Турски сериали по българската телевизия

• 42 533
  • 548
  •   1
Отговори
# 390
Що за тема...Кръстете я "Тук сме се събрали да се заяждаме безсмислено..." поне да знаем да не влизаме да си губим времето Laughing

Виж сега, темата е много полезна. Има потребителки, които докато са ангажирани тук, нямат време да се подиграват на бездетните жени по другите теми.

# 391
Кого визираш argun ? Кажи , за да я задържаме  тук ?

# 392
  • Бургас
 Joy Joy Joy

Занимавате се с глупости,моми4ета...не си хабете нервите...съветвам ,които има свободно време да се хване да гледа някой сериал и да го обсъжда в някоя тема за него...дале4 по -приятно занимание... Peace Има всякакви- турски,германски,латино,бг...все някой ще си харесате...хахаха...

# 393
а и тази тема  не е ли за  тези които  те харесват турските филми, имате си 2347 теми в , които обсъждате сините лещи на турските артисти
ти как разбра за лещите  newsm78
то май много ъкъл трябва #Cussing out но оставам с мнението си до тук. явно всеки коментира това , което не разбира, а що се касае за цвета на очита многа да твърдя, че доста турци са със сини очи. имала съм възможност да ходя десетки пъти тами и съм го видяла с очите си, а ти просто седиш и се заяждаш. гледай каквото ти харесва и си свиркай мила. Peace

# 394
Симпатичен цитат от прясно-заключената тема за "сериала Перла":

хораааа чухте ли че очастници от перла ша идват в декември през балгария на някво мероприятрие 

IQ-то на фенката оставям без коментар, но от личен опит го смятам за общовалидно за всички такива фенове на ориенталски продукции, независимо от възраст/пол/заетост/религиозна принадлежност.

Правя асоциация и със снощното предаване по БНТ "Нощни птици", където направиха хубав анализ относно "чалгата" в обществото ни и "ползите" от нея.

# 395
Нещо ми прави впечатление. В тема на чужбинските мами - прави им впечатление турските сериали. А те са за малко в България.

# 396
Отдавна не бях влизала в темата и сега това което прочетох ме изуми .Момичета бива ли така да се карате и спорите  за неща извън темата .Кой кого е убил и кой кого е пленил това са неща които трябва да оставим в историята. Тук сме за да си обсъждаме сериалите.Кой ги харесва и защо и кой не и защо.Според мен всеки има право на мнение но не задълбавайте толкова.Ако съм обидила някой с моето мнение предварително се извинявам.

# 397
  • Германия
Нещо ми прави впечатление. В тема на чужбинските мами - прави им впечатление турските сериали. А те са за малко в България.
Никой не е казал, че не прави впечатление. И на мен ми направи, но то е защото бях свикнала с латиноамериканските. И немски или френски да бяха сериалите пак щеше да ми направи същото впечатление  Peace

дани-77 правописът на авторката на цитираното от теб изречение е бъзик, така че по никакъв начин не е критерий за интелигентност на хората, гледащи турски сериали.

# 398
  • София
в центъра на София  днес /дефилираха /представетели на най-новата партия МДС/честито/, облечени  в национални османлииски носии
Сега в София  , после и в други градове, казах аз, че всичко започва със сериали Simple Smile

# 399
Ох, тази тема още ли я има?
dmaria, всеки луд ли ще обясняваме с турските сериали? Те трябва да идат на прокурор, тъй ли, не лудите, за които говориш? /Днес гледах репортаж и останах потресена, но пак не разбирам как Макбуле или както там се казва главната героиня от "1001 нощ" (него не съм гледала) има някаква вина в случая...  newsm78 /

# 400
  • Пловдив
в центъра на София  днес /дефилираха /представетели на най-новата партия МДС/честито/, облечени  в национални османлииски носии
Сега в София  , после и в други градове, казах аз, че всичко започва със сериали Simple Smile
Нищо случайно няма   Wink
Турците са много хитри  Whistling

# 401
Ама че те турците да не са ги дали сериалите насила на нашите Ако не са ги искали нямаше да ги купуват А те видяха че се гледат и изкупиха всичко наред Laughing Laughing Laughing

# 402
Отдавна не бях влизала в темата и сега това което прочетох ме изуми .Момичета бива ли така да се карате и спорите  за неща извън темата .Кой кого е убил и кой кого е пленил това са неща които трябва да оставим в историята. Тук сме за да си обсъждаме сериалите.Кой ги харесва и защо и кой не и защо.Според мен всеки има право на мнение но не задълбавайте толкова.Ако съм обидила някой с моето мнение предварително се извинявам.

Драга Aira , забележката ти е деликатна , но при все това леко си в грешка . Дамата - авторка пита :
Дразни ли ви факта , че напоследък по българските телевизии е пълно с турски сериали . Изказала съм някакво мнение и съм се мотивирала , защо е такъв отговорът ми на зададения въпрос .
И от уважение към  Mckitty - да мила , сещам се , разбира се , че Макбуле и Мехмед от филмите не са онези хора с ятаганите ....Но когато по цял ден по Тв ни заливат с  турско , това ми идва малко в повечко . Точно защото така е било в България 500 години , а ми се ще да го оставим в миналото .
Затова казвам , че при положение , че моя народ е зверски избиван , за да бъде потурчен  , аз не    
желая доброволно да се потурчвам сега , като чрез прекалено многото мелодрами целодневно се потопявам в турския бит . Толерантност към съвременните турци - да , но това значи ли турското да превземе българската телевизия ?!
Но всеки сам си преценява .... , чалмите може да са безплатни  ...

# 403
Никой не е казал, че не прави впечатление. И на мен ми направи, но то е защото бях свикнала с латиноамериканските. И немски или френски да бяха сериалите пак щеше да ми направи същото впечатление  Peace

дани-77 правописът на авторката на цитираното от теб изречение е бъзик, така че по никакъв начин не е критерий за интелигентност на хората, гледащи турски сериали.

О, така ли? Извинете. 

Всеки що годе интелигентен форумец знае, каква е формата за писмено изразяване на преносен смисъл, а именно - с кавички. Или просто:  Wink
Никой няма нужда от задочно тълкувание и адвокатстване, та който има нещо за казване респ. писане, го публикува лично.

# 404

IQ-то на фенката оставям без коментар, но от личен опит го смятам за общовалидно за всички такива фенове на ориенталски продукции, независимо от възраст/пол/заетост/религиозна принадлежност.

Предполагам завидно високото ти IQ е виновникът за това страхотно и неподлежащо на коментар умозаключение. Сподели за личния си опит, който те е обременил до такава степен по отношение на ориенталските продукции.

Общи условия

Активация на акаунт