Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 168
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Уф,Деси,ние не успяхме с тъпите колекторчета и се изпишкахме направо в контейнерчето,в което се изсипва урината.И аз не знам как точно се слага,ама повечето ми познати вкл.и тукашни мами не успяхме с тези джаджи. Rolling Eyes

# 721
Алекс-мама, за момченца отвора е кръгъл, та си мислех, че е по-лесно.
Деси, не си спомням за дунапренчето, но помня, че успях от втория път. Зелепяш така, че по-дългата част от пликчето да ти е посока пъпа. Малко кофти го обясних.  EmbarassedПоне при мен така стана.

# 722
  • Варна
Честит малък юбилей, Elle! Още три пъти по толкова ти пожелавам!
Десис, мисля че празното се слага отдолу и трябва хубаво да залепне, за да не изтича урината надолу. Самото найлонче слагам назад към дупето.
Нашата сватбена песен е прекрасна, но е крайно неподходяща за такъв повод Crazy : "This must have been love, but it`s over now...." на Roxette от филма "Хубава жена".
Поздрав за онези, които я харесват и специално за рожденичката - http://www.youtube.com/watch?v=S0DNQMzpG_s
Просто казахме на диджея, че искаме песен на Роксет и той ни пусна тази (може би не знае английски Wink ) Но пак беше романтично Laughing

# 723
Леле, не мога да ви изчета. Ама наистина много хубави песни сте пуснали - темата така стана супер Heart Eyes

Да ви се похваля - вече си имам тоалет newsm44. И в този ред на мисли
vily_st вие кога щяхте да кумувате newsm78
другата събота на 26ти е сватбата. Аз ще съм в лилаво - от онова тъмното. Бая се бях ошашкала днес - толкова рокли изпонапробвах, пък и с моите доста килца отгоре (незнам дали съм ви се похвалила, но тук за един месец успях да смъкна 4 килца, не е кой знае какво, но по-добре от нищо Rolling Eyes) Та най-накрая вече ужасно уморени след 3 часовия спринт и почти отчаяли се влзнахме в един магазин на Витошка и там вече успях да се харесам. Роклята не е нещо особено, но важното е че ми седи добре (според мен, майка и сестра ми) и заедно с бижутата и един шал към нея ще седи доста ефектно yes Като къпя всичко (че шала чакам да го докарат) ще покажа

Хайде лека вечер и сладко спящи бебоци пожелавам на всички
.

# 724
Не помня откога не съм качвала снимки, затова ето ни и нас: http://martenichki.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-prez-septemvri.419915.14926696

# 725
Елле, жива и здрава да си! Радвай се на живота и на сладкия бебок! Simple Smile
Окич, последната снимка на Мария е много готина. Прилича ми малко на тази:

smile3532

# 726
Здравейте момичета!  Hug
Тези дни все не ми остава достатъчно време да чета форума, но прочитам по диагонал, да съм в час все пак. Wink
Първо да поздравя рожденничката днес - Elle, да е здрава, усмихната и безкрайно щастлива и влюбена в живота, който да и поднесе най-красивите си дарове !!!

Честито и на всички, които съм пропуснала да поздравя тези дни!!!   bouquet
Колекторчетата за събиране на урина - трудна работа се оказаха и за нас преди време, но се справихме с упорство и внимание, имахме и разсипано, и замърсена урина след предаването и, то и проблем ни беше, че не трябва повече от 2 часа да престоява урината а Марти заспива към 21:00 ч. и се буди към 08:00 ч. , да ама после акаше, та и омазване имахме на колектор... ooooh! Важното е да се заредиш с няколко колекторчета и ако можеш да улучиш момента...а и добре трябва де се измият интимните части та да не се замърси урината, ние вече няколко пъти сме давали та вече имаме опит, е друг е въпроса колко е успешен...
Нашата любима песен, не е сватбена, но е песен оставила следа в любовта ни... и  дала ни прекрасни емоции, чувства и послания.
 Българска стара песен , но много истинска и специална за нас  - "Миг, като вечност" - Тодор Върбанов  - http://vbox7.com/play:e2afc9a8, поздравявам ви!!! Heart Eyes
Днес направих на Марти много сладка фотосесия и много ми се иска да подменя с някоя снимка от нея снимката,  която дадох за колажа, възможно ли е???  newsm78
Май някой беше писал да удължим срока за предаване на снимки за да навършат всички бебоци 6 месеца.
Ето я и фотосесията и още няколко други снимчици:
http://martenichki.snimka.bg/baby/martenskite-beboci-na-6-meseca.404889.14924287
Лека и спокойна вечер!

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 23:22 от dobro_nastroenie

# 727
Привет!!!

Имаме топла водааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не мога да повярвам колко съм щастлива от този прост/ на пръв поглед/ факт! Радвам се като малко дете, седях 1 час в банята, после още толкова мих в кухнята, направо гъбясах.Голям кеф  Mr. Green Явно оценяваме нещата чак, когато ги загубим. След цял ден чакане и днес, вече се бях отчаяла, 2 часа топлих води на котлона, изкъпах децата с канчета и чак, като си измих косата на мивката с поливане от един леген, водата дойде  Crazy

Вероники, и аз винаги те чета с голям интерес, независимо колко е дълъг постът ти  Peace

Ние също минахме в пловдивският Вис Виталис - ами нищо не ме грабна  newsm78 Наистина е огромен, има всичко, но като цени даже скъпо ми се видя.Това, което беше евтино, не ми хареса. Взех за София само 2 бр....царевично нишесте, колкото да не съм капо  Crazy

За сватбените песни - срам, не срам, и аз не си я спомням  Embarassed Ама няма сега да се разровя за касетата, че не знам и видеото къде сме забутали и дали изобщо работи, че преди 8г. не бяха на мода дисковете  Wink  Crazy

# 728
Леле, досега гледах бебоците през септември...няма такива бебета като нашите - големи са сладурковци. А Борката на Цветка е такъв ухилен от ухо до ухо...лика-прилика с мама Joy
Айде и аз да не съм по-назад - сложих малко снимки на Рая, че в общото албумче не съм качвала от почти 2 месеца.

# 729
  • Варна
Добро настроение, Миг като вечност е песен, която за първи път чух преди година някъде. Много, ама много ми харесва. Попаднах на нея тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=266468.0
Темата е точно за сватбените песни и помня, че ми достави огромно удоволствие да я чета и слушам песничките.

# 730
влизам да ви покажа с какво се сдобихме  newsm68

# 731
  • София
 Леле, чак ми стана неудобно  Embarassed - аз на майтап рекох, че няма да ме четете, а вие какво направихте. Благодаря ви, много мило ми стана  Hug
 И понеже видях, че имам аудитория та пак ще изпраскам един дълъг постинг.

Вероники..... А ако правиш поръчка на май тойс- ще свирнеш ли- да ползваме обща доставка...Аз не съм ровила скоро , да видя далаверки, но веднага ще измисля.
Няма проблеми, ще свиркам  Whistling , ама първо трябва да си направя карта Виза Електрон, че да мога да плащам.
Ееее- пак 1 час откарах в темата и детето се събуди. А трябваше да използвам бонуса за други задължения ooooh!
Ох, това ми е много познато  Laughing

SZA, ей така го слагам Тео и той си спи, а аз успявам да свърша нещо.
 За Столична библиотека има инфо в тази тема. То и там първото ни посещение трая само 5-10 минути, докато жената не реши да им прави куклен театър и нашия пак се разрева. Сега четат мами от форума, след приказката децата рисуват и им е забавно. Направихме си и карта и преди да си тръгнем Ники си взима книжки за вкъщи. Библиотекарките обикновено му дават сам да си слага печата с датата за връщане на книгата и той много се кефи.
 В Двореца на децата, все още не сме ходили. Това е сайта им и в него има много изчерпателна информация за всичко=
 Имам абонамент и за тази тема - и от нея понякога научавам полезни неща
 Вкъщи и ние играем различни игри - Не се сърди човече, мемори, домино, редим пъзели и т.н. На кино още не смея да го водя, а на цирк той не иска.

Тео също много говори, като най-често споменава баба си  Mr. Green . Понякога така хубаво казва МАМА, че направо се разтапям. Много обича да си бръмчи с уста и целия става в лиги като почне. Като се радва на някого (най-често на брат си) и вика Еееее..., а пък като е гладен и ме види да се появявам отнякъде "дихти" като уморено куче. От няколко дни се е научил да издава звук все едно се целува и явно е много щастлив от новото си умение, защото доста често го прави.
 Много няма желание да седи обаче. Като го сложа или се навежда да си яде краката, или тръгва да пълзи  ooooh!. То неговото не е пълзене в истинския смисъл на думата, но пък ефективно се придвижва човека.

Като стана дума за придвижване  да си кажа, че според мен са още малки за проходилка децата. Аз знам , че може да се слагат, за по няколко минути, едва след като се научат сами да се изправят и да стоят на краката си. Това е показател, че крачетата им са достатъчно укрепнали, за да могат да издържат тежестта на тялото.

На срещичката много ми се идва, но първо ще видя как ще са децата и само ако са напълно оздравели тогава ще идваме. Ако ли не, ще се видим на похода с повечето мами  Peace.

Ние вчера голямо обикаляне му ударихме и докато стигнем до Хепиленд те вече затваряха. Днес пак ще ходим и за да не е празен курса ще отскочим и до Зоопарка.

Снимките на мъниците са супер, а като видя момиченце с опашки и оставам запленена (гладна кокошка просо сънува).

Като видях Рая на тази снимка и се сетих, че и Тео има подобна  Laughing

baby_moni, честита придобивка. С голям кеф да си я ползва адашчето

Аз ще правя втори опит да пращам снимки за вадене, че първия беше неуспешен и откачих.

# 732
Малии,много пишете бе..ама ви изчетох! Wink

Много музикална станала темата-супер!Все страхотни песни сте си избрали ние на'л нямаме брак а и скоро не се очертава,та както ми е криво си поревах на тия песни по нощите.. Cry

Междувременно се скарахме с мъжо. Нещо много ме дразни. Та сега ще се сърдя.
Туй все едно аз съм го писала... #Bad Talk  Понякога си мисля,че мъжете един х*й ги е правил. Hands Fist Големи дразнители!И професори!   umnikuu

Поне Ади се грижи за доброто ми настроение,макар и в 3 през нощта.. Какво се беше нахилила и разпяла.. ooooh! майка и реве и пуши цигари и като слизам,голям хилеж голямо нещо.. Crazy Та ми мина бързо,и седнах да попрочета и естествено откарах до сега на компа...утре ще съм стерео,ама какво от това-Дари постоянно повтаря колко ме обича(може би защото и аз държа да и го казвам често) и това прави денят ми по-хубав! Heart Eyes

Еlg тази песен на Фейт Хил ми е една от любимите-много емоционална! Heart Eyes
Уайтснейк също-велики!Селин наистина всяка песен и е хит,независимо на какъв език пее.Много обичам да я слушам,една от любимите ми песни е I love you

И понеже след малко ще съмне,Добро утро с кафенцe и закуска:

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 04:57 от Бодливка

# 733
Леле, какво правите по нощите?!?! #Crazy
veroniki писала в 2, а Бодливка в 4... Shocked

Ние пак в 7 се събудихме и докато се пооправим, та станало 8.

veroniki, и на нас ортопеда в Горна баня онзи ден ни каза, че ако решим да я слагаме Рая в проходилка е най-добре да е след 8 навършени месеца - не по-рано и затова ни препоръча бънджи, та вчера сумати пари се изръсихме. Ама татко и каза, че турско за 75 лв. няма да купи, щото детето било важно и аз омекнах...
А Тео е с по-готина физиономия от Рая - така сладко ме разсмя.  Joy

baby_moni, много джижана таз... проходилка ли е, или бънджи? или може би комбинация от двете? newsm78 със здраве да си я ползвате! Като гледам и Тео много се забавлява. Grinning

# 734
Добро утро,

Бодливке, ма душко, ти що не спиш?
Цяла седмица вече и Елия решава, че към 4-5ч и се пее или и се раздават целувки, ама като я натисна на спалнята и почна аз да грача и заспива.
Настина са ни много сладки бебоците.
Бейби мони- честита ви придобивка и на вас.

за мъжете - не ми се говори хич. Ние главно се караме заради техните, ама снощи вече много ме издразни. Аз 2 месеца върша всичко сама, а той само я обличаше Елия след баня. И вместо да вземе да ми помогне, реши, че ще пие бира с кума. То не е болка за умиране, ама нали ми се беше насъбрало и така.

Хайде ние ще се водим към Люлин.

Общи условия

Активация на акаунт