НОЕМВРИйчето расте и пюренца то яде!

• 22 644
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
Момичета преди години имах голям проблем с капането на коса и изчетох сумати статии.Често причината е хормонална  и е възможно като спрете да кърмите да се нормализират нещата. При мен се дълеше на кисти на яйчниците Rolling Eyes. Мога да ви дам следните съвети:
1. Пийте витамини.
2. Има един комплекс от масла и билки на Икаров " Стимулант за коса" препоръчвам ви да го ползвате като маска, действието му е невероятно, а струва само 4-5лв.
 При много тежки случаи може да си направите следната домашна маска (малко е гадничка): счукана глава чесън, 1-2супени лъжици зехтин, 1жълтък и 1-2капки витамин А (повече не защото е токсичен в големи количества).

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 14:18 от vita

# 346
 morning
Синковеца днес се наспа рано, рано.  ooooh! Аз едва гледам,  Tired ставах да се цедя няколко пъти за да му осигуря  feeding и сега има цял ден да  bombs, а той даже няма и да си помисли да яде.  Crazy Twisted Evil
Момичета, благодаря за пожеланията!  Hug

Мая, честита месечинка на момата! Да е жива и здрава и разбира се много послушна!  newsm51

# 347
Привет!
За косата и аз щях да се оплаквам - половината е вече в канала. Ако продължи с това темпо до месец ще съм оплешивяла. Мислех за хапчета вече, но ме отказаха, че действали на апетита, а тъкмо съм поовладяла положението с килата...Вие хубаво го отдавате на кърменето, ама аз не кърмя от бая време newsm78

# 348
  • Бургас
Мацки да споделя че ще ми се пръсне душицата, днес съм в лека депресия след като разбрах от Доки че хемоглобина отново ни е нисък 103, ще се пие отново Молтофер, а като си помисля че на своя глава го спрях и направо ми плаче сърцето каква лоша майка съм вместо да помогна на детето си съм и навредила  newsm45

Референтите стойности на еритроцитите са ни ниски, сиреч червените кръвни телца в кръвта и имало липса на кислород в кръвта ей такива щуротии ми наговори Педка направо щях да откача от притеснение. После за кухнята като отидох гледам една майка с едно болно детенце в инвалидна количка и си казах "абе жена я се стегни какво си заревала за нисък хемоглобин има и по лошо и по тежко"

# 349
  • Бургас
Привет и от нас!
Мая споко всичко и е ОК на Мирелка! Не се притеснявай! Снахата е перфектна! Hug
Цветковата за водата и ние не пием, ама и кърменето ни е само сутрин и вечер! Вода не иска, ама аз съм упорита и успявам да му пробутам по 1-2 лъжички по различно време през деня. За сега се оправяме благодарение на дините. Пасирам диня и я разреждам 1:1 с вода - друг начин при нас няма! От шише не пием! Пием само от чаши, и то  всякакви (обикновени, със и без накрайници, стъклени пластмасови)и половината от течността е по нас, ама карай мама ще пере - това е положението!
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКИТЕ!  bouquet  bouquet  bouquet
За косата - моята сега започна да капе, но смятам, че е от смяната на сезоните. Поне при мен е нормално!
Я да попитам аз какво стана с Йоши и Нана? Някой има ли инфо? За Емили и Лорчето знаем, че се подобряват.... !

# 350
Вита, благодаря за съветите за косата! Ще се възползвам! С тази маска с чесъна колко време се стои? После изличава ли се миризмата?  Sick Чела съм, че е доста ефективна.

Аз съм с нова прическа! newsm03 Разделих се с доста сантимерти от косата си, но дано е за добро. За моя изненада се харесах и не мога да се нарадвам на новата си визия!  newsm10

За мерки и теглилки не ми говорете - последния месец пропуснахме консултацията заради епидемията от морбили и нямам абсолютно никаква представа мойто злоядото на какъв хал е. По проходилката си личи, че е пораснала на височина - не че и вкъщи не мога да си я измеря колко дълга е станала, ама не съм стигнала до там. За кг - не се спира по цял ден и явно има енергия в излишък. Да не казвам голяма дума последната седмица започна мааалко повече да си хапва.

