Всички ЮЛЧЕТА мънички да са здрави и добрички(тема 128)

• 10 974
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Шада, радвам се, че всичко е завършило добре при теб, но наистина е неприятно и напълно те разбирам как се чувстваш. Имам позната, която преживя нещо подобно, само че тя беше на комисия и комисията и препоръча химио въз основа на изследвания, които показваха злокачествен тумор, и тя направи няколко такива лечения и изследванията все показваха че тумора си е още там и  не мърда. Накрая се дигна тая жена и отиде на изследвания в чужбина и там не и намериха нищо. казаха, че е здрава и не е имало нужда от всичко това. Окапа и косата, порасна и къдрава, хвърли една торба с пари, но тя вика "майната му на всичко, но да ме карат да живея ден за ден и да мисля, че края идва", това най-много е изживяла и тя. После се е разровила и е открила, че някаква жена от комисията е едновремено и дистрибуторка на препаратите за химио или нещо подобно и я налегнаха съмнения, че има хора, които си играят с човешки живот за пари. Знам, че беше почнала дела, но не знам какво стана по-натам.

Ел, чакаме нова лентичка в най-скоро време  Grinning

# 91
Оле, направо не мога да повярвам,
 но Шада, мисли философски. Било ти е писано да преживееш това и сега си като преродена. Помисли колко хубави неща ти се случиха после. Както се казва: Всяко зло за добро. Вярно е, че на нас отстрани ни е лесно, само ти знаеш как си преживяла това. Но сега си по-силна.

Сложихме на Сами ваксината с/у морбили, чакам реакции.

# 92
Е, Шада, честито.  По-важното е не кое мнение е първото и кое второто, а кой е гледал едното и кой другото и за едно и също стъкло ли става дума, защото ако става дума за един и същ препарат, довери се на по-опитния, или потърси трето мнение. Ако става дума за различно стъкло, направи засечка отново, може би в един участък е едно, а в друг друго. Понякога доброкачествени тумори имат участък на малигнизация. Засечи го още веднъж, за сигурност. Дано е доброкачествено наистина. Не е прецедент да се търси трето мнение.
Ваксината морбили/паротит/рубеола обикновено не дава реакции.

# 93
....някаква жена от комисията е едновремено и дистрибуторка на препаратите за химио или нещо подобно и я налегнаха съмнения, че има хора, които си играят с човешки живот за пари. .

аз имах едни такива съмнения във връзка с ЧПВ*HPV* - много жени се подложиха на секцио по тази причина, много народ хвърли по сто лева за изследвания - доколкото знам, този вирус още не се поема от ЗК. Аз самата с трета А и Б група след две раждания съм пушка с 1-2 група, без лечения, без нищо. Силата на организЪма  Whistling

# 94
  • София
Привет, дами Hug Ние се завърнахме от Плевен с двамата бойци и аз съм в лек потрес от сблъсъка с реалността след голямата почивка hahaha Още по пътя на връщане Бобо рева един час в колата, защото Ники го събуди и не се беше наспал, пък аз не разрешавам никой да слиза от столчетата в движение и той направо изкърти тапицерията с писъци ooooh! После още с влизането и двамата се насраха Joy И след двучасовото оправяне на багаж, установихме че сме забравили огромен плик с дрехи на Бобо и той сега е с три бодита и два панталона, милото Joy
Ку-ку, ку-ку Crazy

# 95
Момичета, днес просто бях бясна. Не съм тръгнала да съдя никой, не защото не искам, а защото в БГ закони  няма Peace Умея да прощавам , както и да забравям, но не разбирам как може да се сбърка диагноза, която се поставя на базата на толкова много изследвания  Rolling Eyes

Олето, случая с приятелката ти ми звучи като фантастика  Crazy

Ра, днешната хистология е правена от шефа на Патологията и да - от едно и също стъкло! Смятам да му се доверя, защото е един от най-добрите в БГ.

Бобо днес ме побърка  ooooh! само мрънка и е все на ръце. Сега се борят с баща му в кухнята, защото не иска да яде. След малко ще отида да му резна един домат с хляб и сирене, това със сигурност ще яде. Нещо не ми уважава кИфтетата със сос  Crossing Arms

# 96
Олето, случая с приятелката ти ми звучи като фантастика  Crazy

Това не го разбрах.

# 97
  • София
Момичета, днес просто бях бясна. Не съм тръгнала да съдя никой, не защото не искам, а защото в БГ закони  няма Peace Умея да прощавам , както и да забравям, но не разбирам как може да се сбърка диагноза, която се поставя на базата на толкова много изследвания  Rolling Eyes
#Crazy Диагнозата ти е била сбъркана?! Сега прочетох...Каква е тая простотия бе #Cussing out Че то човек може да се самоубие, ако си мисли, че е неизлечимо болен, после какво - извинявай, грешка?!

Подкрепям Ра за трето мнение. Както първото може да е грешно, така и второто, не можеш да знаеш Rolling Eyes

За кърменето ме пита Олето - нищо не стана, всичко е наред Simple Smile Кърмата ми започва лека полека да се възстановява, давам му да суче поне три пъти на ден и нощем, ако се събуди. Обаче за вечер много се чудя какво да правя. Свикнал е да заспива в креватчето с шишето. Този вариант ме устройва напълно, защото ме освобождава от писпиване и е лесно. Обаче пък за едното шише вечер да купувам адапте...Не знам, още не съм решила какво да правя с вечерното шише, но през деня не давам, кърмя си.

# 98
  • Варна
Здравейте момичета.

Шада, нямам думи за това с диагнозата. Тези хора просто си играят с човешки животи, без да се замислят. Този случай ми напомня за ситуацията в нашето семейство точно преди две години. Свекърва ми лежа в болница сума ти време, правиха й и лъчетерапия, защото първоначално бяха казали, че има тумор с метастази в мозъка. Направо я бяха погребали тези нашите некадърно доктори с уверението, че ще живее най-много два месеца. Направо се бяхме поболяли цялата рода. А то накрая след ходене на още две места се оказа, че жената е преживяла слаб инсулт и това, което се е виждало по снимките било кръвоизливи, а не метастази #2gunfire Абе малоумници. Съкратиха ни живота на всички. Мъжа ми от рейс се беше върнал да погребва майка си. Нямам думи за нашите лекари. Съжалявам знам, че между вас има и такива, но все още ме държат бесовете. Радвам се, че все пак всичко беше само един лош сън.
Иначе ние сме добре. Малката дивее из цялата къща, че нали не излизахме  днеска.
Хайде лека вечер. Отивам да приспивам.

# 99
 Blush

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 09:55 от Shada

# 100
  • Варна
Ха, ние вече спим. Най-после.

Забравих да отговоря за вчерашните снимки. Оле, благодаря за комплимента. Ми нали бях сама на сватба. Постарах се, че дано ми излезе късмета, ама на те младежите с мамита не се занимават Joy
Дуци, булката е в началото на шестия месец, но тя си е по принцип едричка и затова изглежда според мен по-напреднала. И да наистина е много чаровна. Тя си е такава- слънчев човек.
А моят мъж съвсем ни забрави. Вече повече от месец не сме се виждали по skype. Съвсем ще го забрави това дете Rolling Eyes

# 101
Шада, много се радвам за втория резултат. Обаче - егати. начина, по който е трябвало да разбереш. По съдилища да тръгнеш няма смисъл, но поне публичност да постигнеш, че да няма и други хора, а които са се отнесли по този начин.

Амаринова, Алекс ясно е бесняла днес Simple Smile Ти как се чувстваше?

Ния е без темература днес. Утре ще ходи на ясла. Днес работих от вкъщи обаче се чувствам ужасно изморена. Трудно ми беше да се концентрирам по телефона до като Ния бърбори в същото време. А пък като успеех да се концентрирам върху работата, трябваше да правя всичко възможно да следя и Ния какво прави. Изтощително е.. предпочитам разделението на труда Simple Smile

Днес ни донесаха новия диван. Много му се кефя. Отвори се място в хола, а и сега не ме е страх Ния да хапва върху него.

# 102
  • Бургас
Здравейте, момичета   bouquet

Не съм ви чела и не мога да се включа адекватно.   Rolling Eyes
Бяхме известно време в Берковица. За Лора беше чудесно разнообразяване, къща, дворче, чист въздух, но мен ме хванаха бесовете.  Crazy Нямам компания там, скучно ми е, няма компютър, мрън  Whistling И все пак мислех да остана още една седмица, но времето ни развали плановете. Бяхме само с летни дрехи, пък там си е балкан, върнахме се днес.
Вчера сутринта Лора ми изкара акъла. Събуди се в 6.30 и имаше 39 градуса температура! В събота следобяд имаше 37, в неделя следобяд пак около 37 и от тогава нищо. Вчера и днес я водих на лекар, има съмнение за нещо вирусно! Давах й само Панадол и Нурофен, вит С. Аз пък имам съмнение, че някой от кучешките пробива и ми тормози кифличката! Дано да минава вече.
Отивам да чета

# 103
Днес никой ли няма да се появи с кафе?  Laughing

Белинда, какво стана с 6 без 10 а?

А аз вече работя  Tired

# 104
Дуци ,мерси ще питам Бухти,ама по-нататък,защото стария ни фотоапарат се прецака и засега мога да снимам само с GSM-а  Embarassed Затова и снимките ни са с такова качество,но не искам пък и да пропускам важните моменти.
Да ви се оплача малко-уикенда бяхме на село и там правихме прощъпулника на дребния.Малката ни кака обаче нали е голяма лудетина малко преди да си тръгнем взела,че стъпила накриво и...два дена подскача из къщи насам-натам.Кракът и леко се е надул.Вчера времето във Варна беше отвратително и не можах да я заведа на лекар,бях и сама с трите деца.Днес с нетърпение чакам баща им да се прибере,че да я заведе да видим какво и има  ooooh! Дано не е нищо сериозно,че точно преди началото на учебната година...Иначе останалите сме добре.Киро-факира беснее из къщи и незнам зимата как ще я караме.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт