Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 410
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Личи си че всички са нанякъде в празничните почивни дни и темичката пак замря. Хайде раздвижете се де. Wink
Краси за спринцовки гледах дали има нещо останало от децата, но не намерих нищо. Съжалявам Sad
Някой да зане как е Спинки ?! newsm78

# 106
Здравейте!
Веси- незнам как е Спинки - и аз се питам от вчера. newsm78  Нямам и номера на телефона. Confused   Дано всичко около нея е добре.
Цоци - ти как си?  Много малко пишеш.  Wink
Краси - нямам и аз спринцовки -проверих. Confused

# 107
 Weary дето се вика-дано да ви е трудно да ми посъберете някоя друга спринцовка,  т.е. да не ви се налага да купувате температурните сиропи...

# 108
Да дам отчет за Спинки! Писах и смс , че  незнаех дали е удобно да звъня.
Писа ,че все още е в  болницата - лежи , вливат и банки , пие хапчета и незнае докога ще е така . Confused    

# 109
Добро утро !
Явно всички си почивате по празниците и вчера никой не е писал.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НЕЗАВИСИМОСТТА !

# 110
Краска 43,аз имам една ,ще се опитам още днес да я оставя там. Трябва ли да кажа за кого е или те знаят?

# 111
Да дам отчет за Спинки! Писах и смс , че  незнаех дали е удобно да звъня.
Писа ,че все още е в  болницата - лежи , вливат и банки , пие хапчета и незнае докога ще е така . Confused    

Да я поздравите и от мен като се чувате! И да и повдигате настроението ако някой отиде и лично на свиждане в болницата!

Аз.....аз май съм добре....Не се оплаквам на този етап......Не мога да вляза в ритъм - минат не минат няколко дни - хоп почивни дни на хоризонта и аз още не знам - във ваканция ли съм още или сериозната част започна.....

Честит празник! И нека бъдем наистина независими в душите си и това да ни направи истински свободни! Че понякога така се стягаме в свой си затвор,че не стига,че пречим на себе си, но и губим радостта от живота!

# 112
Честит празник!

# 113
Честит празник!
И ний, българите, ухапахме от политиката на Томас Джеферсън Simple Smile
Поздрав от мен http://www.youtube.com/watch?v=92FQ0xlPq8A&NR=1 , естествено с това.

edit: На центъра, освен циганките с балоните, които навяват мнима празничност, никъде не видях празничен дух - напротив, улиците са почти празни.
Скука...(yawn)

# 114
Здравейте мами.Писала съм много отдавна в темичката Ви.
Искам да Ви попитам къде в Добрич може да се поръча детска торта.Дъщеря ми скоро ще навърши годинка и ми се иска да е наистина специална тортата Heart Eyes
Благодаря Ви предварително   bouquet

# 115
Здравейте мами.Писала съм много отдавна в темичката Ви.
Искам да Ви попитам къде в Добрич може да се поръча детска торта.Дъщеря ми скоро ще навърши годинка и ми се иска да е наистина специална тортата Heart Eyes
Благодаря Ви предварително   bouquet
Аз бих ти препоръчала да поръчаш в сладкарницата на коопчетата,мисля че се казва Кристи. Правят хубави торти определено! Ние се излъгахме да поръчаме в сладкарницата срещу кино Добрич и да ти кажа не бях възхитена. Освен това единствената украса,която предлагат там са нещо като снимки върху цялата торта, нищо релефно,като например едно времешните детски торти със зайчета,цветеца и т.н. На мен специално те повече ми харесват.  Peace

# 116
Здравейте момичета може ли да се присъединя и аз към вас Simple Smile

# 117
Tea- fea бих ти препоръчала бившия кореком на Свободата , на паркинга до Прогрес има химическо чистене и до него има едно цехче за торти. Много хубави ги правят и са с лек крем като за децата
Янка Милкова добре дошла при нас

# 118
Добро утро!

Най-добрите торти според мен и с най-голямо разнообразие  са от сладкарници "Неделя". Поръчват се в Бакарди. Детските ги правят с тъмен блат и млечен крем.

# 119
  • Добрич
Добро утро.  bouquet
За торти, аз винаги ползвам тези на Оникс. Поръчвам ги точно срещу кино Добрич Wink или в стария Добрич (бившата бозаджийница).
Изненадана съм, Теа, че са ти предложили само вафлените "снимки". Там имат също много красиви рисувани торти. И с разни фигурки отгоре.

Ние изкарахме ужасни празнични дни.  Sad Бяхме на "почивка", но малкият изкара много, много тежък грип. За първи път видях термометъра да показва такава висока температура. Вече е  по- добре, слава богу.

Краси, имам 4 спринцовки, взех ги в себе си. Не знам обаче дали ще мога да стигна до центъра днес. Не знам как да направим връзката с теб.

Цоци, дано сте добре с бебока!
Ако някой се чуе със Спинки, предайте й много поздрави. И дано всичко е наред с нея и бебоците й!!!

Общи условия

Активация на акаунт