Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 3

• 50 370
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Да, може да забременееш, макар и шанса да е минимален.

Мерси, малко по-спокойна съм Simple Smile

# 406
  • София
Да правих Blush Лохиите свършиха, да Кърмя и се притеснявам дали мога сега да забременея отново. Не ми казаха кога трябва да ми дойде цикъла. И за това на този въпрос отговарям с Не, нямам цикъл.

Ако не си ползвала предпазни мерки - естествено, че може.
Не можеш да пиеш противозачатъчни, ако кърмиш.

# 407
  • Обетованата земя
здравейте момичета Simple Smile сутринта си направих още един кръвен тест и резулатът е 682.35 единици от ЧХГ. Незнам това дали е добре, тъй като точно преди 3 дни беше 215.23, т.е. се е утроило, а аз четох, че трябва да се удвои. Незнам дали е проблем, но във всеки случай май наистина е бебе, само дано всичко е наред Praynig! Някой знае ли гинеколог във Варна, който използва вагинален ехограф, или поне такъв който да потвърди ранна бременност. Може би наистина е много ранна, защото вероятноста да е станало е 20-25.09.09   Blush. Благодаря на всички за отговорите! Simple Smile

# 408
didi24,няма никакво съмнение както писах и по-горе. Simple Smile Явно овулацията ти е била по-късна,затова ще се види малко по-късничко.Успокой се и лека бременност! Hug
rika,"тормози" лекаря си,нали са затова,да разсейват всичките ни притеснения.Успех и на теб! Peace

# 409
Можеш да забременееш.
Имам две приятелки- сестри  родени в една година- едната на 4 февруари, другата на Бъдни вечер.

# 410
Можеш, макар че вероятността е много малка. Но все пак я има и не е никак за пренебрегване.
Има противозачатъчни, които са съвместими с кърменето, посъветвай се с гинеколог.

# 411
didi24, голямо Честито!!!   bouquet

Лека бременност миличка!

# 412
Можеш имам приятелка с две деца с разлика между тях 10 месеца!

# 413
  • Обетованата земя
Благодаря Simple Smile Явно наистина овулацията ми е била късна, но се учудвам, защото предния месец бях ходила на профилактичен преглед на 10 ден след М. и лекарката ми каза че съм в овулация и си помислих, че може би по принцип имам ранна овулация. Ама може би всеки месец е различно Thinking.

# 414
  • София
Благодаря Simple Smile Явно наистина овулацията ми е била късна, но се учудвам, защото предния месец бях ходила на профилактичен преглед на 10 ден след М. и лекарката ми каза че съм в овулация и си помислих, че може би по принцип имам ранна овулация. Ама може би всеки месец е различно Thinking.

Да, разбира се. Всеки месец е различно  Grinning

# 415
didi24, Честито!!!  Радвам се за теб.

# 416
Прочетох в Зачатие, че около петата седмица започва много да ти се пишка... по-рано не може ли? Около 3тата?

И още нещо гинеколога как определя точно кога е заченато бебето... по-скоро по симптомите ли?

# 417
  • София
Прочетох в Зачатие, че около петата седмица започва много да ти се пишка... по-рано не може ли? Около 3тата?

И още нещо гинеколога как определя точно кога е заченато бебето... по-скоро по симптомите ли?

Гинекологът не определя кога е заченато бебето. Бременността се следи на база първи ден на последен цикъл, именно защото няма начин - освен при ин витро - да се знае кога се е оплодила яйцеклетката. Може да засечеш овулация и да имаш горе долу представа.

# 418
Много е важно след раждане сексът да е с предпазни средства, защото когато ти дойде първият мензис това означава, че преди две седмици си имала овулация! Трябва да минат два- три цикъла за да може нещата да се урегулират и да знаеш кога ти е овулацията. А метода на контрацепция всеки си избира индивидуално. Аз мисля,че е много рано 1 месец след раждане вече да си бременна, но все пак прегледът ще покаже. Успех! Peace

# 419
напълно е възможно

Общи условия

Активация на акаунт