Миленка,мерси за отговора,днес ходих до общината,но още не беше дошъл акта за раждане.
Момичета,аз спрях да се цедя вече. Малката да си похапва. Лошото е че от време на време ми се появяват червени петънца на ореолите,като от протрито, а там бебка не хапе. Мажа си ги с кремчето против стрии.
За цитрусите също ми казаха да ги огранича,шоколада,пърженото... то нищо не остана,мъхестите плодове...
Дупето мажа сега с Бочко и мисля е добре. Ние още нямаме топла вода и кърпичките вървят с пакетите,трудно се поддържа хигиена така.
Имам два въпроса: къде ще водите децата на преглед за тазобедрените стави за София?
От кога започва приемът на витамин Д?
А пък за аканаето нашата е спец,все на изметеното се надрисква,днес успя да наака обилно баба си. Първо подлагах пеленка под дупето,но всеки път я нацапваме,после не излиза жълтото,само с вряла вода, сега използвам домакинска хартия да и подлагам под дупето. Ако я сложа с гол гъз на повивалника и става страшно,тече и омазва,взех и обикновени мокри кърпи за дезинфекция всеки път на повивалника,ми то не се издържа от миене ,пране и бърсане.
Ние тази нощ се видяхме в чудо от ревове и днес съм пробвала нова рецепта против колики- сутрин на гладно капка преварен зехтин, крачетата обути в терлички и коремчето завито в пеленка да и е топличко.
Какво ли става с Гери-последното ЦУМСКО БЕБЕ. Само като си представя какво ми беше психически докато преносвах и ми става лошо,дано тя е по-стабилна от мен. Един ден живот и здраве,на никой няма да си кажа термина,много прост и любопитен народ има!

Нали бяхме на сватба 3 дни ,всичко тук е било наред,бебка е яла (кърма и АМ),не е имала колики,не е будувала нощем.Само дето аз първите 2 дни мастит едва не направих,изцеждах се горе-долу на 3-4 часа,но гърдите ми непрекъснато бяха много твърди и болезнени.Изцеждах по 130 мл и то не съм изцеждала докрай.И изведнъж днес нямам никаква кърма-гърдите ми са много по-малки,много меки,не ми тече от другата гърда докато кърмя и през нощта (тъй като беба не се събуди да я кърмя) за 7 часа нито ми бяха потекли,нито се бяха втвърдили.Много се уплаших.Толкова искам да си я кърмя поне до 6 месец!Възможно ли е така изведнъж да ми спре кърмата?
От снощи и давам по 30 мл АМ.Днес цял ден ям жито,пия течности,лактогонен чай,орехи,всичко каквото се сетя.Помагайте,защо се случи така и за колко време горе-долу ще ми се възстанови лактацията?
Целувки на малката Преслава.
.
..... мисля да изчакам още малко, па ще видим
..Ама нали мам е тука и всиички любими манджи сега са ми паднали..а мъжът ми страда..ама неговата мама идва в неделя, та ще хапне и той..