От 15.09. в ШЕСТИ клас!

• 31 644
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Наминавам пак да ви нагледам, какво да правя като сте ми на сърце.
Радвам се че съм ви липсвала и обещавам да не чезна така, но беше голяма галимация от Коледа до към преди няколко дни.
Лъчи ми направи или някаква реакция на ваксина или просто следствие от някое вирусче, но е с много подути лимфни възли от едната страна на шията - като цял слитък седи. Според педито било от силно зачервено гърло и секрети в носа ( нито едното нито другото се забелязваха ). Изписа - витамини, капки и това е. Сега го наблюдавам, но наистина ми е доста притеснено - това само седмица след като си сцепи челото за втори път на един пръст разстояние от стария белег - абе .... изобщо  ooooh! ooooh! ooooh!
Като добавим и това, че в новото къще падна една стена и се наложи да прекараме нова година в строителен обект  Mr. Green, нали се сещате в какво разположение на духа съм  Crazy Tired, та затова и не пишех, но сега ремонта вече приключи, челцето на Лъчи е надлежно залепено, остана и с лимфите да се реши въпроса благоприятно и пак няма да можете да се отървете от мен  Mr. Green
Ееее Шанко, недей така де - какво им е на момичетата - слънчица са си те, поне преди и надявам се след пубертета, който като цяло не прощава. Аз нали стопанисвам и две племенници в 7 и в 9 клас, та съм съвсем наясно  Laughing
То с момчетата имаш други грижи и общо взето непрестанни, а пък девойките като влязат в час - всичко ще им е наред. Добричко ти е детенце, радвай му се  Hug
Все да те питам твоя малък образ нали догодина ще е първи клас - за къде го гласиш?

# 661
  • с/у ОколоМръсТното
Все да те питам твоя малък образ нали догодина ще е първи клас - за къде го гласиш?

... след като с песни и танци ляга и става, ще танцува при сестра си.  Laughing

# 662

... след като с песни и танци ляга и става, ще танцува при сестра си.  Laughing

Душицата той, дано поне попадне на добра учителка. Две дечица от групата на Лъчи в ДГ отидоха точно в танцовата паралелка и родителите са много доволни и от госпожата и от танците. Дано и при твоя сладур така се получи, пък и за теб ще е плюс че познаваш и училището и имаш откъде да намериш отзиви за учителката. Да ви е на късмет, че все ви мисля нали имахте известни желания за едно друго място, а аз съм леко алергична на таз тема  Wink

# 663
  • с/у ОколоМръсТното
бившата класна на щерката ще ни упъти и насочи. С радост прегърна тази си задачка.  Grinning Та чакам нейния сигнал, така да се каже  Peace

# 664
Привет!
Добре дошли на новите майчета! wavey
Шанкооооо, честита ти госпожица! Ей, че мило ми станаааа! Аз ще се надявам на внучки Laughing
Лени, ама премеждия сте имали Confused Дано бързо се оправи Лъчи и Боби да не те изненадва отрицателно.
Митко щял да ходи на оломпиада по История Shocked Shocked Shocked  Изненадата беше голяма. Предмета много го влече, но ме учуди, че иска да се яви. Досега не е изявявал подобни желания... пу-пу-пу може пък и да му дойде акъла Laughing Ще споделя после... стига да не си промени желанието Mr. Green

# 665
  • Sofia
 Lennyh , радвам се ,че неприятностите са отминали  Hug. Дано всичко лошо да е зад гърба ви , и годината да е изпълнена само с положителни емоции  Peace. А за Лъчи - пиши за лимфите , дано бързо се оправи!
tediko ,браво на Митко  Laughing. Казвам аз, че имат акъл децата ,малко остен само трябва  Wink.
Аз пък да си похваля гарджето - отива на 2 кръг на олимпиадата по руски  Laughing. Изкарал е 93% от точките и е много щастлив  Laughing.
 И нали ми е умничък, говорейки със заместник директорката по повод на олимпиадата, е питал за добра учителка за брат си  Laughing. Е, обещала му е , че ще го посъветва ,ама още било рано  Laughing.
 Това от мен ! Хубава вечер ,и много положителни изживявания за всички ви   bouquet!

# 666
Моля да ме включите и мен. Моя шестокласник се казва Стоян. И аз се интересувам за датите за олимпиади. От сайта на МОН видях, че общинския кръг по география и история са на една дата - 27.02.2009 г. Това хич не ми хареса. Миналата година се класирахме и по двете на областните кръгове, а по география за малко не отидохме на национален.

