Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 19 864
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
Лелееее, колко ми се спииии smile3514
Така искам като нормалните хора да поспо поне до 10, ама найсе....
Бодливка, текста на песента е направо уникален, направо ме разчувства, за малко да ревна Rolling Eyes
Бейби Мони страхотна е проходилката yes

А темата за мъжете - не ми се коментира...понякога се чудя въобще ли не се усещат newsm78 #Crazy Моя днес трябваше да се върне от Плевен, но вчера по телефона ми съобщи, че можело и да е утре. Толкова му избеснях - то при него всяко последно е предпоследно #Cussing out
Както и да е...

Алек още не е усъвършенствал говоренето - от време на време казва де-де-де, иначе само на гласни го кара още. А за седенето да не говорим - като го сложа той веднага се обръща да пълзи. От няколко дена го гледам, че седи набран в количката и в стола за хранене Rolling Eyes Мисля си, че повечето бебоци, които пълзят не могат да седят newsm78.

Айде стига толкова писане Hug

# 736
  • Костинброд
Здравейте мами и бебоци.Надявам се всички да сте добре-да папкате и да растете здрави. За съжаление аз нямам никакво свободно време за да пиша-с две деца,голяма градина и доста служебни и социални ангажименти съм.Но днес влизам специално за да ви почерпя виртуално за 8-ия рожден ден на сина ми Денис,които е ученик във втори клас(незнам как да кача снимка с почерпка Embarassed).Честито на всички които са имали поводи и се надявам скоро да имам повече време за форума.Целувки на всички бебета от нашия батко......  love001

# 737
  • София
 Здравейте, благодаря и на всички останали за поздравите, букетите, песента от Гери Мур Heart Eyes
 Днес и ние сме от ранобудните. Сега спи диването, ама ние с татко му не..
 Утре имаме годишнина от сватбата, щяхме да ходим някъде, ама мъжът ми си взе нова халка и отпадна пътуването, та ще видим какво..ние преди и месечинките от гаджелъка си празнувахме, та май сме се изчерпали от към идеи за малко пари Laughing
 Добро настроение - в много интересни пози си го хванала Марто, наш Влади май все е един и същ baby_neutral
 Тони, това е бънджи на Фишър Прайс - Джунгла. И аз се заглеждам по него, но е скъпичко..Росита си взе такова и Елица е много доволна, също като Тео. Бейби Мони, честито, със здраве да се ползва!!!
 Ели, ние не се караме, но настроението вкъщи е мрачно, когато е имало проблеми със свекървата..А вчера на рожденият ми ден, годеницата на брат му плетеше интриги и говореше някакви неща, за да ме дразни, представяте ли си каква злоба е това, да отидеш на рожден ден и да правиш мизерии ooooh! Confused

# 738
Заповядайте в новата тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=429786.new#new
Слънцето щеше да я пуска, но пък гледам че я няма, но нищо-следващия път! Hug

Общи условия

Активация на акаунт