НОЕМВРИйчето расте и пюренца то яде!

• 22 648
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Ние още сме болнички.  Cry Борим се със сополите с промивки с Риномер, Коларголи и вит. С. Странното е, че текат реки от плюнки.  Rolling Eyes Почудих се да не е от зъби тази хрема, но не ми се виждат променени горните венчета.  newsm78 Дано скоро отмине, че трудно суче напоследък.  Praynig

На всички болни скорошно оздравяване.

Сиска, голям е сладур Влади!

Сикрет, нали знаеш, че ако не ти пристигне поръчката, можеш да си искаш обратно парите?!

Ох, и аз се каня да поизчистя, ама ... така ми се е доспало... Много ме е яд значи с това спане.  Crossing Arms Тъй като нощем ставам по сто пъти, не мога да изкарам деня без да полегна поне веднъж. А ако си легна значи да си жертвам и малкото свободно време докато Симона спи.

Отивам да се разсънвам.  Crazy

# 376
Много болнички дечица Sad. Нашия батко и той изкара същия вирус с температура от 40градуса, направо устничката му се беше пукнала на няколко места. Али и тя от няколка дни е с едни сополи и не яде, моля да се разминем с вируса Praynig.На всичко отгоре днес установих че малката има пришка на езичето ooooh!. Болничките дечица бързо да оздравяват!

Сиска все се каня да те питам на кого прилича Влади, като гледах едни снимки с баща му ми се стори че на него прилича особенно по очите, сега като гледам снимки с теб ми се струва че чертите му са твои newsm78? За баткото спор няма, че целия е на теб Joy.

И аз от два дни чистя и няма край Tired.

Честита месечинка на Марти- да е здраво и силно момчето!  bouquet

# 377
Мами, а защо на клеевата тинктура пише,че е за деца над 3 години???

# 378
Ехей, Привет  Hug

Ние се завърняхме от гостуването при баба и дядо. Починах си малко, имахме време да си обърнем внимание с татито  Wink  и сега съм заредена с нови сили за малкото Дзверче  Mr. Green Че, откакто пролази няма спирачки, рови навсякъде, отваря всички чекмеджета, днес чак в банята се беше набутала  ooooh! Върти се, не се спира на едно място, смяната на памперса се превърна в мисия невъзможна  ooooh! , но тъй ще е тя. Да са ни живи и здрави  Heart Eyes Мога обаче да се похваля, че вече спи в кошарата  Praynig  Е, ако е при нас в леглото ще заспи по-бързо и лесно, но... има напредък. Нощните кърмения също ги махнахме и чак към 5:30 - 6:30 ч се буди за цока. Е, промрънква през нощта и понякога и поплаква, но си заспива  Peace

Най - важното е, че кръстихме малката госпожица  Heart Eyes  По-късно ще кача снимки  Peace

По този повод Браво! на Варненската дружинка със софийско участие  Laughing Чудесни са снимчиците и на другите дечица  Heart Eyes

Гледам много теми сте подхванали - от някой постове ще се възползвам  Mr. Green

Трябва да ставам, че малката се събуди и  трябва да папаме. Та, пак да питам какво ядат вашите дечица - сутрин, обед, вечер ? И колко време преди лягане давате твърда храна?

Целувки на всички и най-вече на болничките. Бързо да оздравяват   Hug

# 379
toffifee , моята е такава http://www.framar.bg/img_tools.php?img=product/kleeva.jpg и изобщо не пише нищо за възрастово ограничение newsm78

# 380
http://shoppy.snimka.bg/family/mal-k-m-j.423904     Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Болничките бързо да оздравяват  Praynig

# 381
Шопче страхотен малък мъж.Ама как само му развя пишоната из форума  hahaha Joy Как си, наред ли са нещата.
Стискам палци до края всичко да е спокойно, а ти повечко почивай. Hug

# 382
 Hug

Диди, честита месечинка на момъка! Да е жив и здрав и много послушен!

Болничките да оздравяват!  Praynig

Шопи, браво на ергнина още от сега слуша мама!  Mr. Green

Сиска, много хубава снимка!  bowuu

# 383
Ох че хубаво Шопи  Hug
Темичка мерси за линка.

# 384
toffifee , моята е такава http://www.framar.bg/img_tools.php?img=product/kleeva.jpg и изобщо не пише нищо за възрастово ограничение newsm78

Темичка днес купих същата клеева тинктура ,след инфото което даде доста се позачетох , смятам да дам на малката ,но незнам колко точно капки да разтворя за нейната въздраст ? Би ли ми дала съвет ! Може да се повтарям с питаниците ,но това ще погне ли да облекча хремата на детето ? Предварително ти благодаря !

# 385

Цитат
Темичка днес купих същата клеева тинктура ,след инфото което даде доста се позачетох , смятам да дам на малката ,но незнам колко точно капки да разтворя за нейната въздраст ? Би ли ми дала съвет ! Може да се повтарям с питаниците ,но това ще погне ли да облекча хремата на детето ? Предварително ти благодаря !
И аз имам същия въпрос защото Али е със хрема. Ако някой е ползвал друго ефикасно средство да сподели!

# 386
mila, за хрема :* лайка- 1 супена лъжица + мед 1 чаена лъжица + вода 100 г. Вари се докато остане наполовина. Прецежда се, изстисква се през марля или тензух- 5- 6 пъти по 3- 4 капки. При водниста хрема и запушен нос.
След малко ще потърся и за кл.тинктура как беше Peace

# 387
  • София
Аз давам на Криси, вече повече от две седмици по 10 капки вечер Есберитокс, профилактично заради предстоящите вируси. А знам, че това се дава три пъти по 10 капки в началните симптоми на настинка.
Бързо да оздравяват всички болнички!!!

# 388
mila, за хрема :* лайка- 1 супена лъжица + мед 1 чаена лъжица + вода 100 г. Вари се докато остане наполовина. Прецежда се, изстисква се през марля или тензух- 5- 6 пъти по 3- 4 капки. При водниста хрема и запушен нос.
След малко ще потърся и за кл.тинктура как беше Peace

Благодаря много ,само  едно ме притеснява  ,че не съм давала още на детето мед ,смятах след година ..... дали може да повлияе нещо  Thinking newsm78

# 389
  • София
Шопи пропуснах да ви кажа, че много са ви много сладки топчетата!!!!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт