Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 374
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
Аз нали съм от ранобудните. Хайде да почерпя по кафе  food010, че днес ми е натоварена програмата. Вчера нищо не писах на компютъра служебно и сега станах рано да я почвам. После ще ходим до Рилци при свекърва ми, че днес щяла да раздава, защото на 14.09. се навършват 5 години откакто свекър ми е починал и ще ходим и на гробищата днес.
Хайде стига съм ви досаждала. Лек и успешен ден на всички ! Hug  bouquet

# 46
  • Добрич

Привет и от мен!

Веси, за разлика от теб,  вчера се разкатах от писане - също служебно. Снощи съм стояла до 2 часа на компютъра, за да може днес денят ми да е свободен и целия да го посветя на дъщеря си. След малко излизаме до пързалките.

# 47
Привет и от мен.
Днес ми е ден за релакс, снощи се върнах и днес цял ден ще си релаксирам. Взех си изпита Simple Smile
Приятна неделя на всички.

# 48
  • Добрич
Елизабет, браво!  bouquet

Номер две вкъщи се разболява. Cry
Вчера след тениса вдигна температура, днес няма, но е с разстройство.
Отлагам старта в детската градина. Sad Само да е здрав!

Веси, писах ти на лични.

# 49
Привет и от мен. Ани видях си съобщението на лични и ти благодаря за отговора. Аз да разкажа малко за изминалия си рожден ден в петък на 11. 09. Получих много цветя, че чак цветарски магазин мога да отворя, подарък от колежките - една много готина блуза в лилаво  с дълъг ръкав и една кутия за бижута, много ефектна; от мъжа ми един голям букет с цветя; от родителите ми ще ми дадат парички за дънките които си купих днес и така.... оп щях да пропусна от kemi една голяма кошничка с цветя, страшно ефектна и красива, за което съм много приятно изненадана и очарована. Благодаря ти Креми !  bouquet
Приятна вечер на всички и успешна нова седмица утре !

# 50
Аз да се похваля - най - после имам нов компютър и LCD  монитор на работата си и ми свързаха и интернета и сега ще съм онлайн почти постоянно. Simple Smile
Утре ще изпращам каката Християна на училище, нали е първокласничка и утре съм в отпуск затова.... После ще ви разказвам за преживяванията от утрешния ден. Hug Успешен ден на всички и малко се активизирайте в темичката, имам чувството че тези дни си пиша сама в темата. Не се оплаквам ама..... newsm12

# 51
  • Добрич
Elizabeth, честито за изпита!

Веси, в кое училище започва първокласничката?

# 52
Вела първокласничката ще бъде в СОУ ,, П.Р. Славейков "

# 53
Мами, защо не пишете тук?
Арчелка, къде си?
И на всички, които имате ученици - повече хубави емоции, около нашите деца.  bouquet
Един слънчев и изпълнен с усмивки 15 септември!
veselina112 , много уважавам твоята зодия. Честит рожден ден на патерици. Нещо замря темата, наистина Thinking

# 54
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПЪРВОЛАЧЕТА  И ОСОБЕННО НА МОЕТО МОМИЧЕНЦЕ ХРИСТИЯНА ! Да са живи и здрави и да носят само шестици ! newsm51 newsm10

# 55
Честит Първи Учебен Ден! Живи и здрави да са ни децата! На нас - здрави нерви и сили!

На добър час на първокласниците!

Добре съм аз!Мързи ме просто да пиша.....

# 56
Успешен старт на новата учебна година и особено на първолаците!!!  bouquet

# 57
  • Добрич
Честит първи учебен ден!!!

Винаги се вълнувам в този ден. Изпратих си петокласничката.

# 58
  • гр.Добрич
Момичета скапа ми се настроението. Днес или утре влизам в болницата, защото разкритието ми се е увеличило. Вкъщи няма как да лежа постоянно, то е ясно. Sad

# 59
Момичета скапа ми се настроението. Днес или утре влизам в болницата, защото разкритието ми се е увеличило. Вкъщи няма как да лежа постоянно, то е ясно. Sad

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Лежи, Спинки, лежи.......Пращай като се сетиш някой СМС да ни осведомиш как си......И по-ведро и положително гледай - вярвам,че всичко ще има отличен край! Ще стискаме крака тук всички заради теб..........

Общи условия

Активация на акаунт