НОЕМВРИйчето расте и пюренца то яде!

• 22 643
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Ехоооооооо забравихте ли ни вече  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Май да  Laughing
Ама така е: лято, морета и една мама която го закъса с дипломна работа - цяло лято я мъчих да я напиша, а и ми се падна едно диване за дете....... (Мони проходи и е най-дивото дете на света, получава се нещо като при Криси на aleksa_sm)..Утро и аз нямам никако време да свърша малко работа,  а с писането на дипломна и за форума не остана  Sad
Сега обаче се завръщаме лека-полека и ще гледаме да няма такива големи паузи  Wink

# 256
О, да.Изкарахме си страхотно.Ще ида след малко да надпиша снимките.Има и още от апарата на Иринка.Също така се видяхме и с Тофифи и сладкия бузан Марти.Абе голямо събиране стана.
Ние с Анитка сме пак сами.Татито ни замина за София ( той колкото и да не го харесва тоя град, толкова често му се налага да ходи, че да видим)

Валеее  Naughty внимавай в картинката.Да се кротваш, че с това темпо, като дойде време да раждаш Малинчо и към луната ще се запътиш.Стискам палци да е наред всичко и чакам отчета утре сутрин.

Утро аз сред познатите си съм известна с лягането в 2ч посред нощ  Joy Само така успявам да свърша всичко.Обаче след едно известно време свикваш и не ти прави впечатление.

Миме
, не сме ви забравили.Дано успееш с дипломната работа и по-честичко ни навестявате  Hug

# 257
  • Попово
Честит Първи Учебен Ден на всички ученици, педагози и родители! Hug

# 258
Ехаа, страхотна среща във Варна!  Hug Големи сладури са всички пораснали бебоци.  Heart Eyes

Честит първи учебен ден!

Крис май вече е по-добре, вчера изкара цял ден без да вдига температура! Дано вече да му минава  Praynig Нослето обаче още не се е оправило... Тази нощ се буди само веднъж де, а и спа до 8, та се понаспахме и ние.

Хайде, хубав и усмихнат ден на всички!

П.С. Вале, чакаме отчета от доки.

# 259
  • до Пловдив
Честит първи учебен ден на всички!
Страхотна среща във Варна
Всички бебета са много сладки  Heart Eyes
Днес времето е много хубаво при нас и става за разходки приятен ден на всички
Вале  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 260

Честит първи учебен ден на всички.

Валенце  fingerscrossed

# 261
  • София
Добро утро, то обяд стана ама.
Бях на доки, всичко си ни е наред, имаме си  ембрионче на място в матката, видяхме и сърдечна дейност Two Hearts. Даже вървим малко напред според ехографа съм в 6гс и 6 дни, а не в 5 и 6 дни.
А да и да не забравя САМО 1 Е  smile3533

Добре че лекарката ми е много делова, каза няма да си нито първата нито последдната дето ще търчи напред назад докато е бременна и ще се грижи за по-голямото дете, ама внимавай и почивай и таткото на предна линия включен във всички мероприятия

Мацки, благодаря за стиснатите палци, аз изчезвам след малко там незнам дали ще мога да се включвам, но във вторник съм на линия  Hug Hug

Честит първи учебен ден на всички ученици !

# 262
  • Бургас
Добро утро и от нас! Blush
Честит първи учебен ден на всички малки, големи и още по-големи бивши, настоящи и бъдещи ученици! Hug
Вале - много се радвам, че всичко с Малинчо е ОК!
Варненки - всички бебоци са мноого сладки и пораснали! Благородно ви завиждам за срещатат! Heart Eyes
Лек и успешен ден!

# 263
  • София
Валя, много се радвам за Малинчо Simple Smile Жалко, че не са двечки, но да сте живи и здрави и близнаци ще си имате Simple Smile Целувам ви и занапред само хубави новини от вас.  Hug  love001  Heart Eyes

# 264
  • Варна
Ели, Илка и другите присъстващи, страхотни снимки! Много им се зарадвах на децата как хубаво си играят и когато се организирате пак, бройте ме и мен, моля, защото мойта сладурана досега не е контактувала много с други деца  Embarassed а съм сигурна, че ще й е много интересно. Трябва да се социализираме все пак  Laughing

# 265
Честито бе Вале - да расте юнакът все така  Hug и умната ей  Grinning
Честито на всички първолаци, второлаци и т.н. Успешна година Hug
Ние вече сме на кухня - избрахме Ян Бибиян. Манджите за сега са екстра. Миришат страхотно. Умерено подправени. Пасирани до малки бучици. И разбира се най-важното - Марчето лапа като невидяла - особено супичките. Grinning Доставят ми ги в къщи. Всяка сутрин в 11-11,30. Та така...

Хайде лек ден на всички.

# 266
Честит Първи Учебен Ден на всички ученици.
Варненки страхотни сте Hug
И Митето днес ходи с кака си за първия учебен ден, а сега ме чакат един куп учебници и тетрадки за подвързване.Нооо ще намеря време да надникна пак рпи вас.
п.п Вале само така -всичко ще е наред до края.

# 267
Аз пък да ви кажа ние най - после се ОЗЪБИХМЕЕЕЕЕ  tooth tooth tooth първото зъбче най- после проби два дни преди да навършим 11 месеца  Heart Eyes много ми беше притеснено много късно ще избият нашите зъби ,но да ми е жива и здрава мишката на мама  Heart Eyes
Честит Първи Учебен Ден на Учениците    bouquet Да им върви по вода училището - мъчилището  Joy  Joy  Joy   bouquet

# 268
Честито зъбче на Симонка!
Мила, казахме ли ти да не се притесняваш  Hug Ще видиш след някой друг ден как ще се похвалиш и че е проходила госпожицата

# 269
Мила вас може да ви включим в класацията за най-късно избило зъбче  Wink
Няма страшно.Рано или късно излизат всички.
Да почерпим за нашата последна месечинка, че от другия месец ще сме голеееми с цяла година.

Общи условия

Активация на акаунт