ИКЕА! ИКЕА! - Тема 6

• 86 456
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
polin_a, отваря ми се началната страница на гръцкия каталог, кажи на коя страница да гледаме възглавничките  Peace

# 481
polin_a, отваря ми се началната страница на гръцкия каталог, кажи на коя страница да гледаме възглавничките  Peace

Ами пуснах линк на страницата с възглавничките. Не знам защо излиза началото. Всъщност е последната. Може и корица да е.

# 482
Да,явно са тези на последнат страничка,добре изглеждат  Peace

# 483
Този салфетник го има в ИКЕЯ в Букурещ, септември купих няколко. Имаше в изобилие от тях.
Благодаря ти! Сега знам къде го има, остава да намеря кой ще ходи до там Sad

# 484
Сега разглеждам ромънският каталог. Цените са посочени в ron което предполагам че са техните леи. Може ли някой да ме ориенитра в курса за да добия представа кое колко струва в бг еквивалент?

# 485
Сега разглеждам ромънският каталог. Цените са посочени в ron което предполагам че са техните леи. Може ли някой да ме ориенитра в курса за да добия представа кое колко струва в бг еквивалент?

Около 0,45лв. е една лея.

# 486
Здравейте

Имам шкаф за обувки подобен на този и е много неудобен

Не събира много обувки
когато са на токчета не се събират добре
Когато извадиш един чифт другите падат на страни

Някой от вас ползвал ли е от серията Pax
тези чекмеджета за обувки?

Удобни ли са?

# 487
  • Sofia
Здравейте на всички. Включвам се по повод на едни щори, които купихме от Икеа. Сега се оказва, че ако си ги монтираме над дограмата,  няма да може да се отварят прозорцитеи вратите към терасата. Някой о твас имал ли е подобен проблем? А за някакво решение сещате ли се?
Милото ми отказва да ги монтира на дограмата. Направо не знам как во да ги правя, а са много хубави!
http://www.ikea.com/ie/en/catalog/products/00130657   това са самите щори. Взвх ме си такива в лилаво и сиво.

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 23:09 от ma6ka_

# 488
  • Бургас
ma6ka_ и ние имахме същия проблем с въпросните щори и ги върнахме.  Tired

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 06:46 от LaDiDa

# 489
А какъв е проблемът да се закачат на дограмата?  newsm78
Ние сме имали щори, монтирани на дограмата, не бяха такива, но не мисля, че има значение.

# 490
  • Бургас
Ми и според мен няма проблем, но мъжа беше категоричен!  Tired
Всъщност сега като се замисля, освен, че трябваше да се дупчи самата дограма имаше проблем и с отварянето на самия вратопрозорец после.  newsm78.

# 491
  • Sofia
При нас проблемът е същия: 1. милото не иска да дупчим дограмата и 2. и ще има разминаване във височината на закачане на прозореца и на врата на терасата.
Май ще се замисля за варианта да ги върна. Въпреки, че не знам дали изобщо ще ходим там скоро. Ще кажа на милото, пък да помисли. Явно няма да намерим решение .. Sad
Другия път по-внимателно ще гледам, ама то като влезеш там и всичко ти хааресва и не се замисляш как ще го монтираш Simple Smile))

# 492
http://www.ikea.com/ie/en/catalog/products/00130657
Аз имам същите щори, но бели, закачени са на стената, високо до тавана и като искам да си отворя прозореца си ги вдигам,  всички роло щори са с такъв монтаж като тези в IKEA.
Вие избирате къде да ги монтирате. Аз много си харесвам моите.

# 493
http://www.ikea.com/ie/en/catalog/products/00130657
Аз имам същите щори, но бели, закачени са на стената, високо до тавана и като искам да си отворя прозореца си ги вдигам,  всички роло щори са с такъв монтаж като тези в IKEA.
Вие избирате къде да ги монтирате. Аз много си харесвам моите.

Така е, но не винаги има място над вратата или прозореца  Peace

# 494
искам да ви питам дали икеа в солун работи събота и неделя,че мился да прескоча до там

Общи условия

Активация на акаунт