Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 554
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Стара Загора
Честит имен ден на всички именници днес. Бъдете живи и здрави.
На мамите от София - честит ви празник на града
Снощи зора беше до 12. Рева без да спре, явно остана без сили вече и заспа. Откара до 6 и 30 и пак.

# 571
Честит имен ден на всички , да сте здрави и усмихнати   bouquet

Слънце, а какво стана със сополите.Ние вчера бяхме на консултация , слуша го и нищо нямаше.Тая нощ сополи до устата, събуждане ппрез 30 минути и не знам.

# 572
  • София
 Ееее, бая именици имаме днес

oki4, Бухта, честит ви имен ден - желая ви от всичко по много

Честит имен ден и на малките принцеси София на *Nikita* и София-Летиция на `Кафе с мед` (те в чужбинско май не празнуват таквиз неща, но....)

oki4, мен пък много мА кефят емотиконите, които слагаш - много са оригинални

Вероники, ти ЕБХ ли следваш?
 SZA, нещо подобно на ЕБХ бих казала, защото не се стремя да хващам всяко пиш примерно. В началото възнамерявах да почна да го слагам на гърне, като почне да стои самостоятелно, но в един момент се усетих, че винаги знам кога ще върши нещо и просто се възползвах. Сега само като отидем в тоалетната и детето знае какво да прави, а на мен това ми е достатъчно.

Tony, много е сладка Рая на гърнето. И колко е щастлива само....

Хубав ден на всички и дано не вали, че с двамата вкъщи ще се побъркам

# 573
Честит имен ден на Окич и Бухта!!!Да сте най-щастливите жени на света!  bouquet

# 574
Добро утро и от нас  Grinning

Да почерпя и аз за моята Любомира  Grinning

Днес и баща ми има имен ден  Grinning
Честито и на всички други малки и голями именници!   bouquet
Честит ни празник на града на всички, които по една или друга причина, се усещаме свързани с гр. София  Grinning

Малката още спи, а аз към 8,30ч се събудих  Crazy Нещо съм се повредила  Laughing

Гледам все повече бебчовци вече са се запознали с гърнето  Grinning Браво, само така. Ще стават голями деца и няма да си вършат работата в гащите  Mr. Green
Тони, това гърне изглежда много готино и удобно  Grinning Аз си карам с едно от Маги на Бертони май беше. Съвсем обикновено. Маги си беше вземла и едно от Джъмбо. И то беше много удобно. По-хубаво от това на Бертони. И беше към 3-4лв. Но го забравихме ан една почивка  Laughing

# 575
  • София
 Аз пък не знаех, че и Любомира празнува днес  Embarassed
 veselina, много здраве и късмет пожелавам на малката кукла, а и на дядо и също - и все така да ви помага

# 576
Привет момичета!   bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи днес  Hug Hug Hug !
Леко гуш за всички!  Hug Hug Hug

# 577
  • под кривата круша
Честит празник на всички именници!
Да са живи, здрави и щастливи  bouquet
И аз да почерпя, че днес мъжо е рожденик:

Знам, знам, много черни точки и пр. ми се пишат Whistling

# 578
  • Стара Загора
Знам, знам, много черни точки и пр. ми се пишат Whistling
Сама го казваш  fight

Да ти е жив и здрав мъжа и само бира да ти носи  Joy

# 579
Честит Имен Ден Софи на Кафе с мед , Софи на Никита  , Любомира на Веси, на Окич,  на Бухта и на всички който празнуват днес!

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 10:46 от dyMa

# 580
Честито на всички празнуващи именнички, да са живи и здрави, винаги усмихнати!

asturiana, честно казано и аз се чудех същото и питах в темата ни за захранването, отговорът беше, че не е добре да се дават на едно хранене храни от две различни групи, защото затормозяват стомахчето. Но съм виждала готови пюрета в комбинации от двете, напр. морков и ябълка, но пък морковът е сладичък по принцип... Защо не пробваш, ако харесва вкуса на тиквата например, да даваш зеленчукови пюрета с тиква или сладък картоф (който има подобен вкус)?

# 581
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!  Hug Heart Eyes      bouquet

# 582
Здравейте,

Чести имен ден на мамите и на бебковците!!! Да сте все така здрави, много щастливи и много обичани!!!

за падането- със сигурност няма да ни е първото и последното. Ама беше смешно  hahaha Направи две завъртания и падна странично, чу се Дрън и после Уааааа и след 2 сек Хихи.
за обичането- ние и през деня си седим с дълъг панталон и блузка с дълъг ръкав и си нося яке. Тънички са , но вече не смея да и слагам къси гащи.

Бяхме да дадем кръв и урина. Това с контейнерчетата не си е работа. Сравнително бързо се изпишка де. А на опашката ни пуснаха първи, не че нямаше да се набутам.

Хайде  Hug

# 583
Аз пък не знаех, че и Любомира празнува днес  Embarassed
 veselina, много здраве и късмет пожелавам на малката кукла, а и на дядо и също - и все така да ви помага

Ти пък  Joy : Днес е Вяра, Надежда и Любов и майка им София. Така че, всички производни имена празнуват.

Есме, Честито и на мъж ти за рождения ден!  bouquet

Веси, аз едва ли щях да дам 80 лв. за гърне, пък било то и 3 в 1, че и музикално...ама нали е подарък - ще си го ползваме. Иначе това от линка на Вероники и също 3 в 1 и е наполовин цена. Peace

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 10:19 от Tony_st

# 584
Честито на всички малки,големи и още по-големи именници!  bouquet
И честит ни празник на столицата,расте но не старее-
и аз искам така ![/color][/i] Mr. Green
И моята баба днес е именничка,а на днешния хубав празник кръстихме каката преди 3 г.

Тони личи си че Рая е много доволна на гърнето,браво на нея. Grinning Нашето каката в началото го използваше за шапка,кофа и всичко друго но не и по предназначение. Crazy

Aз мисля Ади да я слагам когато започне да се усеща че и се върши работата и да си казва(или поне показва).По-рано според мен няма смисъл- сега дали ще мия дупе или гърне,все тая.Догодина напролет,тъкмо да се постопли времето.Да живеят памперсите,че с брат ми колко пелени съм изпрала.. Whistling

Но принципно ако кашата е млечна или я направиш с АМ спокойно си заместваш храненето  Peace

Ахам,дори вчера така стана че заместих хранене с млечната каша.Събуди се в 18ч.(никакво време за нас,предвид че последното АМ е след банятя към 19:30)Та дадох към 130гр.каша и после след банята взе че изпи 210АМ. Rolling Eyes

Пак има намаления в доста от детските магазини.. Wink М&S,Оld navy,Gymboree..май и аз ще се ориентирам към Ломбард. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт