Любители на котки - тема 30

• 48 430
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • София
tania67,  само 1 от бебетата остана при нас, но не задълго. Тя вече не е бебе де голямо прасенце си е. До края на месеца ще гледам да му намеря стопани. Много са разходите по тях , за 7 дена изяждат по 2кг гранули  на РК отделно пясъка и консерви....

# 541
  • Варна
Аз пък мн. обичам да е лошо времето, да не трябва да ходя на работа и да се гушкам на топло с Алфи  Grinning

Това е ключовата мисъл Laughing
Като погледнах Сисьо и на мен ми се доспа Simple Smile Кетишонка милата така не искаше да ме пусне сутринта, само се плетеше в краката ми пред вратата. И аз не бих имала нищо против да си я гушкам цял ден, ама... няма как, трябва да се работи Whistling

# 542
Здравейте мили момичета и косматковци  Hug

Няма изчитане всичко което съм пропуснала, но тайничко надничам последните седмици. Много ми липсвате!  Hug
Страшно са се разхубавили и пораснали бонбончетата.. особено Томас, леле не мога да го позная.. Той станал голям мъж.  Sunglasses
Аз понеже не ходя на работа последните месеци със Шана сме станали като залепени. Само да седна или легна и хоп пльоска се върху мен и мър-мър...
Тя е моята сладка гальовница!  Heart Eyes
Предстои ни ваксинация и малко ще й наруша покоя. Мрази да излиза естествено, а последните дни забелязвам, че е нервна...  след ваксината не ми се мисли как ще се чувства детенцето Sad

Много Simple Smile и Hug от нас за всички вас!   bouquet

# 543
  smile3532 успя да си закара патицата в мивката....
  newsm53 гледа страшно, че му свих приятелката

# 544
  • Варна
Cantariny,
къде се загуби Hug

Thomasito,
дон Томе ми изглежда сериозно влюбен Heart Eyes Laughing

# 545
Ах, този Томасито голям майтап е  hahaha hahaha
Ей момичета какво стана с faceboock? Ще си правим ли? Или ще си останем само с форума,което също става   Mr. Green

# 546
Здравейте момичета  Hug
приематели нови попълнения при вас
http://ralkamralka.snimka.bg/animals/cherina.432141.15402256 това сме моята котка Черина и аз  Рали  Много ми е приятно
ето я тук как се лигави http://ralkamralka.snimka.bg/animals/cherina.432141.15402255

# 547
  • Варна
Здравей, ралка_80  welcome
Приемаме нови попълнения, как да не приемаме Grinning Особено такава пухла като Черина Hug Много е сладка, май има бяло петънце на коремчето, нали?

# 548
  • In a surreal moment!
Привет !
Ралка - добре сте дошли! Ама какви сте сладкиии...и пуФкави...и сочнииииии Simple Smile

Мойто Бобинце тръшка мишка след мишка под масата отвън Simple Smile Тази вечер го викам да яде той се мота в градината и като хапна първи избяга навън....Божеее преди дремеше пред купата докато не изближе всичко... Simple Smile

Маша е добре . Щурее и ми досажда за "цицка"... Simple Smile Като се присвия и не си дам бенката ме хапе по гривиничките на гушката . Вече си имам смучки и "любовни"хапки....ама от кого ли Simple Smile
То болно , болно и го оставих да ми се качи на главата ...буквално и сега няма отърване.
Сутрин като отвори мъжо вратата и тя влетява с боен вик "МРРРяуууу" и се хварля на врата ми...и се започва тормоза . Дакато не стена , че да се измъква, не мирясва....Иначе направо ми е влязла в сърцето - голяма ми е слабост....то за това таквоз разпуснато....

Ама Томасито направо ме размазва от кеф...ох , на мама сладкуту дитеееееееее с таз паткъ е особено сладък !!!! Ша му изпапам остригануту дупиииииии Simple Smile

# 549
  • Варна
Здравейте, имам малко проблеми с нета от работа и мога само частично да ви чета и никак - да пиша  Wink
Та, малката Сара за 4 дена свикна да си ходи в банята и тъкмо се възрадвах, хоп и изненада - прибирам се от работа и тя пак свършила голямата работа зад бюрото, иначеинно е пишала в банята ooooh! Ама все пак имаме напредък, надявам се до края на следващата седмица вече да няма издънки  Mr. Green Нещо не мога да я хвана с фотото, че много мърда - най-се забавлява като се хвърля срещу секцията (лак е и е като огледало). Кукунижи се, скача и ръмжи на отражението си  Mr. Green А сега тамън ми открадна фибичката от косата и отиде да си играе, само от време на време измяуква, че ме чака да си лягам - просто не мога да и се нарадвам  Laughing
Айде, лека вечер и приятни сънища - аз приспах дечурлигата, отивам да си приспя и котаната Laughing

# 550
  • София
Минавам само, за да изплакна очи и да споделя. Аз пак сънувах кошмари, този път комшийката била посегнала на Кьорчо /в действителност беше мъжът й/. Та бях като Батман насън, прескочих оградата с едно засилване, разкрещях се като Тарзан и я нападнах.
Що за човек съм аз? Може ли една такава случка да е оставила толкова траен отпечатък в съзнанието ми, че мине се не мине седмица все трябва да се мъча с подобни сънища?

# 551
  • София
Емел, за съжаление такива лоши спомени се запечатват дълбоко в съзнанието ни  Sad. Да не би много да си се затъжила за котараците? Няма ли да ти олекне ако отидеш да ги видиш и нагушкаш?

Аз пък покрай Кьорчо се сетих за един негов делфийски адаш. Беше най-дружелюбното и общително коте от всички. Определено ми стана любимец. За съжаление едното му оченце беше сляпо  Sad:

# 552
Thomasito  Joy Joy Joy Сам ли качи този паток в мивката  Shocked

ралка, добре дошла и от мен на теб и сладкото черно пухче  Grinning Отбора на черните много се увеличи в скоро време  Grinning

Емел, съжелявам, че така ти се отразява всичко. Надявам се скоро да се стабилизираш психически. Просто приеми че някои хора са по-чувствителни и ти си една от тях  Hug

# 553
  • Варна
Емел, и аз те гушкам. И напълно те разбирам. И аз съм сънувала кошмари с котките ми, най-често, че са се загубили и не мога да ги намеря и обикалям като луда да ги търся и да ги викам TiredТакива са си душичките, привързваме се към тях и ги обичаме.
Миг, твоите големи скици значи Joy
kiara, поздравления за напредъка, надявам се, че и другото ще отмине  Hug

# 554
  • София
Вчера сутринта направих страхотна снимка на Пинко,в последствие Филип ме ядоса вечерта и вместо да дам изрежи и постави, и дадох изтрий и до там със страхотната снимка.Много ме е яд.
Добре дошла на Ралка_80 ,аз да попитам познаваме ли се от друга тема или се бъркам newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт