С пъстри, шарени листа в Канада идва есента! - 39

• 35 876
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Хайде, днес да честитим още на една усмихната рожденичка Grinning Вери, честит рожден ден  bouquet Все така преследвай целите си с много постоянство и позитивна енергия  bouquet Бъди здрава и много щастлива   Hug

# 421
  • Vaudreuil Canada
Sofi не се мъчи да помниш - отиваш на главната страница на форума или на календара и там си пише ...

Честит Рожден Ден Вери.
Пожелавам ти щастие и любов в изобилие Simple Smile

# 422
  • Pierrefonds, CA
Честит Рожден Ден, Вери ! Здрава и щастлива бъди !   bouquet  bouquet  bouquet

# 423
  • Монреал
Честито на рожденичките Вери и Каролина - само здраве, щастие и любов ви пожелавам!

# 424
Благодаря, момичета!  Hug

# 425
Честит Празник и от мен, Вери!!!

newsm59 newsm67

# 426
И от мен ЧРД и само хубави мигове   bouquet

# 427
честито на рожденичките, да са живи и здрави и много усмихнати  bouquet

# 428
Честит рожден ден, Вери!
Много любов, късмет и хубави моменти с любимите ти хора ти пожелавам!

# 429
  • Монреал
Монреалки, ще ходите ли трик-ор-трийтинг? При нас духа много гаден вятър и няма никой по улиците - много кофти  Cry

# 430
  • Торонто
Ние току що се върнахме...Наистина много духа, но децата го чакаха от един месец и нямаше как. Ние ходихме в един квартал където беше много хубаво украсено и имаше много хора...и доста българи Grinning

Забавлявахме се всички, но бързахме да свършим, защото наистина е доста неприятно с този вятър да обикаляш дълго време!

# 431
И ние обикаляхме, много ни хареса, на мен почти колкото на детето, може би защото ни е за първа година и беше нещо ново. Хубаво беше! Добре, че поне дъжда спря...

# 432
  • Монреал
Ха ха и ние обиколихме, но много малко, наистина времето е кофти, пък и той младежа повече се забавляваше да е тигър, отколкото да събира бонбони.  Laughing Всъщност хората наизлязоха по-късно отколкото аз очаквах и са с коли  Shocked - явно обикалят доста квартали, а ние само пеша тука околните къщи. Ама така с кола нещо ми се губи смисъла на събитието, явно е повече за събиране на колкото се може повече лакомства  Mr. Green

# 433
  • Калгари, Канада
Вери, честит рожден ден! Много усмивки и обич да има около теб!  bouquet

Тук сме два квартала един до друг с townhouses тъй че и аз видях разни хора с коли да идват и да се възползват от лесните лакомства. Но то лошо няма, важното е да е весело.  Peace

# 434
Честито на всички рожденници! Много усмивки и щастливи дни!

Хайде и аз да споделя моите впечатления около гриповете. Преди около 2 месеца на моето детенце започва да му тече носа, следва кашлица, появява се и температура. След някой друг ден и аз бях в същото положение. Ходихме на лекар, на втори лекар, една седмица, втора седмица, ходихме при други двама лекари. Трета седмица минава, Мая и аз изпихме един куп лекарства, и антибиотик. Нищо не се случва - и двете сме с постоянна температура от 37.3 и кашляме. Кашлицата на Мая беше много дълбока и една лекарка ни прати да ходим в Емърджънси. Отиваме там - пети лекар. Той определи лекарствата на детето като неподходящи (някои от изписаните лекарства били за астма   Shocked ) , антибиотика - ненужен, правиха ни рентген, взеха проби за свински грип и ни пратиха вкъщи. Слава богу пробите не бяха положителни, а кашлицата я преборихме някакси. Температурата и тя изчезна след някой друг ден. С две думи - не знам на кой да вярвам, 5 лекара, 5 различни мнения. А, да забравих да кажа, че по едно време пихме и някакви лекарства против алергия.  Confused Още тогава доктора в Емърджансито каза, че в болницата идвали поне 200 човека на ден болни от свински грип, , а по медиите тогава нищо не се казваше.

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 14:36 от croco1

Общи условия

Активация на акаунт