# 351
  • София

Аз съм с нова прическа! newsm03 Разделих се с доста сантимерти от косата си, но дано е за добро. За моя изненада се харесах и не мога да се нарадвам на новата си визия!  newsm10

Дай фотосиииии дееее Simple Smile От кога те следя да се похвалиш Wink Аз събирам идеи, че сега като се прибера в БГ искам пак промяна Wink

# 352
Хайде добро утро  Hug

Първо да се пхваля от прегледа ...Всичко си е наред с бебчо ,нооо аз май съм със гестационен диабед  ooooh!.След празниците ще правя обременяване с глюкоза .Имаме си и страхотни снимки на младежа в анфас и на пишока  Laughing.Оказа се ,че болките са ми от конците и Марков ме успокои ,че така ще е докрая  Mr. Green Контракциите най-вероятно са поради голямото количество околоплодни води ...ще я видим таз работа  Thinking

Сега да ви се оплача малката е със зверска хрема(задна) от вчера на обяд  Confused Неможе нито да диша,нито да спи ,камоли да яде ..повръща си млякото и няма оправия .. Някакви идеи как да се отървем от сополите ?

# 353

Сега да ви се оплача малката е със зверска хрема(задна) от вчера на обяд  Confused Неможе нито да диша,нито да спи ,камоли да яде ..повръща си млякото и няма оправия .. Някакви идеи как да се отървем от сополите ?
[/quote]

Зравейте! Ние излекувахме сополите за 2 дни - първия ден впръсквах в ноздрите Стеримар, купих от аптеката капки коларгол/не съм сигурна в изписването, изхвърлих опаковката на прахчето, което се смесва с една ампула и след 2 часа разтвора е готов/, по 3 пъти на ден по 1 капка в ноздрите. На третия ден нямаше и следа от хремата. Дано се оправите бързо! Hug

# 354
  • София
Добро утро  smile3507
Доколкото може да е добро .... Снощи уж заспа към 22ч и в 23.30ч като се събуди доооооо 01.30ч  smile3515 Игри, игри, песни, искаше да я държа да върви (предимно в кръг, незнам защо реши така), не искаше в проходилката си  smile3513 Абе, ужаса се завърна!!!! И после спа супер неспокойно,..... Сега тъкмо я нахраних и заспа в количката навън.
Шопи страхотни новини  Hug Hug Hug Мерси за кафенцето.   bouquet А за малката незнам какво да ти кажа  smile3506 Никол като беше малко сополива и с кашлица, само пръскането на физиологичен разтвор й помогна. Дано се оправя бързо, че никак не е приятно  Praynig

Лелееее, сега тъкмо пиша и по телевизията дават онази реклама на Уницеф за ранното детско развитие и като чух да реве детенцето от нея изтръпнах, че е Никол  newsm48 Викам си "айдееее, няма спасение"  smile3532

# 355
И ние сме болнички.  Sad На Симона носа й тече като чешма. От време на време прокашля. През нощта спахме ужасно. Започнах да й слагам Коларголи и се надявам скоро да се подобри.  Praynig

Елеее, снимки малко по-късно!  Wink Sunglasses

# 356
  • София
Добър ден мили мами!!!
Не пиша редовно, но всичко си чета.  Wink Сега да ви споделя каква тъга ме е налегнала. Всяка сутрин като се събудим с Криси и като го видя как вече си играе като голямо дете хем ми става хубаво, хем тъжно, че вече не е бебче. Много бързо ни пораснаха децата smile3518, скоро и една годинка ще празнуваме вече във форума. Ауууу, че ми е тъжно...

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 16:34 от aleksa_sm

# 357
Здравейте момичета ,
Изкарах кошмарна седмица ,в смъкване на температури , бърсане на сополи ,отпушване на нос  ,рек от слюнки ..... няма спане ,нито следобед нито вечер ,кошмар едва снощи всичко утихна и спеше като агънце моята Буба ,Но по едно време се събуждам аз ,гърлото ме боли ужасно ,моя нос още по запушен и днес цъфнах та вързах  smile3511 smile3515  едвам дишам всичко се повтаря ,само че сега върху моя милост  Cry  Cry  Cry нямам сили вече ,ще хвана балкана  Sick Confused

# 358
Здравейте момичета, бързо оздравяване на болничките.

Аз давам липов чай с капки лимон, уж профилактично, да не се разболява. че и баткото влачи от градина.  Tired

# 359
ох тези вируси - почна се. За хрема съм чувала малко кърма да се капне в нослето - ама не съм го пробвала все още. Дано да се оправите по-бързо Praynig

Общи условия

Активация на акаунт