Любители на котки - тема 30

• 48 426
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • София
ралка_80, Черина е голяма красавица!

Миг незабравим, браво на момчето  Mr. Green! Вече няма да има нужда от твоята попара  Grinning!

Браво и на Томасито! Колко е доволен с патката в мивката!  hahaha

Теди, чакаме описание на бедствието в къщи  Mr. Green!

Нали разправяхте, че отдавна не съм показвала снимки на Мъро. Тези дни, подмладен от хаповете, се беше разиграл с една пръчица на единственото слънчево петно в стаята  Grinning. Лошото, че с такъв "добър" фотограф като мен....Добре, че е мъжа ми да пооправи малко снимките  Grinning.

Мъро и пръчицата

вече в действие  Grinning

дебнем...

пак...

пръчицата е победена  Mr. Green

готови сме за заслужена почивка  Mr. Green

Току-що с Мъро си разделихме едно от триъгълните топени сиренца в кръглите кутийки. Ако знаете с какъв кеф ядеше  Mr. Green! Много обича и кашкавалчетата за сандвичи/пак от вносните/. Питам се newsm78  защо харесва вносните, а не нашите сирена и кашкавали? Тях изобщо не ги хапва. Дали не е от вложените в тях материали  newsm78? Едно време и кисело мляко ядеше много, а сега и него не го поглежда.

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 18:40 от tania67

# 571
  • София
И Мери умира за топено сирене, така смешно го дъвче, кисело мляко не поглежда, Танче много красив този Мъро, как не можем да се сватосваме  Joy,а със сламка много обича да си играе, само като и я покаже щерката и тя трепери с главата hahaha, ралка_80 добре дошла   bouquet
Ах, този Томаситко, много е сладък  Heart Eyes
Мери много обичаше едно плюшено лисиче, но го подарихме на нашият приятел Лиско.
Емел, ако можеш вземи си някое мъничко животинче, много са ми симпатични морските свинчета, а и хамстерчетата.

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 19:14 от margita

# 572
tania67 a Мъро е страхотен  Heart Eyes отдавна не го бях виждала!

*Didi_Hris*   Blush не знаех , че мадамата ти имало бяло петно на корема...може ли да го фотнеш Mr. Green аз пък все си  мислех, че и 2те ти деца чернички Wink
Теди чакаме те за отчет....какво завари вкъщи като се прибраа?
margita скоро не си ни показвала Мери Whistling искам снимкии

# 573
  • София
Благодаря, момичета! Знам, че никой не би ме разбрал по-добре от вас.

Марго, с доказана алергия съм към кучета и котки, едва ли другите животинки биха били изключение. Пък и не бих искала да им рискувам живота и здравето, когато онези двамата ми дойдат нагости.  Confused

# 574
  • Варна
Голям хубавел тоя Мъро Hug
Максим също обожаваше триъгълните сиренца - винаги си ги делях с него. Но отдавна не съм купувала и Кетишонка изобщо не е опитвала такова нещо. Трябва някой път да взема, май всички котки ги обичат Simple Smile Вчера вечерта като се прибирахме с мъж ми се отбихме през магазина и на връщане на пейката на спирката видяхме две котета - сиво тигърче и шарено тигрово и бяло. Бяха се сгушили едно до друго и като ги погалихме тигърчето като взе да мяука, ама силно ooooh! Явно гладно милото. Отчупихме им хляб и то веднага взе да яде, другото обаче не искаше, явно не беше прегладняло толкова. Големи сладури. А на това шаренкото някой му беше прогорил мустачките от едната страна, бяха останали по сантиметър някъде Tired Големи идиоти има #Cussing out

# 575
месечинке, шаренкото затова може би не е искало да хапне - чувала съм, че ако по някаква причина , да си го кажем направо - ако някой му отреже мустаците на котето, то започва да не се храни и има проблеми с пространствената ориентация. Но идиоти всякакви, най-вече деца, те са най-жестоките. Cry

# 576
Ауу, много хубав Мъро! Пу-пу! Дали ще доживея да го видя на живо някой ден  hahaha
Танчето не ви е разправяла, ама миналата седмица й ходих на гости в обедната почивка. Влизам аз тихо, на пръсти, не дишам.... да мога да видя онова плашливото  Laughing ама той ме надушил още като съм тръгнала от офиса сигурно  Joy и беше офейкал на сигурно  при кака си.
Пък за моите вчера - ми прозореца не съм го била оставила отворен, поне им е било топло. Не бяха ни пикали, ни акали. И за мое учудване не хукнаха към тоалетничката си, явно като не са хапвали и пийвали е нямало и какво да изкарат  Mr. Green
Бени най- накрая спря да пуска по една торба косми на ден. То и доста му оредя кожухчето де. Ми как няма, като цяло лято и есен се оля от космопад. И нещо отслабнал ми се види...

