НОЕМВРИйчето расте и пюренца то яде!

• 22 650
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Здравейте  Simple Smile
Габи днес е по-добре, през нощта обаче плака доста и  спахме малко...  Tired но то се очакваше... добре че с баща й бяхме настроени за игра, та я разсейвахме  Laughing
За имуностимулантите  съм на мнението на DeeDee76, но все пак питах вчера док какво мисли и тя каза, че не са толкова безвредни и се изписват обикновено на деца, които по принцип боледуват често или правят бронхити или пневмонии...така че няма да давам.
А кисело мляко не знам защо не давам, честно казано. Педиатърката каза да давам след годинката и имаше някаква причина, но не помня каква. Така или иначе мойта щерка не си пада по нови работи, едва успявам да й дам каквото съм въвела, така че не бързам
Айде чао, че ме викат, пусти глад  Mr. Green  Laughing

# 601
Мерси за отговорите. Честно казано и аз съм по-скоро против имуностимулаторите, но ме подкукуросва една позната...по-склонна съм да давам витамини някакви и май по-скоро за тях питах...
А за овесените ядки - не се бях замисляла за конбинацията, но така ми казаха да ги давам - така правя (пак същата познат...) като се замисля ми звучи логично и ще пробвам с плод другия път Simple Smile Мерси! А иначе ги варя за сега.

# 602
Утро, аз установих че сученето въобще не и се отразява на яденето- дали ще суче преди да яде или ще яде и после ще суче няма значение, изяжда едно и също количество твърда храна и суче също толкова продължително.

# 603
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Явно не сме били сами тая нощ в игрите.Направо ме подлуди Анита,И сега пак не иска да спи.От сутринта, както е станала е спала 20мин.  smile3511 А аз едва гледам.

# 604
  • София
Здравейте момичета. И аз да се включа за имуностимулаторите - давала съм на каката и баткото, но от 2,5 год. възраст, в продължение на 3-4 поредни години, есенно-зимния сезон. Доволна съм имаше ефект. За Саностола знам, че е след 2 год., но може и да греша, иначе много го тача и ползвам. Аз засега нямам намерение да давам нищо на Дани, а може би по-скоро както каза DeeDee76 на големите преносители на зарази (имам си ги доста  hahaha)

А за киселото мляко и аз не знам защо не го препоръчват (май беше нещо свързано с алергии и храни богати на белтъчини), но когато Габи ми беше бебе, бях много зле с финансите и не можех да си позволя АМ, а тя имаше авти в устата и отказваше да суче. По неволя пробвах с домашно кисело мляко и слава Богу получи се. Та каката от 3-месечна възраст съм я хранила само и единствено с кисело мляко, чак до захранването и т.н. до 1,6 год. възраст, когато се наложи да го откажем, щото го пиеше от шише, а тогава си разби зъбите и си цепна брадата и докторите казаха, че и конец не трябва да й влиза в устата... абе ще ви разправям някой път. Е, от тогава го яде с лъжица де  Joy   Joy    Joy   

ЧАО МАЦКИ!!! ДО СКОРО!

# 605
Привет и от нас ! Ние преди малко се завърнахме от София ,нали бях споделила ,че ще карам Симонка на преглед за рахита да видя има ли го в крайна сметка  или го няма ! Оказа , че нищо и няма на детето ,правихме и пълни изследвания /не беше наложително ,но за мое успокоение/  Лекарката беше много внимателна и обърна подобаващо внимание на детето тоест опипа я от глава до пети ! После я гледахме на ехограв коремната област ,бъбреците ,всичко и накрая изследванията ,които са много добри !  Praynig Peace Hug Накрая ми каза отивайте си и се радвайте пълноценно на красиво и здравичко детенце !!!! ОХХХХХХХХ камък ми падна от сърцето !!!
Майчета ако някой има свободно време нека ми пише на лична ,как се качват почерпки ! Имам повод да ви почерпя виртуално най- после ,така  и не се научих ! Хайде до скоро ,надявам се от тук нататък само весели и приятни моменти да споделям с вас !  Hug Благодаря ви ,че ви има !!

# 606
  • Варна
Браво Мила, стисках палци нищо да й няма на малката! Само не знам кеф ли им прави на тез доктори да изсипват адреналина на хората без да са сигурни  #2gunfire
Пиша лични

# 607
  • Бургас
mila_78 много се радвам за вас, че нищо и няма на Симонка, знам какво е да те наплашат некомпетентни лекари #2gunfireЗа режима ни на хранене:от няколко дни суче в 5-5:30 - кърма9ч. - закуска( редувам попара с бисквитки с кисело мляко)13ч. - обяда от кухнята 17ч. - десерта от кухнята, но по скоро го хвърлям и ядем плод(банан, праскова, на парченца)19:30 - предлагам около 90мл. супа от кухнята със сухар, но предпочита моята вечеря пред нейната :35:20:30-21 - кърмаот скоро не се събужда вечер да цока, а иначе по два пъти на нощ когато я мъчат зъбки WhistlingМежду храненията давам плод или ако сме на вън солетки или бестини(но те са по скоро за размазване отколкото за наяждане Mr. Green)
ето малко снимки от днешната ни разходка с едно приятелче на Мирела Laughing

http://media.snimka.bg/4459/015173806-big.jpg

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 16:21 от maya_76

# 608
Мила  Hug Много се радвам, че всичко е наред.

# 609
  • На топло...
Здравейте и от нас  Hug!

Не сме писали цяла вечност, но четем и много си ви обичаме   bouquet...
Имахме проблеми с компа, сдобих се с нов, след това едни семейни (и не толкова) отговорности, после пък напуснах  moresmile- отбора... и така - нерващини, не ми се пишеше хич  Embarassed.
Но вече сме на линия  Heart Eyes...

Йошката расте, суче и почти всичко яде, е, стига аз да разреша де Naughty! Голямо диване, но те всички май са така, та ми взема силичките Laughing.  Ей го и сега, пристига да помага (след като се събуди от чаткането на клавишите) да се отчитаме заедно, че къде го дават така майката да върши без отрочето нещо си Crazy...
Бяхме и на гости на баба и дядо в България, изкарахме си много хубаво Grinning. До "Морската" така и не стигнахме, че тръгнахме да се озъбваме и се поразболяхме от вятъра на плажа, но дано догодина успеем все пак да се срещнем... вече с бърборивци... 

Честито на всички с поводи (бая изтървахме, но са от сърце поздравите) и специални гушки на бремелинките   bouquet

Айде ставам, че ще ми подредят пак прането по земята ooooh!, да помогна поне да го приберем в гардеробите Joy
Hug

# 610
 morning
 yu5 Синковеца успя да ме обацили та сега сме двама болни  smile3511

Нана,  Hug

Мила, браво за добрите новини!  Hug

Ели, за бара разбрахме, но не разбрахме как мина посрещането на таткото  Mr. Green EFP newsm78

За режима няма какво да пиша  Whistling Само на кърма си е Борко. Вече изгубих представа колко пъти яде през деня и нощта.  Crazy Давам да опитва по 1 плод на няколко дена, но то това са смешни количества.  Rolling Eyes Онзи ден беше много нахален и докато не му дадох да опита коричка от пицата ми не млъкна. Така пищеше това дете че направо ни побърка.  Twisted Evil Дадох му в крайна сметка, но не успя да си ръпне и миряса. На съседната маса едно наборче с 2-3 месеца по-голямо си хапваше съвсем самостоятелно прилично парче пица.  Mr. Green Какво да се прави като Борко не е случил с родители  Joy
Утро, аз като четох за захранването на много места пишеше, че до годинка се предлага първо кърма, а после твърда храна. Идеята е че млякото е за наяждане, а храната за опитване на различни вкусове.
Това което Илка е написала за желязото и витамин Ц и аз съм го чела.  Peace
За киселото мляко не го препоръчват заради алергии. Не е толкова силен като прясното мляко, но пак е алерген.
Цитат
Млечни продукти може да давате на деца, които не са склонни към алергии и в семействата на които няма история на алергии, след като навършат 10-11 месеца.
http://karmene.greatnow.com/izbiagvane.html

Нашата педиатърка предложи ноември да сложим противогрипна ваксина. Мисля че няма да се противя като гледам колко е кошмарно да е болно детето. Не че с ваксината няма да се разболява, но пак няма да е като без ваксина.

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 18:41 от Yuliya2008

# 611

Ели, за бара разбрахме, но не разбрахме как мина посрещането на таткото  Mr. Green EFP newsm78

Юле посрещането тепърва предстои (че баба му си тръгна днес от вкъщи), НО смятам да е само  luvbed без  EFP  hahaha
Всъщност не знам какво е замислила Анита за тази вечер, че нещо взе да ни строява сериозно.

Бързичко да оздравявате  Hug

# 612
[mg]http://podaraci.us/images/510152.jpg[mg]

# 613
Пробвам се с тез картинки ама нещо пак невдявам е гати и тъпака съм  Banghead smile3538 smile3537 smile3537 smile3537

# 614
Пробвам се с тез картинки ама нещо пак невдявам
[img]http://podaraci.us/images/510152.jpg[/img]
удебелила съм текста за да видиш как трябва да изглежда

пропуснала си [img] ... [/img]

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 21:25 от Yuliya2008

Общи условия

Активация на акаунт