От 15.09. в ШЕСТИ клас!

• 31 685
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!

Пожелавам ви здраве, много любов, късмет в изобилие и повече вяра и оптимизъм! Нека нашите деца да са още по послушни през новата година, да са по отговорни и много много да ни радват!

И да ви почерпя послучай рожденния ден на моята госпожица, става на 13години!

И честит рожден ден на всички рожденници, на които последните няколко дни не съм успяла да чесититя - да са здрави и да имат много безгрижно детство!

# 601
Бистре,да ти е жива и здрава дъщерята.Много късмет в живота да има.

# 602
Бистра, жива и здрава да ти е Принцесата!
Много късмет, здраве и верни приятели и пожелавам!

newsm59 newsm59 newsm59

# 603
  • по течението на реката
                                    ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
                      НЕКА ДА Е ЗДРАВА, ВЕСЕЛА, ЩАСТЛИВА
И ПЪЛНА С МНОГО ОБИЧ И КЪСМЕТ ЗА СЕМЕЙСТВАТА НИ!
Да са ни весели и послушни децата и надявам се по-отговорни!

Честит рожден ден и на порасналите! newsm59  
Теди и Бистре,да са ви здрави и щастливи дечицата!
  love001  love001  love001

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 01:05 от mlambeva

# 604
  • София
Бистра, честит празник!    bdbaloni

Да ти е жива и здрава девойката, много радост, много обич, много успехи и 100% шанс в живота!

# 605
Благодаря ви момичета, наистина е много мило  Hug
Нас такъв мързел ни гони, че просто нямам думи. За Коледа получи като подарък четвъртата книга на Здрач "Зазоряване" и я прочете за два дни. И това ни беше активността през ваканцията  Mr. Green
За жалост твърде е кратка ваканцията, но пък и без това имаше скоро грипна - да се стягат и да учат.

# 606
  • Пловдив

# 607
Бистра, Честит Рожден Ден на порасналото ти момиче !
    newsm67 nbirthday  ura

Честита, здрава и успешна Нова Година на всички !

# 608
  • София
Ей, приятелки!  Hug Минаха най-хубавите празници. Оттук нататък пак ежеденевие...
Ние си бяхме тук, посрещнахме новата година с приятели, кротко и спокойно на маса, децата си изкупонясаха здраво, в един момент и нас завлякоха в забавлението (ей Богу, до скоро ние им организирахме купона, сега едва ли не те на нас, остаряхме ли, що ли?!  Joy Joy) Или може би настъпи момента да сме си 1:1 в това отношение? Както и да е, пораснаха си сладурите! Много, ама много им се радвам! Марио получи за Коледа желаните билети за концерта на AC/DC и разни други дребни изненадки...
Кажете, споделете къде бяхте, как изкарахте празниците, какво ви донесе Дядо Коледа/Мраз, на вас и на нашите дечица? Какво си пожелахте за новата година?
Аз лично за себе си си пожелах, освен традиционното здраве за всички, да съм по-спокойна и "мъдра" и да гледам "по-философски" на нещата...

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 22:13 от M4

# 609
Бяхме си вкъщи.Танци-манци до зори.
Децата получиха много подаръци от които заветния и мечтан Плейстейшън,ако правилно го пиша.
Пожелах си за всички ни първо здраве и после късмет.

# 610
  • Sofia
Честита  нова година и от мен   bouquet! Желая много здраве ,щастие и безброй успехи на всички вас   bouquet!
 Бистра ,честит празник на  13 год. г-ца и от мен  /макар и на патерица/ Hug! Нека здравето и щастието да не я напускат никога   bouquet!
 При нас подаръци на нова година няма! Купонът беше 3 дни / не ме питайте как съм/. Децата изкараха прекрасно , въобще - всичко беше на 6  Peace.
 Въобще не знам моят какво е писал и учил м/у Коледа и нова година. Само каза ,че всичко е ок, така че - аз съм спокойна.  Laughing
 На всички успешен първи работен ден за новата година , и нека да продължаваме да споделяме само позитивни неща  Hug!

# 611
За много години на всички шестокласници и техните родители.Да са живи,здрави и ученолюбиви.Аз да почерпя.Днес моето момче Алекс стана на 12 год.,,.Да ви е сладко.

# 612
  • Пловдив
Честит рожден ден на порасналата госпожица на bistra_m   bouquet Много здраве, щастие и сбъднати мечти!
Честит рожден ден и на Алекс на marka_74   bouquet Много усмивки и щастливи мигове!

# 613
Да ти е жив и здрав рожденника.Само радост да ви носи. newsm59 newsm59 newsm59

# 614
  • Sofia
marka_74 , честит празник  Hug
Желая ви много здраве ,щастие и безброй успехи   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт