Есента иде и не пита, ФЕВРУАРЧЕ на мама показва как може да рита ! (18)

• 11 827
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мимита, честита годишнина и от мен!

И аз не бих се притеснявала ако не усещам бебето - зависи от много неща. Важното е, че като ходите на консултация всичко да е наред.

# 181
Мимита, честита годишнина и от мен!

Честито и от мен, днес и ние имаме годишнина. Аз си дадох подаръка, да видим какво ще измисли големия Дзвер.

# 182
  • София
Шаманката, честита годишнина и на вас!

# 183
Мимита,Шаманка, Честита ви годишнина!
Аз мойто чаве го усетих началото на 15г.с. До преди малко му се радвах как шава и подритва...чак виждах как корема ми мърда (може би защото бях легнала) В 17г.с. на ЖК док. ми каза, че било рано да го усещам ама аз си го усещах, плахо, но все пак си риткаше Simple Smile

# 184
  • Бургас
Мимита Честито и от мен !

На ЖК ходя при д-р Габровска,в Меден Рудник.
Ти при кой си? Ама тя не влиза в родилно и почвам да се замислям за раждането,чета какви ли не коментари и почти за всеки известен лекар в БС има и отрицателни и положителни мнения и незнам.....
Следя и темите за болницата във Ветрен,скоро ще пишат и мамчета които са раждали там.
Относо БХС,направих си го в мед.лаборатории на Лина,а моето доки ме измери.Кръвта я пращат до София с куриер и до 10 -14 дена казаха че ще са готови изследванията.

# 185
  • София
Аз само във форума чета, че е рано. Досега по стечение на обстоятелствата са ме преглеждали четирима доктори и трима от тях въобще не се учудиха, че усещам бебето /щото аз веднага си споделям/  Laughing, а при четвъртия лекар още не го бях усетила в началните седмици.

# 186
Мимита,честита годишнина  newsm18 ,пожелавам ти едно приятно изкарване на празника 1dating ,много любов  Two Hearts и хубави спомени с любимия човек...  smile3509  cheers dancing   bouquet

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 13:50 от rumi_m

# 187
  • Бургас
Шаманката теб те пропуснах в предния пост,
честито и на теб ,още много години любов и здраве ви желая !

# 188
Здравейте момичета, малко ми е притеснено за резултатите ми от БХС 1:5000 според вас това добре ли е защото се притеснявам а чак в петък сам на лекар  Sad

# 189
Аз пък съм 16 седмица и нищо не усещам,само веднъж го усетих и тва беше,а моя приятелка която е в 13 седмица го усеща нейното от 2 седмици и повече....искам и аззз  Weary  че не съм спокойна грам....

# 190
Резултатите са ти прекрасни миличка,няма за какво да с притесняваш

# 191
Аз пък съм 16 седмица и нищо не усещам,само веднъж го усетих и тва беше,а моя приятелка която е в 13 седмица го усеща нейното от 2 седмици и повече....искам и аззз  Weary  че не съм спокойна грам....
аз пък усещам нещо ама не сам сигрна дали тжа е бебо  Sad Kiki 82 мерси мила се пак ме успокои Hug

# 192
Честито и на теб Шаманката,много любов,дълъг и щастлив семеен живот с любимия човек и много дечица да ви радват  txtloves  newsm76  txtloves   newsm24  После да кажеш какъв подарък си получила  Laughing

# 193
  • България/Германия
Честита годишнина на Мимита и Шаманка!  newsm51

Аз също усещам нещо, но не знам дали е бебо. И на мен коремът ми мърда лекичко нагоре-надолу, особено като си легна вечер, но си мислех, че това е от моя пулс.  newsm78

# 194
И аз не го усещам  Sad. другата седмица съм на лекар и дано всичко е ок  Praynig
Честита ви годишнина момичета.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт