Ухаааа, заформила се е срещичкааа.... ако може и аз да се присъединя към вас?
Аз слизам в морската около 9 - 9: 30 часа. Ако има някой толкова рано може да звънка: 0898710035
Ели, може ли да ти се обадя около 13 часа да видя на къде сте?
.
. Но сега е по-добре.Алекс само вади всички букси от компютъра, май ще я правя колежка на Валето
.
. Иначе имаме едни хАмерикански номер 2 по техния стандарт, но вече са ни леко малки, че се чудя и аз какви Български да и купувам за есенно-зимния сезон
, може и да накарам татитУ ни да види какво има в Дубай и да купи, но си мисля че е по добре да се пробват обувките на детето, че всяко е с различен свод 
на Варненската дружина вие сте най сериозни в срещичките, на мен все ми се вижда далечко до наща Морска или центъра, защото живея в краен комплекс, шофьор съм ама само на книжка 

В София всички "магазини" на Зара са аутлети (аз знам за три такива, ако са отворили друг, моля за извинение- на Витошка, на Солунска и на бул.България), а в Гърция това са наистина магазини. Затова според мен виждаш такава разлика (каквато и аз видях всъщност де
)
Дребчо се разболя, вдигна температура, като стигаше и до малко над 38, а нослето му така течеше, че две нощи не сме спали. Само щом усети, че го слагам в леглото и започваше да плаче. Водихме го на лекар и каза, че е вирус. Днес май е по-добре, няма температура, а и спа 11 часа през нощта без да се буди. Дано да е преборил гадната болест, че направо сърцето ми се къса да го гледам как се мъчи.
Някой купувал ли е Капчица? Какво ви е мнението за тях? 
Браво на малчо че се справил с вируса

Без такива, еййй, шшшшш
Имаш всичките ми стиснати палци