# 577
  • Варна
месечинке, шаренкото затова може би не е искало да хапне - чувала съм, че ако по някаква причина , да си го кажем направо - ако някой му отреже мустаците на котето, то започва да не се храни и има проблеми с пространствената ориентация. Но идиоти всякакви, най-вече деца, те са най-жестоките. Cry

Да, и аз съм го чувала, може и да има нещо общо. Те пак ще пораснат мустачките, ама... защо има такива "хора" не знам. Иначе беше пухено и добре изглеждащо коте. Казах на мъжа ми колко по-хубаво би било, ако всички обичаха котките като нас. Но за съжаление не е така.
Теди, браво на твоите, много послушни са били Simple Smile На Кетя също и мина вълчия апетит, сега пак си хапва както обикновено.

# 578
# 579
# 580
# 581
  • София
Снимката е на стената на една позната във фейсбук  Grinning

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 15:37 от margita

# 582
tania67,Мъро е голяям чаровник!
margita, така ме разсмя  Laughing М/у другото нали котките се славят като свенливи и не правят секс на видно място, та тази пролет изумена наблюдавах  котешки акт в/у една кола  Laughing
Най-странната храна, която подлудява малкия ми котарак е фъстъците. Забравих едно пликче с тях през нощта и сутринта първата ми мисъл беше МИШКИИИ  Shocked Беше омахал почти всички.
А големия направо изпитва оргазъм от маслини. Първо се търкаля в/у маслината да поеме навсякъде миризмата й и после я изяжда направо с екстаз  Laughing

# 583
Елица и аз мисля, че котките са много дискретни , но моят Барс. като му дойде музата е способен да го направи навсякъде, например ако ние с мъжа ми си лежим и гледаме телевизия, Анчето се качи върху нас, идва и Барс и направо й се мята върху гърба и започва да сумти и да се намества  Shocked кажи ми как да реагирам в такава ситуация, като ме е  страх да не им направя нещо  и да не ги стресна ...
 hahaha и си седим така, а човекът си работи , точно като на картинката, а ние се ослушваме, като мушмурлоци...

В тази връзка - Барси толкова се беше разгонил, че последните котенца ги беше правил - БУКВАЛНО - денонощно! Което на мен ми беше много обезпокоително , защото ми се стори, че не е нормално който да било да има мерак по всяко време на денонощието, няколко месеца и накрая Анчето се разгони и чак тогава забременя, преди това , как го е търпяла - нямам на идея... Но имахме голям проблем - от захапките на мъжкия, женската получи едни  ранички и започна да й капе козинката там, а нямаше как да й мине, защото нямаше оттърване от Барси. Тогава реших, че ще й ушия рокличка, така че да й обхваща областта на тила, обаче  стана много несериозна и я скъсаха веднага, тогава реших, че трябва да има някаква подплънка вътре, да е от лека материя, за да не й запарва козинката и в същото време  еластична за да и хвана раменцата и гръбчето .... Мислих, мислих, пробвах няколко дни и накрая най-добре стана с ...  hahaha с един чорапогащник и с една подплънка от сутиен  Embarassed , ако щете вярвайте, обаче нашата Анка стана , като ученичка с раничка на гърба... А Барси, след като скимтя , като обезумял при вида на новата пречка, до обяд вече измисли начин да си прави дечицата, без да захапва ужасната рокля, която за капак имаше и панделка, точно там, за да го разсейва  Joy И Анчето така си изкара към два месеца с това чудо на гърба. Направо го уморихме човекът, но  меракът му - не!

# 584
  • In a surreal moment!
© Анка  -  мислех , че само аз имам подобни преживявания , но .....ти си по-луда и то мен .......седите като мушмороци а ? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт