Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 368
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
вече съм информирана- незнам доколко е вярно но по новините говориха точно за това и казаха, че веднъж като преболедуваш щама, после получаваш имунитет за дълъг период, но не съм чела нищо допълнително.

Лека вечер на всички!

# 691
Хайде добро утро ! Няма кой да сложи едно кафе. Преди малко говорих с нашата зам. директорка на училището по скайпа и тя ми каза че имало някакви слухове да продължи грипната ваканция, но това засега са само слухове. Това знам за сега. Hug

# 692

Добро утро и от мен!

Веси и аз ги чух тези слухове,но мисля,че ще за градовете където не е имало грипна на местно ниво.
Ох,тези деца се побъркаха в къщи ooooh!
Като ви чета как започва този грип и много се притеснявам.Теди се закашля от миналия петък по 2-3 пъти на ден.Онзи ден го заведох на лекар и сме на капки за нос и проспан и определено е по-добре.Много се надявам да си останем само с това!

# 693
  • Добрич
Цитат
Преди малко говорих с нашата зам. директорка на училището по скайпа и тя ми каза че имало някакви слухове да продължи грипната ваканция, но това засега са само слухове.

Добро утро
и на мен вчера в нашата детска градина-24,ми казаха че до края на седмицата ще се решава дали да се продължи грипната епидемия,иначе в нашата градина са сборни групи,и децата са много малко

# 694
Добро утро!

Гледам има кафе, няма да сервиравм. Борето е написала че ще пиша аз, но...ще пиша довечера или утре. За сега да кажа за тези които не са разбрали. Няма да правим самостоятелен базар. Ще говорим със Свети Мина, които ще правят базар така или иначе, дали биха продали нещата които сме направили. Вчера говорих с Красито по телефона, тя каза че няма проблеми. Днес ще ходя до тях да се разберем за подробностите. Като се разберем ще пиша и тук. Ами това е май.
 За статистиката...Радо за сега е здрав, надявам се да избутаме периода без да се разболеем. Ходи на детска, и при тях са на сборни групи.

# 695
вече съм информирана- незнам доколко е вярно но по новините говориха точно за това и казаха, че веднъж като преболедуваш щама, после получаваш имунитет за дълъг период, но не съм чела нищо допълнително.

Имунитет се създава срещу вируса, поне докато той не мутира. Затова казват, че над 50годишните рядко ги хваща, т.к. вероятно организмът им се е срещал с този вирус и преди. Нищо ново под слънцето, само плямпането е в повече...

# 696
  • Добрич
Добро утро.  bouquet
Да вметна, че сме добре, пу-пу. Е, малкият бухука като за световно, но нищо притеснително.
Утре си оставам вкъщи, в офиса не ме искат Mr. Green
Не знам какво караме вкъщи, надали е свинското. newsm78 Само Деси имаше Т, никаква отпадналост, болки в мускулите и т.н.
Т.е. искам да кажа, че при нас е по-скоро май нещо банално, не е тежко, в никакъв случай. Ама знам ли....

Дори, сладка снимка, много са ти хубави юнаците, да са ви живи и здрави!

# 697
Здравейте мамчета искам да ви питам дали има някоя от вас да е раждала в град Добрич?

# 698
Здравейте мамчета искам да ви питам дали има някоя от вас да е раждала в град Добрич?
Laughing....По една чиста случайност има, да. Какво те интересува в тази връзка? Wink

# 699
А колко са НЕ-раждалите в Добрич?

# 700
А колко са НЕ-раждалите в Добрич?

Тая статистика не сме я правили. Доколкото знам почти всички които пишем в тази темичка сме раждали тук в Добрич. Така мисля.
И какво значение има кой е раждал тук в Добрич и кой не. Всичко зависи от акушерката и лекаря при когото раждаш. Не е ли така ?!

# 701
  • Добрич
Цитат
И какво значение има кой е раждал тук в Добрич и кой не. Всичко зависи от акушерката и лекаря при когото раждаш. Не е ли така ?!
Много точно казано,и аз мисля така Peace

# 702
Зависи и от болницата, в която раждаш, от отношението на целия персонал, от специалистите в отделението за новородени...едно раждане зависи от много неща...Просто раждащите в Добрич нямат избор на болница Mr. Green
Може би има и други въпроси питащата, но пък изчезна...

# 703
изплаши се сигурно  newsm78

# 704

Общи условия

Активация на акаунт