Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 19 859
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
ЕЕЕЕЕЕЕ slancetoo  Браво на Симонка. Сега ще я патиш вече. Мен си ме наболява вече кръста като сме на вън и реши че трябва да ходи уф. Иначе вкъщи да е жив и здрав този дето е измислил проходилката.
А Илийката направо е страшен. Има ли други момченца с такива подвизи вече?
Каяна при нас няма нито грис нито нишесте, но има български и руски магазини ,в които го продават. Има кремове които наподобяват нишестето.
kikoikris Малееееееееееее За такова омазване не съм подготвена.
А за късното заспиване ми е по добре да заспива по късно защото първите часове спи по спокойно и не се буди та и аз си поспа иначе бих си легнала и в 8.00 ама трябва да се цедя в 12.00. А за работата по вкъщи Никол ме оставя да свърша почти всичко докато е бъдна. Даже сега ми помага ходи по мен с проходилката и пипка с малките ръчички. Laughing

# 301
  • София
 Днес моят Владимир става на 6 месеца!!!
 Ето и почерпка

Честито и на останалите бебоци, родени на 12!!!

# 302
  • София
Четита половин годинка на Влади  Hug и на другите празнуващи днес!  bouquet
Тони, нашите са не с хилядни, а с много по-високи  newsm78 Примерно нормата беше до 360, на единия е 447, на другия 500  Rolling Eyes Преди време пак правихме на баткото и д-р тогава ни каза, че най-вероятно е от метода на броене - на рефрактометър. Ако било ръчно, други щели да са резултатите. Да, ама аз сега забравих да си поискам ръчния начин и...  Rolling Eyes Уф. Притеснява ме тази гъста кръв  Rolling Eyes
Крис е страхотен, нищо че е омазан!  Hug Симонка също!  Hug А те ли искат да ходят или вие имате мераци да ги водите?  Rolling Eyes  Embarassed

# 303
Хайде и ние да сме в тон със заглавието на темата!  Grinning

И моя Митко днес става на 6 месеца,така че почерпете се моля!  newsm38

Честито и на останалите бебоци от нашата дата!  newsm67     ura

# 304
Честити месечики!!! Да са ви живи и здрави!!!

Слънце- браво на Симонка. Дано е разминете с произшествия покрай ходенето.

Аз съм в лек ужас примесен с радост. Дребното го оставих в леглото, за да просна прането и като го видях как си седи стабилно, хванала се за решетките и се набира да стане. Та постоях 10вин при нея да я гледам и тя като взе, че се изправи, хваната за решетките.  #Crazy Май пак ще смъквам нивото на леглото.
Онзи ден с татко си се учеха да стават там, та явно и е харесало.

# 305
Честита месечинка на Влади на*Elle* а и на Митко!
Да са живи и здрави и мнооого послушни, усмихнати и лъчезарни!!

Мамите с колички на Кенгуру  модел Виктория, ще купувате ли чувалчета за зимата и как ще я ползвате ... в седнало положение или в зимния вариянт??? newsm78

# 306
# 307
Здравейте!
Честити месечинки!Да са весели и здравички дачицата ви! Hug

Ние днес бяхме на кръщене на дечкото на една приятелка.Горкото,поплака си,на 2 год.е,ама ревльо като мойто диваче. Mr. GreenВсе "Мама-опа!"т.е.да го вземе майка му. Laughing Heart Eyes Алекс се държа добре,кротуваше,ама грам усмивка не даде на никого,който го закачеше,само се обръщаше и се скриваше в мен. Mr. Green

Гледам,сокчетата сте обсъждали.И аз не съм давала и няма скоро да дам.Едно,че четох,че били най-дразнещи стомахчето,друго че се чудя имат ли чак такова значение. newsm78

И да ви кажа,нещо много взе да ме дразни този форум,по-точно потребителите. ooooh!Що са станали едни такива,а си се обадил по някоя тема,а скачат половината да се карат и да се правят на отворени.Толкова много теми се обърнаха на обиди и избиване на комплекси...Чак нещо не ми се влиза вече.
Ако не сте вие,ама няма да припаря. ooooh! Tired

п.с.Кикоикрис,знам я а тази снимка,знам яяя. Mr. Green Като беше показвала едни снимки веднъж и бях поразгледала околните да видя Криси малко. Heart EyesМного се смях,че и моя му направи впечатление,пък уж гледаше тв. Mr. Green
Да ти е жив и здрав!!!

# 308
  • София
Елг, честито ви изправяне!
Алекс-мама, за коя тема ства дума? Аз нали си падам малко клюкарка  Embarassed , да не изпусна нещо  Whistling Blush Crazy  Laughing Хич и не се връзвай.  Hug Някои хора ползват форума, за да си излеят негативната енергия. А и зад никовете са много смели, кой знае в реалния живот какви са мишки.  А за кръщенето и аз имам наблюдения, че 2г възраст не е най-подходящата за това събитие. Дъщеричката на кумовете ни беше на толкова като я кръстиха, такъв рев падна  ooooh! , а по принцип е кротка. То всъщност 2г е доста ... хм... странна възраст Crazy , ще видите  Mr. Green
Ние пропуснахме срещата отново.  Tired

# 309
  • София
Здравейте момичета,

Нашето дете забрави как се заспива.... ooooh! Направо мъка ви казвам. Успокоявам се, че расте и има повече сили и енергия, ама аз съвсем окапвам.... Отмина времето, когато просто си хапваше млекцето в легълцето, обръщаше се на една страна, гушваше ли любимата крава и си заспиваше... ех спомени, спомени.... Днес само се моля да стегна багажа и да не забравя нещо и ... утре вече да сме на моренцето - имам надежди, че ще си починем там  Embarassed

Elwing -  нашите стойности на тромбоцитите също са доста завишени, като предния път (в края на юни) бяха почти 650, при норма 360, както си писала... Но педи ни успокои точно с начина на преброяване и каза, че специално на Cibalab машината пропускала повече... каквото и да значи това, та не го мислих. Този път стойността ни е 460, но пак ни каза, че всичко е наред. Останалите стойности ни бяха в норма. Не се тревожи излишно, вярвам, че всичко при вас е наред  Peace

КаЯна - ами педи ни препоръча за започнем с хипоалергенно от предпазливост, заради недоносеността на Билянката и незрялостта на храносмилателната й система... и честно казано малко скъпичко ни идва, но пък детето го приема добре, за разлика от ХИП ХА 2... но явно преминаването към обикновено АМ също спада към захранването...

Днес отидохме до Вис Виталис и понакупихме дрешки с дълги ръкавчета. Но повечко парички оставихме за хапването на детето... В крайна сметка взех банановата каша на Хумана, която се оказа с прЕбиотици, та ще видя дали ще я давам. Там пък се засякохме с poli+ и семейство - много са й сладки дечицата, а и много си приличат, според мен.

Hug

Забравих :

Честити месечинки на порасналите ни бебоци и специални поздрави за Влади на *Elle*

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 16:20 от TaniaR

# 310
Елвинг,ами то не е една темата.
Последно вчера ли беше newsm78 примерно по тема за колики.Пиша,че след колики-веднага почнаха зъби и няква пак скача на бой кви били тез зъби в 4 месец и т.н....
Една друга тема за някви кучета има,като чета какви злоби,какво чудо е... Tired Просто понякога ми писва от капацитети,злоба,избиване на комплекси...
Както и да е.Сигурно аз не съм за туй време. Tired

# 311
  • София
ТаняР, точно в Цибалаб ги правихме сега. Мерси за успокоението Hug, ще видим нашето педи как ще се изкаже по въпроса.
Алекс-мама, не се впрягай!  Hug Аз отдавна спрях да обръщам внимание и да се ядосвам. Нищо ти няма на теб, може би само малко повече форумски опит ти липсва  Wink и ще спреш да се връзваш на капацитетите  Simple Smile Hug