# 667
Моля да ме включите и мен. Моя шестокласник се казва Стоян. И аз се интересувам за датите за олимпиади. От сайта на МОН видях, че общинския кръг по география и история са на една дата - 27.02.2009 г. Това хич не ми хареса. Миналата година се класирахме и по двете на областните кръгове, а по география за малко не отидохме на национален.
Добре си дошла при нас.Тук ще можеш да се оплачеш,похвалиш и съвети да получиш Hug

# 668
Доколкото си спомням едната (по история) е сутринта, а другата (по география) - следобед.
Не е невъзможно да се яви на двете олимпиади, но е натоварващо.
Честито на детето на Ali_sun, успех и на втория кръг. 93% за втори език е невероятно постижение, браво.
При нас още не са съобщили резултатите, но синът ми е доволен от представянето си, пък да видим. Очакват ни български език, математика и история. За географията каза - не ме вълнува, а и са в един и същи ден.

# 669
  • Sofia
anibani , добре дошла при нас  Hug.
Честито на детето на Ali_sun, успех и на втория кръг. 93% за втори език е невероятно постижение, браво.
mama_jenny_r , благодаря   bouquet.  Чакам да се похвалите и вие  Laughing. Точно за това ,че му е втори език е толкова щастлив. Честно казано , очаквах нещо около 75% и резултатът ме изуми. Нашите резултати са готови ,защото участниците са били най-малко!
 Това за географията сигурно ли е ? Ако се наложи да избира - ще избере география  Laughing.
 Иначе на 28-ми ли е математиката?Леле, тези деца яко ще трябва да се стягат.
 Сега погледнах сайта на РИО - единствената официално обявена олимпиада е тази по история. Най-вероятно още не са определени , и всички ще са в различни дни  Laughing /поне така е във Варна ,но там имат олимпиади и петъците/.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 18:33 от Ali_sun

# 670
Хей, ама какъв сняг само валя днес! Радвах му се като децата  Grinning Надявам се утре големият сняг да не е вече голяма кал... И не мога да повярвам, че пояти не попаднах в задръствания, а шофирах повече от 5 часа напред назад из града, по работа и като разводач на децата. Даже каката я закарах до Дървеница, за да е сигурно, че няма да си изпусне изпита. Нали очаквахме задръствания.

Lennyh, големи проблеми при вас Sad Надявам се, че при Лъчи всичко вече се е оправило!
А, това с падналата стена направо ме разби, все съм чувала и преживявала разни проблеми с къщата, ама чак паднала стена  #Crazy Направо е шампионско Mr. Green Хубаво, че вече е минало и дано имаш повече спокойствие занапред!

Голямо браво на олимпийците и техните майчета   bouquet
И хубава вечер на всички!

# 671
Ох, ние пак сме във ваканция заради снега-днес и утре.
В четвъртък пък заминаваме на планина и ще се върнем на 27-ми.
Почти е оформил успеха, но днес щеше да моли тая по м-ка да го изпита за по-висока оценка, а утре пък трябваше да го изпитат по география, тъй като има само една 5-ца. Възможно ли е само с тая оценка да му се оформи срочната? Незнам защо не е изпитван-не е отсъствал даже и по болест от у-ще, а само той е с една. Ама почивката ни е резервирана още преди три месеца, няма как да отложа и с  ден пътуването.
Здраве да е.

# 672
Благодаря на всички.
Мале дано да го отменят това за 27.02, че децата ще ги подлудят.Пък и на другия ден на математика...
А някой знае ли датата за български език?

# 673
na_ga ,хич не се притеснявай, ами ходете спокойно на планина и се порадвайте на почивката! И после да разказваш Peace Ооо, и браво, че от 13 дни си чистиш дробовете, забелязах ти лентичката  bouquet

anibani, аз за българския не знам. Мойта щерка само на математика юе ходи.

# 674
http://www.rio-sofia-grad.com/

Някъде към средата на страницата, в съобщение от 19.12.2009, което изглежда така:

"Изх. №..9106-214/09.12.2009 Г.

ДО
ДИРЕКТОРИТЕ
НА СТОЛИЧНИТЕ УЧИЛИЩАТА

УВАЖАЕМА  ГОСПОЖО / УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН  ДИРЕКТОР,

Напомням Ви, че със заповед № РД 09-1544/07.09.2009 г. на Министъра на образованието, младежта и науката и съгласно

Приложение № 1, № 2 и № 3 към Заповедта са определени дейностите по организирането и провеждането на ученическите олимпиади и националните състезания за учебната 2009/2010 г.

Приложено Ви изпращаме График за провеждане на олимпиадите с уточнени дати за провеждане на общинския и областен кръг в град София.

Приложение:График за провеждане на олимпиадите.

ВАНЯ КАСТРЕВА
НАЧАЛНИК РИО, СОФИЯ-ГРАД"

приложеният график се изтегля и можете да видите всички (почти) дати на всички кръгове на олимпиадите.

Общи условия

Активация на акаунт