Отговори
# 105
Ами там пише Свали субтитри.

# 106
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря, но аз имам този, и е без субтитри. Пак го изтеглих, но пак е без субтитри.
Освен аз да греша нещо. newsm78

На повечето торенти субтитрите са добавени отдолу под самите снимки. Налага се да се дърпат допълнително.

# 107
  • София
Момичета, темата е страхотна. Вече изгледах някои от филмите, предложени тук.

Опитах да се регистрирам в Masters-tb, но ме отхвърли, тъй като бил изчерпан лимита и трябвало да имам покана.

Някой може ли да ми даде идея, как да се регистрирам там, за да си изтегля книгите на Дж. Остин?

Две от книгите ги има и в сайта Читанка
http://www.chitanka.info/lib/author/%D0%94%D0%B6%D0%B5%D0%B9%D0% … D1%82%D0%B8%D0%BD

# 108
  • Добрич
Благодаря, но аз имам този, и е без субтитри. Пак го изтеглих, но пак е без субтитри.
Освен аз да греша нещо. newsm78

На повечето торенти субтитрите са добавени отдолу под самите снимки. Налага се да се дърпат допълнително.
Embarassed
Вярно има надпис свали субтитри, но пък ми излиза архивиран файл (rar формат). Предполагам, че трябва да го разархивирам и после?
Извинявам се за тъпите въпроси!  Embarassed

# 109
След като разархивираш, трябва и двата файла да са с едно и също име. Пускаш си с каквото нормално гледаш и би трябвало да тръгнат субтитрите.

# 110
С този торент го дръпнах, има сиийд
http://www.fulldls.com/torrent-tv-1281749.html     това е за първи и втори
http://btjunkie.org/torrent/Lost-In-Austen-S01E03-04-WS-PDTV-Xvi … 8ec85c4860a57b1ad това за трети и четвърти епизод

Субтитри http://subs.unacs.bg/get.php?id=47923

Дано да тръгнат, то и аз видях бая зор докато се изтегляха и остатвях компа включен Crazy
Благодаря ! Изтеглих сериала, само малко си поиграх с торента за 1 и 2 серия, че сваляше само 2-ра. Промених го така :Lost In Austen S01E01-02.WS.PDTV.XviD и стана. 3 и 4 без проблем. Субтитрите са синхронизирани за сериите.
За самия филм-романтичнокомедийнофантазе ! Оххх, няма друг мистър Дарси, освен Колин Фърт  Wink

# 111
  • Добрич
След като разархивираш, трябва и двата файла да са с едно и също име. Пускаш си с каквото нормално гледаш и би трябвало да тръгнат субтитрите.
Благодаря! Успях да се справя с ави1 (na.x-mho.avi)-преименувах и субтитрите така. Но самият филм, като се изтегли, си има поддиректория Samp, където е второто ави,с различно име (na.samp.x-mho.avi). Пробвах и тук да разархивирам субтитрите, преуменувах ги, но когато пусна второто ави, субтитрите се зареждат, но заповат пак от началото. Sad Сигурно има някаква шашма за правене, но за сега не успявам да се справя. Embarassed

# 112
Ами трябва да видиш колко са дисковете, колко файла със субтитри имаш и след това трябва да са със съответните наименования - ави 1 и ави 2. Иначе няма как да ти пусне втория диск ако не е със същото име. Обикновено в директория Samp е само откъс от филма, за да се види качеството. Не знам какво сваляш, а достъп до замунда нямам, за да мога да помогна адекватно.

# 113
  • Добрич
Оу, леле, колко съм заблудена. Embarassed Embarassed Embarassed
Наистина филмът е само 1 видео, а другото е нещо съвсем малко. Така че си имам субтитри. Simple Smile
Благодаря ти много!  bouquet

# 114
 Wink Нищо, случва се Hug

# 115
Аз също харесвам филмите по книгите на Джейн Остин  Simple Smile  Всички които сте препоръчали  съм ги гледала .За новата "Ема "  чакам  субтитри    bouquet

# 116
А новата Ема от къде я дърпахте?

# 117
  • София, Младост 2
Промених го така :Lost In Austen S01E01-02.WS.PDTV.XviD и стана. 3 и 4 без проблем. Субтитрите са синхронизирани за сериите.
За самия филм-романтичнокомедийнофантазе ! Оххх, няма друг мистър Дарси, освен Колин Фърт  Wink

Я разкажи как точно го промени, защото и на мен само втората серия ми става. Запазих го като файл така, както ти си го променила, обаче като го пусна, пак ми сваля само втората newsm78

Новата Емма от някъде от чужбинските я дърпах, ама не помня откъде беше... в архива ми е, но не знам как да видя кой е бил сайта Blush

# 118
Ами пусни ми заглавието, аз ще си я потърся Sunglasses
А за сериала - аз го имам, ама на диск вече. Освен да се пробвам да ти го кача някъде и да ти пусна линкове newsm78

# 119
  • Universe
А за сериала - аз го имам, ама на диск вече. Освен да се пробвам да ти го кача някъде и да ти пусна линкове newsm78

Аааааааааааааа, моля, моля,  Naughtyнедейте така кастово да си пуската филмчета Wink
И аз искам Crossing Arms
 Praynig

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 02:24 от lenny_pld

Общи условия

Активация на акаунт