# 312
Здравейте майчета!

от отдавна не съм писала, но ви чета чат-пат, все ни ми остава време....да си кажа и аз премеждията покрай цикъла понеже за това говорите.... на мен ми дойде за първи път през юли и не спря 1 месец Sick 15 дни слид това пак ми дойде и аз взех че отидох ей така кървяща на АГ тя ме прегледа и каза че пак не вижда шанс да спира , всичко е наред по матки и яйчници, но явно имам хормонален дисбаланс, преумора и т.н предписа ми един хормон , цетебе, едни билкови успокояващи хапчета и желязо понеже съм се докарала и до желязодефицитна анемия...та сега пия всичко това и май вече съм по-добре....само цитонамазка трябва да ми вземе и слид 10 дни ще отида пак...

ние ядем доволно пюренца и то много културно- много малко се цапа беболина и отваря една голяяяяма уста feeding

като чета за кръвните изследвания ме хваща страх...и ние сме на 17/09 като излезнат р-тите ще пиша, дано да са наред
 за спането - е аз нямам сън , на предела съм на изтощението, малката заспива рано към 21ч обаче се буди и спи неспокойно, а да не говорим че в 5ч сутринта е вече кукуряк и е на линия , какво да правя незнам:?

# 313
Здравейте и от мен.
Честито на  месечинковците, да са живи и здрави и много да радват мама и татко.  bouquet
 Кикоикрис страшен е малкия принц и колко ми прилича на Янаааа, само дето на нас и чорапите обикновено са ни мръсни Crazy И всичко идва от там че понякога докато яде си лапа ръцете и след това размазва много качествено навсякъде Whistling

Алекс мама хич не им се връзвай. Аз преди няколко години много пишех, но понеже ми писна от подобни комплексарки спрях. Даже си бях забравила потребителското име и трябваше наново да се регистрирам иначе имах и над 1000 мнения. И аз не влизам по другите теми, само тук си седя че си харесвам мамите и ми е приятно да контактувам.
Слънце браво на малката - голяма дама, като я сравнявам с Яна имам чувството, че не 5 дни а 5 месеца им е разликата Rolling Eyes

Бодливка за колко часа имаш впредвид. На мен ми е много рано да се прибера лятото в 5 и да я сложа да спи до 6 вечерен съм. То лятото точно към 5 почва да се живее на вън, а и сега докато бяхме в Бг баткото играеше с децата пред блока до 20:30. Иначе аз си мисля че 21:00 часа е времето за лягане през лятото а зимата в 20:00. А гостите винаги са ми идвали след 21:00часа newsm78

Мерси момичета за милите думи за малките Hug Радвам се че са ви харесали снимките.

Вероники да го нацелуваш Тео и дано бързо и лесно му мине на детето, да не се мъчи милото.

За стойностите аз нищо не знам, ние още нищо не сме правили, но като дойдат лекарите у нас във вторник ще ги питам дали ще и правят нещо.
 Оф имам още да пиша а ма стана много дълго, та спирам че никой няма да иска да го чете Crazy

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 18:14 от КаЯна

# 314
  • Стара Загора
Как сте сладурки. Ние направихме една разходка и се прибрахме. Ако ви кажа как съм бясна. Днес на обяд се бяхме събрали в къщи на помен на дядото на моя мъж. И тъпия ми свекър посяга да дава едно парче луканка на Симона "да я смучела". Малеееееее полудях ви казвам. Мъжът ми му направи забележка а той непукиста му отговаря "И какво толкова ще и стане". Аз я сграбчих от ръцете на мъжът ми и я изведох от стаята. Побеснях. Много взеха да ме дразнят напоследък. 6 години ги търпя, но до тук. Започнала съм да си събирам багажа и в понеделник нищо чудно да си тръгна за Бургас. Писна ми от идиоти!!!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт