Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 392
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро на всички ! Аз вече съм на работа и действам по задачи. Моята първокласничка вече е на училище. Довечера или на обяд като я чуя по телефона ще видим как е първият учебен ден ! Приятен и успешен ден на всички !  :hug:newsm51

# 76
http://www.dobrichmedia.com/novini/16_09_2009_1.php

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 11:21 от МамиБлю

# 77
  • Добрич
25 септември очаквам да е само неучебен ден.
Аз така или иначе работя винаги по празници  Sad, защото работим с Европа.

Хубав ден на всички!   bouquet

Не съм запозната още със случач за частното училище, но ми прави впечатение, че заповедта е още от началото на тази календарна година. Защо едва сега се предприема нещо от директора на "Отец Паисий"?

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 11:14 от ануш

# 78
Обсъждаме статиите.... Wink..Въпросите на директора са логични все пак...и явно сега вече са неотложни, имайки предвид старта на уч.година....

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 11:17 от МамиБлю

# 79
  • Добрич
Аз пък да кажа, че дъщеря ми започва втора смяна. За мен не е хубава тази смяна, все не й стига времето, по принцип.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 11:17 от ануш

# 80
Кой е против?!?..Обсъждаме статиите.... Wink
Не знам, ама аз да кажа за себе си. Mr. Green

Само да не започне полемика за/против, че от такива разговори добро не сме видели Confused

# 81
  • Добрич
Права си, дай да се коригираме. ОК?

# 82
В момента по темата - р.Добруджа

# 83
Какво е това частно училище ,, Галилео Галилей " ? Не трябва ли да си има собствена сграда, а не да се помещава в общинско училище срещу наем както е в случая. newsm78

# 84
# 85
МамиБлю благодаряв за инфото. Между другото по обяд се учх по телефона със Спинки. Каза че била добре за сега и праща поздрави. Дано да е добре и да задържи още малко положението и да роди дечицата нормално.  newsm10

# 86
Какво е това частно училище ,, Галилео Галилей " ? Не трябва ли да си има собствена сграда, а не да се помещава в общинско училище срещу наем както е в случая. newsm78
Новоизлюпено, точно  с пет ученика. Confused
Доколкото знам, Галилей плаща немалък наем на общината за стаи, които в момента не ползва, защото децата в училище Паисий  имат точно 13 стаи за 13 - те си паралелки и си се обучават в първа смяна, както е и редно. Т.е. някой трябва да се изнесе или да мине във втора смяна newsm78
Става дума за добрички деца все пак Tired Защо за пореден път никой нищо не може да направи?! И на някой изобщо пука ли му за интересите на децата? Crossing Arms

# 87
Доколкото знам, Галилей плаща немалък наем на общината за стаи, които в момента не ползва,

Наемът, който ще плаща частно училище “Галилео Галилей”, е 4 лв. за квадратен метър. Цената бе определена от Общинския съвет на заседанието през януари.....от линка по нагоре...

# 88
Добро утро на всички ! Хайде по едно кафенце да се събудим   food010
Успешен ден на всички !

# 89

Общи условия

Активация на акаунт