Турски сериали по българската телевизия

• 42 536
  • 548
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Много ми е интересно, ако Онур не беше богат мъж с положение, а играеше второстепенна мъжка роля на работник, дали щеше да има толкова въздишки по-него Thinking
Не, разбира се  Mr. Green

# 511
Предварително се извинявам за спама   bouquetbz Как си,защо не пишеш в нашата темичка?Да не се сърдиш на някой?Кутията ти е запълнена и за това пиша тук  Peace Ама все те ммислим,с тези природни бедствия в Турция......А и ти даваше,мн.интересна информация относно традиции и т.н.Моля те пиши нещо,да знаем,че си добре  PraynigИзвинете ме отново   bouquet Peace

::Перличка:: - Как ще се сърдя  Laughing Wink ..чета ви редовно Peace. Но гледам да не досаждам, ако няма въпроси. Иначе всички(Истанбулки) сме добре ... пак вали дъжд последните няколко дена, дано няма бедствия ....пак ...

Как може да кажеш,че досаждаш  Naughty Моля те не така.И ще се радваме да пишеш по-често в нашата тема  Praynig Ти винаги има какво да кажеш и разкажеш  Praynig Praynig Praynig
Надявам се да няма повече бедстия и сериозни последствия  Praynig Hug
Хайде чакаме да се включиш и при нас   bouquet

# 512
Абе момичета свършиха ли Българските мъже  newsm78  Joy Joy Joy Joy Joy JoyЧе ние за какво ги раждаме тези синове, като има толкова много турци newsm78

Аз нямам нито една приятелка, омъжена за турчин. Пак да питам - това в каква връзка със сериалите??  newsm78

# 513
Абе момичета свършиха ли Българските мъже  newsm78  Joy Joy Joy Joy Joy JoyЧе ние за какво ги раждаме тези синове, като има толкова много турци newsm78

Аз нямам нито една приятелка, омъжена за турчин. Пак да питам - това в каква връзка със сериалите??  newsm78
Не прочете ли стихотворението Joy Всички моми се втурнали към Босфора да си търсят мъж като Онур Joy Joy Joy

# 514

ps: Според мен идеалният вариант е да се направи отделна ТВ само за сериали, както е вщатите  ..soap opera TV и готово , 24 часа сапуни, шампоани и др. перилни препарати  Wink

това има ли го в щатите ?

Щатите. С главна буква..... Турцизмите в езика ни също много ме дразнят, между другото, но повечето от тях така са вкоренени в езика ни, че просто няма да начин да избягваме.
 ... аз вече Перлата я заклеймих, защото ужасно ми дотегна, превърна се в изключително тъп сериал. Обаче не мога да разбера чисто шовинистичните ви и ксенофобски аргументи. И ще ви кажа защо - защото вечер отивате на чалготека, където друсате чисто ориенталски гюбеци на бг чалга, носите онези отвратително модерни панталони тип 'шалвари'  Sick, ходите на почивка в Турция и използвате в речта си турцизми не по-малко от всички останали. Дори там, където могат да се избегнат. Аре пийс.  Mr. Green  Peace

Употребила съм думата , така , както я пише и употребява и друга съфорумка ,  за да е разбираема за групичката .... Laughing McKitty, едва ли си толкова наясно къде и как ходят облечени всички съфорумки , друсат ли гюбеци ,  къде ходят на почивка , говорят ли турски  Laughing?! По тази логика , да започваме ли ние с предположенията за тебе ?  Thinking..... Laughing.....
Значи , ти може да се дразниш и да заклеймяваш , но другите  Naughty - не могат да изказват мнение /за турския език и сериалите /, защото McKitty ще ги класифицира и ще им се накара умно ....!  hahaha

# 515
Абе момичета свършиха ли Българските мъже  newsm78  Joy Joy Joy Joy Joy JoyЧе ние за какво ги раждаме тези синове, като има толкова много турци newsm78

Аз нямам нито една приятелка, омъжена за турчин.   newsm78

Eee ,  McKitty , жалко за тебе ! Можеше да те уредят....! Mr. Green

# 516
  • София
Що за злоба и простащина се лее в последно време тук?

# 517

McKitty, едва ли си толкова наясно къде и как ходят облечени всички съфорумки ,
не могат да изказват мнение /за турския език и сериалите /, защото McKitty ще ги класифицира и ще им се накара умно ....!  hahaha

smile3560

Можех и още примери да изброя, но хайде.  Mr. Green
АЗ вече го избивам на майтап. Достатъчно толерантна съм да приема чуждото мнение. Това, че не възприемам и разбирам част от настроенията, си е лично мой проблем! Никой не ми е дошъл в къщата да ми изгаси телевизора /макар че на мъжо му се иска, но не му стиска  Twisted Evil/, така че проблем няма.  Peace Надявам се на разбиране и от другата групичка.  Wink

# 518
Много ми е интересно, ако Онур не беше богат мъж с положение, а играеше второстепенна мъжка роля на работник, дали щеше да има толкова въздишки по-него Thinking
Не, разбира се  Mr. Green

Точно Whistling
Приемат го като богатия,галантен,интелигентен Онур от сапунката, а някои се възприемат като Шехерезада(почтената,работлива,скромна,възпитана,красива и всичко най-най),други пък може да се виждат като симпатичната дебеланка Бену,успявяща да се ожени за богаташ..Просто се възприемат за сътветните образи.... Laughing
Всичко е шега в крайна сметка. Mr. GreenДа не тръгнете да ме цитирате яростно(че като знам каква армия фенки има този филм). Wink Mr. Green

# 519
Като хора,които не гледате турски сериали,знаето учудващо много подробности за героите,дори и за характерите им  Thinking

# 520
Като хора,които не гледате турски сериали,знаето учудващо много подробности за героите,дори и за характерите им  Thinking
Гледала съм 10-15 епизода от "1001 нощи", ако визираш мен.

# 521
Гледала съм 10-15 епизода от "1001 нощи", ако визираш мен.

Не само теб,а повечето ,които пишат Peace Взимам за пример себе си:когато не гледам нещо нямам никаква представа нито за сюжета,нито за актьорите,нито за развитието,абе за нищо.А като чета тук толкова подробности ми намирисва на скрити фенове  Whistling

# 522
  • Пловдив
Не само теб,а повечето ,които пишат Peace Взимам за пример себе си:когато не гледам нещо нямам никаква представа нито за сюжета,нито за актьорите,нито за развитието,абе за нищо.А като чета тук толкова подробности ми намирисва на скрити фенове  Whistling
Аз съм скрита фенка   Mr. Green  на 1001 нощ, гледала съм поне 30 епизода, много хубав филм беше, но съм против по цял ден да пускат само турски сериали  Wink

# 523
 Laughing Още ще си кажете вие,още...... Mr. Green

# 524
Laughing Още ще си кажете вие,още...... Mr. Green
Да си дойдем на думата..... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт