи,а само се усеща???

# 351
  • Linz
Сънувах най-фантастичния и невероятен сън- "срещнах" Майкъл. Мислех да не разказвам нищо тук, но после реших да напиша основното- може и някой друг да е сънувал срещата си с него и да сравним случките. Аз въпреки, че не вярвам в отвъдния живот, още по-малко на срещи с починали хора, забелязвам някои тенденции в тези сънища- нещо, което наяве дори не ми е хрумвало.
Не ми стигаха думи да му кажа всичко, което чувстах, още повече, че говорех на английски. Казах му, че съм му голяма почитателка, че много го обичам, ужасно ми липса, че се чувствам невероятно щастлива, че мога да го видя... Той се усмихваше, кимаше с глава и отвреме навреме казваше "Oh, really?" или "Тhat's great!". Беше много мил и забавен, шегуваше се. Имаше някакво присъствие до него, някакъв силует в гръб, който не можех да видя, но Майкъл много говореше с него... имаше нещо, което го притесняваше, така и не разбрах какво. Въпреки, че изглеждаше щастлив, някаква сянка помрачаваше усмивката му.
Показа ми скицник с негови рисунки. По едно време изчезна и тогава се опитах да снимам една рисунка, която много ми хареса- цветя. Исках да ги снимам с мобилния, послех мислех да публикувам снимката тук за доказателство, че наистина съм го срещнала- бях сигурна, че всички могат да познаях "почерка" на Майкъл. Много опити направих, но така и не се получи.
Видях, че и много други хора го посещават- Мадона беше много близо до него, по-далече видях някакви чернокожи- мисля, че имаше и от семейството му, мисля, че и конкретно Джанет успях да видя.
През цялото време усещах присъствието на майка ми и децата зад мен. Майка ми особено не ме изпускаше от поглед, сякаш ме пазеше да не остана там. А всичко, което исках е да остана, с цялата си душа го исках. Но това всъщност беше някакъв път, имаше и красиви градини наоколо. Майкъл не "живееше" там, а също беше дошъл да се види с хора от нашия свят.
Когато се събудих се почувствах ужасно, сънът ми беше много реален и бях толкова убедена, че е истина... Няколко минути по-късно, когато аз още се чудех на кой свят съм, наистина ли говорих с Майкъл, опитах се да изживея истински емоцията от срещата и да запомня повече детайли от нея- лаптопът на мъжа ми се включи сам. Беше напълно изключен, затворен... изведнъж светнаха лампички, забуча... събуди и мъжа ми и той стана да види какво му става. Така и не разбра.
Още ми държи влага този сън. Всъщност никога няма да го забравя, още повече, че вече знам, че този род сънища не се повтарят.

# 352
Защото мила моя това ще е последния ти шанс да изпиташ върху себе си какво означава да си сред ревяща тълпа от фенове на Майкъл.Защото там Всичко ще е Майкъл.Защото...Как да обясня нещо,което не може да се обясни с думи,а само се усеща???
Опитвам се да си го представя. И си права, така е. Но с какво ще заменя очакването, че Майкъл всеки момент ще изскочи, ще влети, ще се спусне на сцената  Tired

# 353
Рени ,Той те е посетил,мила!
Аз жадувам да го направи пак.Моя сън го разказвах вече.Имам чуството,че всяка вечер го сънувам,но не помня и чакам следващия път,когато Той ще дойде,за да бъдем заедно.

# 354
Това което пуснахте за Джърмейн ме отврати, не съм чела тази книга нито съм чела нищо за нея и това е щок за мене...няма никога да дам пари да чета нещо такова..и това се нарича брат. Не съм се интересувала какво става с тях след Джексън 5 и от всичко случващо се след 25 юни мисля че Джърмейн, наистина е мислел това което е изпял, и сега иска да заеме мястото на Майкъл Mr. Green. Така го чувствам, опитва се само той да е в полезрението на всички, да пее и танцува и видиш ли ти да "изгрее" звездата му...да ама не. Няма друг като Майкъл и няма да има...никога.

А относно това, че се обвинявате, че не сте ходили на концертите му недейте....при спомена за това болката ми е много по голяма...иска ми се да съм знаела какво преживява, а не да се кефя на видяното на сцената. Иска ми се да съм намерила начин да говоря с него. Съзнавам че това е глупаво и че нищо няма да промени, но...гледам снимките си с него и боли...много боли..колко близо съм била и...какво от това...него го няма вече..спирам..извиненете ме.

# 355
А относно това, че се обвинявате, че не сте ходили на концертите му недейте....при спомена за това болката ми е много по голяма...иска ми се да съм знаела какво преживява, а не да се кефя на видяното на сцената. Иска ми се да съм намерила начин да говоря с него. Съзнавам че това е глупаво и че нищо няма да промени, но...гледам снимките си с него и боли...много боли..колко близо съм била и...какво от това...него го няма вече..спирам..извиненете ме.

Толкова добре те разбирам.Едва ли има някой от нас,който да не искал същото.

# 356
Благодаря ти!   bouquet

# 357
  • Под тепетата

Толкова добре те разбирам.Едва ли има някой от нас,който да не искал същото.
И който да се е надявал,че ще се изпълни мечатата за Майкъл,и колко потресаващо е боляло,когато е разбрал,че това Никога няма да се случи и живее с вашите спомени...Гадно звучи,но аз така се чувствам,това ми е любимото като го разказвате  bouquet

# 358
Кое ти е любимото?  Embarassed

# 359
  • Под тепетата
Разказите ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт