С пъстри, шарени листа в Канада идва есента! - 39

• 35 874
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • На бял кон в Pierrefonds
shemet_neveroiaten, честито на патерица! Да си жива и здрава и много усмихната!

escorial , нямам съмнение за новата грипна ваксина, че няма да я слагам нито на себе си, нито на детето си, но не знам дали сте гледали тези филмчета, за нормалните ваксини, които се слагат на децата. Направо ми настръхна косата, още повече, че ми предстои ваксината на 1 годинка и направо съм на кръстопът....

http://www.lametropole.com/article/tendances/sante-beaute/l-onf- … ire-choc/#video-1

# 451
честит ви празник Вера, Каро и Шеmет!!!

Mного усmивки и 6тастливи mоmенти!!!

# 452
но не знам дали сте гледали тези филмчета, за нормалните ваксини, които се слагат на децата. Направо ми настръхна косата, още повече, че ми предстои ваксината на 1 годинка и направо съм на кръстопът....
Гледали сме....но каквото и да ти кажа, решението е твое/ваше.

Да благодаря отново за поздравите по случай РД-то ми!  Hug

# 453
здравейте,

имам нужда от съвет, може ли някой да ми обясни какви документи са нужни за пътуване с 9 месечно бебе до България, дъщеря ми е родена тук в Канада и трйбва да си отидем до БГ но незнам какви документи да приготвя, а сащо така бихте ли ми казали как се справяте с бебето в самолета 8 часа, обикновено каква седалка се полага на маика с дете. Благодаря ви предварително.
Поздрави за всички нови мами и бебенца, да са ви живи и здрави и много да ви радват.

# 454
  • Vaudreuil Canada
bruni ако ще пътувате заедно с таткото ти трябва само канадски паспорт иначе ти трябва заверено съгласие от бащата да изведеш детето от Канада.
Ако детето е до 10 кг и мисля до 75 см може да ползвате басинет - кошче което се монтира пред твоята седалка. Ако е над тези размери няма да ви го дадат и трябва да седи в теб освен ако не му платите билет с място.
Съвета който аз съм ползвала при пътуване с бебе/дете беше да се заредиш с малки НОВИ играчки - бройката на играчките да отговаря на броя часове в самолета - и всеки час вадиш нова играчка. Аз бях взела едни кубчета на фишер прайс с мърдащи се работи вътре а самите кубчета се сглобяват едно към друго така едната играчка беше разделена на няколко пъти. Имаше естествено и други играчки. Хубавото е че поне в едната посока дребосъците спят.

# 455
Здравейте,мили мами..аз редовно ви чета..но все не остава време за писане.. Честито на рожденниците и на новите бебенца - всичко най-най хубаво ви желая Simple Smile

Аз започнах работа(най-после ) след голямо обикаляне ..много е гадно като нито знаеш езика добре нито имаш 'канадски експирианс'..оказа се ,че и това със глупавите им препоръки е спънка.. Simple Smile дано се представя добре..и ме харесат...
е
След месец,два броя баби долитат от Бг. ..да видим как ще се справим и с това (може би ,ще им е много скучно..)

+ Оказа се , че роджърс ни спънаха ..Никола смени джиесема и мина от бел на роджърс като му обесниха ,че му спират старата сметка..и точно в това време преди година ние сменихме адреса..и преди месец се обадиха от колекшан агенция ...от 30 $ станало 400...и те пращали писма ама на стария адрес..(аз четох,че трябва поне 1 път да те потърсят по телефона преди да те дадат на агенция..но не стана така) и тази екстра се води 7 год на кредит хисторито...и съответно не ни отпуснаха лайн оф кредит с който попринцип планувахме сватбата..

Та така..това са новините около мене..но нали сме здрави другото ще се оправи..

п.с Вие смятате ли да се ваксинирате против H1N1?

