Есента иде и не пита, ФЕВРУАРЧЕ на мама показва как може да рита ! (18)

• 11 827
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Ех, какви сте ми.....палавници Embarassed какви теми следобедно....а аз работя ли, работя...... Thinking

Мяу, много ме кефят постовете ти....и ти имаш талант; нИ сЪ криЙ  Heart Eyes

Нашето запознаство е от баналните.....Да започна, че идвамата сме от Русе, но съдба преди 8год. един приятел го домъкна в картрата ни....имахме гости, К. нали не е от притеснителните разказа някакъв супер гнусен виц; всички, разбира се, останахме вЪзмУтени. даже после и на приятеля ни се накарах порядъчно, какъв простак е довел....после да сме се виждали по различни поводи....ама нищо той с мацка, аз с мацок.....Нооо преди 2-3г. аз след дългогодишна връзка лея сълзи в нашите приятели и по едно време цъфва героя на нашия разказ.....нещо му било щракнало bowuu и се почна басейни, кръчми, дискотеки.....и така се предадох hahaha ooooh! Но по интересното е.........върнах си го на нашите приятели Wink Аз бременна отивам да им съобщя хубавата новина. Сядаме, хапваме, те пийват.....говорим аз се хиля като зелка и изведнъж моята приятелка се сеща, че днес било Игнажден и на ти сега те с бебе на 1месец....  Mr. Green

# 106
  • София
Рали  Ве4е ти завиждам исками аз такъв мъж ама няма.. Най нубавото е 4е си се оженила за голямата и любов.. моята уж голяма любов се ожени на 5 септември за неговата си голяма любоя  hahaha  сега се смея ама преди време не ми беше смешно.. сегашния мъж също си го оби4ам разбирам се, ама никак не е романти4ен, дори не ми предложи, аз му казах трябва да се оженим заради бебето и според него в по взаимно съгласие! Това е. Ти си щастливка . И не само ти ами вси4ки които са се омъжили за големите си любови  Hug

Слънчоглед  Супер е историята ти  Hug Ти защо се загуби така?? И кога пак ще си направим среща..

# 107
  • Burgas
ЗДРАВЕЙТЕ АЗ СЪЩО ЩЕ ИМАМ БЕБЧЕ ФЕВРУАРИ ПО ТОЧНО НА 2 ФЕВРУАРИ
Добре дошла.

# 108
  • До Балкана
Ех, Рали, страшна романтика наистина, но то и от снимките на сватбата ви просто като ги погледне човек и го облива приказна романтика!  Hug
Слънчооо, хахахахахах, върнала си им го!!!  Grinning И на нас да се връща!
Танта, привет!

# 109
ЯЯЯ тука било весело  Wink а аз рабоотя ли работя Crossing Arms

# 110
  • Бургас
Ох, аз забравих да помоля Стар да ме добави в първия пост, ако е възможно!  Simple Smile

Мимита, 24г., Бургас, първа бременност, термин - 19.02.2010

# 111
Слънчоглед  Супер е историята ти  Hug Ти защо се загуби така?? И кога пак ще си направим среща..
Ааааааа, не съм се губила, чета ви......ама работата е множко, пък събота и неделя все сме някъде. За срещата кажете кога искате, аз съм за Peace

# 112
Момичета,да ви попитам къде  се намира този магазин Мия?
Ради,аз бих се възползвала от часа ти,но съм в 19 г.с.,нали за ФМ става въпрос?

# 113
Здравейте,мами!Или по-точно добро утро!След пазара порядъчно си поспах и като се събудих-компютъра ми порозовял от вашата романтика! Hug
Моята история  с мъжлето е малко смешна:
Преди повече от 3 години се лекувах от най-съкрушителната (тогава) раздяла в живота ми.Окончателно бехме скъсали с гадже,с което се разправяхме цели 8 години-аз от 13,а той от 14 годишни.Бях се отдала на гаджименти за развлечение-всеки атрактивен симпатяга падаже и си заминаваше в рамките на 3 седмици.Докато един ден брат ми не ми доведе в работата един свой приятел,с който се познавали повече от година без последния да знае че брат ми има сестра.Та изчезва братлето от компанията ненадейно вечер след вечер(а той милия идва да ме прибира от работа,защото свършвах след 22ч и да не се прибирам сама)кога с колата на баща ми,кога с мойта кола,която си мислили че е негова...Тази вечер не успял да се измъкне без да го спипат и обяснил,че отива да ме прибере и естествено не му повярвали.Моя мъж и още две момчета тръгват с брат ми ,за да ме видят,но за да не останат в контра му казват ,че ще дойдат с него ,за да си купят сандвичи от ресторанта,в който работя.И такаааааааа...
Пристигат нашите юнаци,аз си виждам братчето и отивам да го посрещна на централния вход,като пътюм минавайки покрай един симпатяга без да искам такова рамо му вкарах,че направо се разкачих,след което само се изгледахме и си продължихме.По-късно мъжо ми е споделял,че точно този момент,в който ме е видял след удара му е дошъл като токов удар.И така ,братле ни запозна,ходихме на гонките на Бояна и реших,че той ще е поредната бройка разнасяща скуката,когато не съм на работа.Да ама не.Опитвала съм се да го разкарам ама не се получи и така сме си до днес.Миналата година ми даде пръстен,като се бяха вкарали в комбина с една колежка от офиса,но сватбата ще я направим след като бебо се роди и стане поне на годинка.При нас и с купуването на самия пръстен си има интересна история,ама няма сега да ви занимавам с нея.Може да си разказваме тези истории на следващата среща...

# 114
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ехаааааааа много готини разкази ... нашето е студентска лИбов и студентско първо бебе Simple Smile Катя живя до 1-ви клас в Студ. град и беше шашната, когато се преместихме  Joy - атмосферата там все пак е друга  Wink А и това се отрази и на нашата РОМАНТИКА - поизчезна - май пораснахме, а не искааааам Simple Smile

tanta

Мамита като се записвах в жк-то ми казаха термин 1.03, ама всички калкулатори изчисляват: 26.02 - а днес на прегледа доки каза, че расте голямо бебето и по узи термина е 19.02 Simple Smile , а аз смятам, че ще се роди около 14-ти  Wink - не за друго ами и първото излезе 15-тина дни преди термин Simple Smile

# 115
  • offshore & overseas
Мяу, много ме кефят постовете ти....и ти имаш талант; нИ сЪ криЙ  Heart Eyes
Ласкаеш ме, размазах се... Blush

Слънчо, като те прочетох се сетих да отбележа, че двамата с Лъвю развалихме двустранно дългогодишните си "приятелства" с тая щура любов.

la vida loca, и аз съм живяла до първи клас, инкл. в студ град (сестра ми също, тя беше още градинско мъниче), но тогава времената бяха съвсеем други, иначе как щяхме да виреем четиричленно семейство в една мизерна одая Crazy. И най-странното е, че не бяхме сами. По он'ва време имаше поне един блок така пренаселен с нАучни работници от прованса.

Рали, твърде романтичен твоя мъж, бе, мен щеше да ме досрамее в тази ситуация, или пък щях да припадна от кеф и изненада Laughing. И аз съм имала романтични ухажори, но ник'во внимание за тях, братче, само гадните мъжкари ми пИчелят сърцето. Ми, да не се хваля, ама нали знаете хубавите ябълки кои ги ядат. Mr. Green

# 116
  • offshore & overseas
Може да си разказваме тези истории на следващата среща...

Добра идея, за разлика от времето...

# 117
  • София
Здравейте на всички,

Не мога да повярвам колко много сте изписали за 2 седмици! Има да наваксвам много!
Добре дошли на всички нови мами!

Аз си изкарах супер на морето, изкапах бебчо, а другата година живот и здраве ще се капе наистина.
Миналата седмица бях на ЖК, бебчо расте, голям е точно колкото трябва, но пак не се видя какво е, ще трябва да изчакам до 25.09 когато съм на ФМ.

Момичета почнахте ли да усещате бебетата? Аз още не, може би от време на време усещам нещо леко, но не съм сигурна, че това е бебчо!

Желая на всички много хубава седмица! Hug

# 118
Романтичен ми е, да  Heart Eyes, но някак много на място си изявява тази си черта  Peace Не е от крайните романтици, които и на мен биха досадили  Simple Smile В мярката е ключа към моето сърце  Laughing
Sashkova, Далче  Hug

На всички са прекрасни историите и неповторими   bouquet

Sunny9, добре се завърнала  Hug Супер, че сте си изкарали добре. Чакаме снимкиии от моренце Simple Smile Особено аз като невиждала тази година  Simple Smile И аз по-натам ще знам пол, но иначе си го усещам от време на време. Като легна вечер особено е много активен бебончо.

# 119
  • България/Германия
Колко мили и романтични истории... Heart Eyes
Не мога да издържа да не се включа.
И ние се запознахме по Интернет, преди почти 6 години, в една...онлайн игра. В началото се мразехме виртуално, защото аз все го разбивах, а той и за момент не си е помислил, че виртуалният му противник е момиче  Laughing Обаче лека-полека взехме да си чатим, май в началото повече се дразнехме и карахме Embarassed но в един момент разговорите излязоха извън рамките на играта и така почти година чат. Аз не исках да се виждаме, защото бях убедена, че наживо илюзията ще бъде разбита на пух и прах, но все пак се видяхме и беше любов ако не от първи, то поне от втори поглед Wink После няколко години връзка от разстояние, защото той е немец, но от две години живеем заедно, а миналия декември сключихме граждански брак. Сега остава само и една весела сватба да вдигнем  Grinning
Та и аз, много скептично бях настроена към запознанствата по Интернет, пък тя каква стана...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт