Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 429
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
  • Добрич
И аз се чудих къде е Ленка, отдавна не е писала  newsm78

Аз съм на линия за среща  Wink

# 136
Ама Бори - без концерти нали и отначалото докрая   Wink  
Обещавам Peace

Ленка се шматка по разходки сигурно. Как да изтърве човек такова време. Надявам се да е на линия и тя...

# 137
Намигване за Синеочка да внимава какви ги върши на предстоящата среща и подмазване за торта от Бакарди - http://vbox7.com/play:0b0185df

Хубав ден! Вие в крайна сметка утре трудоваци ли ще бъдете или безработни?

# 138
Цоцоланке, сърдечно благодаря за поздрава Hug...Торта имаш при следващото ти гостуване Wink

Утре е празник, няма да се работи Mr. Green

# 139
  • Добрич
Утре е празник, няма да се работи Mr. Green

Уви, не за всички е така. Cry
Аз съм трудовак, както винаги на всички празници.

Краси, има ли болни деца в групата ни? Не знам откъде го хвана този жесток грип Пепи...

# 140
Тука е Ленка, кой пита за мене  Mr. Green, само че нямам нет, световната криза влезе и у нас, добре че дойдох на гости. Шматкам се по центъра и в градската  Mr. Green таман да използвам хубавото време, че не остана  Sad Ако успея да вляза от нейде и разбера кога ще е срещата обещавам да дойда тоя път.
Цоцоланке, докато беше тук те видях в градската ама не бях сигурна дали си ти.

# 141
Ленка - имаш ми номера нали звънни да ти кажа , ако искаш.  Peace Peace
Ани - не съм видяла болни, но не е изключено да има - незнам  newsm78
Мен нещо ме хвана от вчера една хрема и днес ми е много отпаднало  Cry

# 142
Ей,бройте ме и мен за срещата Peaceче ми е мъчно за вас Cry

# 143
Ей,бройте ме и мен за срещата Peaceче ми е мъчно за вас Cry

smile3508 smile3508 smile3508 и после аз съм тук да чета клюки.....Вярвам няма да ме забравитеза подробния текстов и снимков отчет......

Хайде, не сте ли запразнили вече......От някое ромче не сте ли си купили шИкерче....

Ануш, каква е тази твоя работа нон-стоп.......Да ти имам шефовете.....

# 144
Здравейте момичета.И аз от доста време не съм писала,но искам да ви попитам нещо стана два дни с Елито и други майки се чудим защо още няма детски.Някой получавал ли е този месец и на  ясно ли е защо ги бавят.  bouquet  bouquet  bouquet Пожелавам приятно изкарване на празника утре на всички празнуващи.

# 145
Между другото и аз щях да питам някой знае ли какво става с детските. Забелязала съм че като има няколко празнични дни и не се работи и заплати и детски и какво ли още не се бави във времето..... #2gunfire Тия от социалните как я мислят тази работа, когато има кефне да пуснат детските.

# 146
  • Добрич
Бройте и мен за среща, но може да съм с децата Hug Креми, Краси, като се уточни срещата моля Ви обадете ми се, че нещо не съм много редовна с нета.
Хайде лека вечер

# 147
Фук-фук......

Спинки е родила момчетата си! Снощи - едното е 2050гр., другото 1850гр. Едното - нормално, другото - секцио. В момента тя се съвзема, имала е кръвозагуба, не ги е виждала още, били в кувьоз, но докторката и казала,че били добре момчетата!!!!

Честито, Доре! Живи и здрави, да бъдеш горда с тях и да те носят на ръце 4-та мъже на твоя живот! Hug Hug Hug Hug Hug

# 148
  • Добрич
ЧЕСТИТО, ДОРИ!
Да са ти много здрави и щастливи малките мъже!
   bouquet  bouquet   bouquet
Ех, че се зарадвах  Hug

# 149
Да са и живи и здрави момчетата на Спинки!
А на теб бързо възстановяване , мила!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт