Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 140
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Елле, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ ЗА ТЕБ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!    bouquet

Много хубави снимки, страхотни бебета Peace

Ей, напълнихте ми душата с тези хубави песни Grinning, обаче, аз не си спомням нашата песен Embarassed Embarassed Embarassed, беше малко отдавна...и сега нямам видео Mr. Greenда си я припомня

GalinaG24, оправяй се и дано не е сериозно Hug

Щях да питам нещо за захранването, но се настроих много романтично след тези хубави песни и ще го отложа Mr. Green

Хубав ден

# 706
Елле, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - Много здраве, щастие и късмет.

Благодаря много за пожеланията за моята първокласничка. Никита, радвам са за вашите шестици - ние още нямаме никакви оценки, но за сметка на това имаме "ненаписано домашно, защото сме забравили че са ни го дали" и огромна дупка на коляното на новият екип за физическо. Като я видях хем ми стана смешно, хем ми се прирева защото го обличаше за първи път, хем ми стана жално че доста си е ожулила коляното... Толкоз за първите три дни... Да видим до края на месеца.

Леле, спирам, че едва ли някой ще ме прочете. Ще взема да погладя малко докато спи детето, стига съм висяла по форумите.

Аз те прочетох - винаги има какво да науча от теб. По въпроса за по-големите деца не мога да ти помогна, че не съм от София, но да ти кажа малко завидях на твоят Ники - благородно разбира се.

Оки4 - и Никола не пие вода, а той дори вече не се кърми... Толкова ми е обиден като му пробутам шишето. Аз си мислих тези дни да му дам чай - да пробвам.

Галина - оправяй се бързо и дано това да вие последната болежка в семейството.

Дез - и аз като Вероники никога не съм правила чийскейк, и реших че твоят ще го пробвам ама нещо сложен ми се вида  Thinking Дали ще се справя, че в сладкарството ме няма много?

Изслушах всичките песни които сте пуснали - страхотни са. Ние не сме правили сватба, така че си нямаме първи брачен танц.

И накрая да кажа - всички дечица на снимките са прекрасни - да са живи и здрави.

# 707
А, здрасти и от нас!
Ние бяхме на пазар във Вис Виталис. Нали ходихме пак на ортопед и ни посъветва да вземем бънджи, та олекнахме днес. Ето такова е: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/3051
А ето и как изглежда Рая в него. Joy Много му се кефи за сега... да видим до кога, че като се сетя колко се изръсихме и ми става лошо... ама тати настоя и го взехме.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ELLE !!! Много здраве, късмет и усмивки!  bouquet

Elwing и вашият избор е за велика песен. Обожавам да я слушам. Снощи преди да си легна точно нея слушах. Селин Дион няма остаряване просто с песните си. Браво за избора ви.  Peace
Тъй тъй почнахме такава тема да обсъждаме - айде всяка да казва коя песен и беше първият брачен танц!

За нашата знаеш: Whitesnake - Is this love

Окич, аз днес купих меки накрайници за шише, че нито с биберон, нито с твърд накрайник мога да излъжа Рая да пие вода. От няколко дни и давам Дентокинд-а в лъжичка с вода и след това и давам още няколко лъжички с вода и ги пие..ама не си представям само така да пием вода. ooooh!  Та дано с мек накрайник ни се получат нещата.

Ели, във Вис Виталис са пуснали страшно много дрешки за есента и зимата. А какви готини пижамки имаше....чак ме е яд, че взех от Джъмбо. Peace

# 708
Тони,много ти е сладичка мадамата в бънджито! Heart Eyes И Алекс придобива такава физиономия в проходилката. LaughingЕдинствената ни смислена покупка за него до сега.Всичко друго-пари на вятъра. Money
Ние взехме всяка нощ да се будим гладни.Най-късно до 3.30 спи и не си ли изпие млякото не заспива повече.Ама аз не го и мъча,де,давам си му.Но сега ми дадоха идея да пробвам с кашичка "лека нощ",че барем се засища повече. newsm78Вие давали ли сте такива и имало ли е някакъв ефект? Thinking
А изцяло млечните хранения за денонощието и без това станаха 4 вместо 2,та няма да загуби нищо. Laughing
Елвинг,и Алекс не може още да пълзи и се мята като риба на сухо.Седнал седи за малко,ако се подпира с ръце на краката си.Прав поседява малко,ако го придържам под мишниците,като от време на време му се прегъват крачетата,не е стабилен. Mr. GreenИначе подскоци прави много и се кефи. Peace

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 17:06 от АлЕкС-мама

# 709
Тони, честита ви придобивка.
Мерси за инфото. Само да преведат майчинството и отивам да харча.

Ето снимки от нас http://elenakg.snimka.bg/baby/eliq-2.423250

# 710
Ние също не сме правили сватба, но като направим (да пораснат децата малко и да си харесаме хубав круиз), ето тази песен ще бъде нашата: Glenn Medeiros "Nothing's Gonna Change my Love for You".

Вероники, дай малко повече инфо за тези места - какво е това в Столична библиотека? Аз баткото го извеждам винаги, стига да не вали дъжд разбира се. Иначе прави някои доста безполезни неща като си е у дома, като например да гледа ТВ или да играе на компютър - успявам да го огранича, но не и да го спра напълно Simple Smile Играем и на семейни игри, Гого много ги обича. Ходим на кино понякога, на гости на някоя от бабите или на брат ми... С театъра и ние имахме лош опит, поради същата причина - много високо говорели, много шумно било, та не съм го водила скоро пак да пробвам. Предполагам, че вече ще е ОК, щом издържа в киното. Понякога се виждаме и с приятели, които имат деца - или идват у нас, или ние ходим на гости. Абе като цяло не особено възпитателни занимания - Simple Smile виж, ти ме уби с културните мероприятия. А как така спи в слинга Тео сега? В смисъл в теб ли? Аз моя не съм го ползвала от пролетта, само на няколко пъти лятото излизахме седнали в слинга...

Ел, честит рожден ден!

Дез, мерси за рецептата, непременно ще опитам!

# 711
Ехо здравейте и от нас с Илия Hug

Слънце,мерси за инфото за лигавниците.Ще гледам да не ги пускам в пералнята PeaceСкоро и аз ще кача снимчица с лигавника Wink
Tony_st и аз как съм се наточила за Вис Виталис smile3508,не е истина просто.Само чакаме тати да се опаричи и бегом на пазар Mr. Green.Честити ви придобивки.Със здраве да си ги ползва Рая Wink
Дърта маймуна кефишМа максимално
oki4 много е готина Мария Hug
vily_st вие кога щяхте да кумувате newsm78

Вчера за пръв път усетих и аз,какво е с неспящо дете през деня-ужасТ Twisted EvilИлия целия ден сигурно е спал не повече от 40-50мин,направо ми разката фамилията CrazyЗа сметка на това пък заспа в 9ч вечерта и се събуди в 9ч сутринта.Е с прекъсване в 6ч да си цокне млекцето,нооо и на това съм доволна Wink

Ел,Ч.Р.Д и от мен!!! Много щастие и любов ти желаем и ние!!!

Ние за първия танц си избрахме тази песен http://vbox7.com/play:23444470&al=1&vid=236750  ,много го я обичаме и двамата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много обичам и тази  песен  http://www.youtube.com/watch?v=isE0m9RvloE

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 17:31 от nani_v

# 712
Голяма скука. smile3507 Къде са всички? newsm56

# 713
Тук сме...сега си идваме от втората разходка...

nani_v, аз в Пловдивския магазин на Вис Виталис гледах къде, къде повече неща. Ама то защото и магазина там е доста по-голям. Другата седмица на път за морето ще минем от там да поразгледаме. То днес не беше планувано да взимаме толкоз неща, всъщност отидохме за пюрета и мокри кърпички, ама взех и лъжички и бодита с дълъг ръкав, 2 блузки, бънджито и меки накрайници за чаша...абе 150 лв. похарчихме... Rolling Eyes

Дез, рецептата изглежда супер... мъж ми като прочете и каза че иска още днес да направя, ама ще почака до следващата седмица. Mr. Green

# 714
  • София
Страхотни песни сте пускали!  Hug
Тони, честито бънджи! У нас няма къде да го сложим - рамките на вратите не се ни подходящи.  Rolling Eyes Мислех, че сте се отказали от морето  Rolling Eyes , или вие по-скоро като почивка го приемате?
Вероники, и аз винаги те чета  Hug , както и всички други постове, но рядко успявам да напиша всичко, което съм се сетила докато чета  Crazy А нашия батко не съм го водила на такива мероприятия  Embarassed Ох, реееееееееев Tired

# 715
Elwing, ходи ми се просто като на почивка. Ще минем през Пловдив при нашите и от там ще отскочим да 2-3 дни...колкото да не е без хич. То че времето е лошо - лошо е, ама това не мисля, че ще ни пречи. Peace

Аз мине, не мине пък като се разпиша... ooooh!

# 716
  • София
 Благодаря ви много за поздравите, мили момичета, много ме изненадахте и трогнахте Hug
 Черпя ви виртуално, днес имам малък юбилей, ставам на 25г.Simple Smile

# 717
Е прибрахме си детето от свеки. Да се отчета- добре са се гледали, даде рапорт. Сега остава да изпълни и списъка с нещата за бебка и цена няма да има.
Междувременно се скарахме с мъжо. Нещо много ме дразни. Та сега ще се сърдя.
Утре ще водя Елия в Люлин при мама ми.

Опитахме се да пием от чаша с накрайник- уж става. Ама не и давам зор, ще се научи.

Ел- приятно празнуване.   bouquet
Хайде лека и мека.

# 718
Дез - и аз като Вероники никога не съм правила чийскейк, и реших че твоят ще го пробвам ама нещо сложен ми се вида  Thinking Дали ще се справя, че в сладкарството ме няма много?

Ивелина, и на мен това ми беше първият чийзкейк. Рецептата е наистина много сполучлива и подробна. Днес се изяде кейка и ходихме на пазар за още криймчийз и сметани.  JoyУтре пак ще правя.  chef Искам да се упражнявам.
Вероники, чета те, чета. Всички постове чета, но не мога да реагирам на всичко, особено ако нямам опит или представа...
Рая е самото блаженство на снимката! Голяма сладурка! Hug

риша прави глупости, изчезвам

# 719
  • Варна
Честит рожден ден Елле, пожелавам ти много щастие и любов   Hug

И а питам тези колектори за урина за момичета, вече 3-ти несполучлив опит правя  ooooh! Има едно като дунапренче на дупката но не е цяла елипса а е до някъде, та питането ми е празното място без дунапренче отгоре ли трябва  да е или отдолу.  newsm78  Никъде няма опътване как се слага.  ooooh!

Вероники, и аз винаги те чета  Peace
Елвинг, и Вики не пружинира още, вече се чудех защо ли  Whistling

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 21:25 от dessiss

Общи условия

Активация на акаунт