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 02:45 от BukTopuq

# 456
  • На бял кон в Pierrefonds
bruni , през септември пътувах с дъщеря ми до България. Тогава беше на 9,5 месеца. За документите са ти казали - само паспорт + заверена декларация от бащата, ако ще ходите без него. Поискай места отпред, там е най-широко и може да се закачи кошче. Ако пътуваш с Ер Канада те НЕ дават басинет, ако бебето седи стабилно. Другите компании дават мисля до 10 кг. Ако полета ви е вечерта - към 19-20 ч вероятно бебето ще спи през целия път. Така беше при нас, лошото беше на връщане, защото излетяхме в 6 сутринта и целия полет беше дневен, беше малко гадничко, но го преживяхме. Когато на детето му писна нищо не помогна - нито играчки, нито разходки из самолета.

BukTopuq честита работа и успех!

# 457
Някой знае ли дали този ноември Мега Блокс ще имат разпродажба ???

# 458
  • Vaudreuil Canada
Обичайно са средата на ноември разпродажбите им но нищо не съм виждала като обяви.
Ето това намерих не знам колко е достоверно
Homegrown company, MEGA Brands is having a seasonal warehouse sale in the warehouse at the headquarters (4505 Hickmore, VSL). Besides their well-known snap together Mega Bloks, they also sell arts and crafts under the RoseArt brand, and MagNext building sets, King Arthur construction sets, Mickey Mouse clubhouse construction sets, wagons, trucks, Triazzle puzzles, High School Musical and Hannah Montana crafts and Board Dudes. There will be some doorbuster liquidated items, and some liquidated stock.

If you miss the sale, you can catch similar deals at their headquarters’ Mega Blokswarehouse  store.

Phone: 514-333-3339
Dates and Hours for sale:  Nov 11-12-13: 11-8 , Nov 14: 10-4, Dec 2-3-4: 11-8,

Hours for Store: Tues: 12-6, Thurs: 12-8, Sat 10-4 (Dec 12-19 for Christmas rush)
www.megabrands.com

Ей от тук е взето http://mascon.net/shlog/?cat=16

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 07:16 от shemet_neveroiaten

# 459
Цитат
Nous vous invitons à notre MEGA vente d’entrepôt qui se tiendra les mercredi 11 novembre, jeudi 12 novembre, vendredi 13 novembre de 11h à 20h et samedi 14 novembre de 10h à 16h.

Venez profiter de rabais exceptionnels allant de 40 à 75 % (sur le prix de détail) sur différents produits tels que : jouets, matériels de dessin et de bricolage, casse-tête et du matériel scolaire et de bureau.

Vos parents et amis sont les bienvenus.

Veuillez consulter l’invitation pour plus de détails.

Au plaisir de vous y rencontrer.

Това го получих на и-майла от тях, но са само датите за ноември, за декември нищо не се споменава.

# 460
Здравейте,
живея в Щатите,имам още няколко бройки от пилотното издание на ново детско БЪЛГАРСКО еко списание в чието разпространение участвам. Моля ако някой се интересува-пишете ми на лични,1ви брой е подарък,инак е по 5$ цена с доставката,ще го пращам аз за да спестим Бг пощи,год.абонамент е 60УСД
Ето линк към изданието за идея:
http://www.zelenatamaimuna.com/

# 461
anette1104, аз съм го поръчала на майка ми и чакам да го прати със следващия колет. много исках да го видя. Радвам се, че и до тук/там стига!

# 462
Здравейте,
живея в Щатите,имам още няколко бройки от пилотното издание на ново детско БЪЛГАРСКО еко списание в чието разпространение участвам. Моля ако някой се интересува-пишете ми на лични,1ви брой е подарък,инак е по 5$ цена с доставката,ще го пращам аз за да спестим Бг пощи,год.абонамент е 60УСД
Ето линк към изданието за идея:
http://www.zelenatamaimuna.com/

Anette, интересно изглежда, интересува mе определено, но как би ставало плащането дори и до теб? Чек, кеШ по пощата?

# 463
Момичета,
препоръчайте фирма за почистване на мокети, от която сте доволни ако сте ползвали, разбира се.

# 464
  • Vaudreuil Canada
МaНЕВрата   ние сме си чистили сами мокета в квартирата - в макси и другите големи магазини дават под наем машина и си купуваш препарат пак от там - аз лично бях доволна от качеството.

Честит Рожден Ден на Паулинка на Пате Яки. Да расте здраво и усмихнато дете за радоста на мама и тати.

Общи условия

Активация на акаунт